Re: коробка автомат это мечта?
Larsen,
Так главное что не ДД.
Шкода Рапид 1.6, .110л.с ....+ Дастер 1.5, 110л.с
Бортовой тут: https://www.logan.in.ua/forum/topic1840 … 110ls.html
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Логан МСВ → коробка автомат это мечта?
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Larsen,
Так главное что не ДД.
Ну тоді це вже не режим "Д"!
Давай тогда говорить, что механика тупая потому что на первой (мы же из секты, которая ни за что не прикоснется к ручке КПП) не разгоняется больше 40 и воет мотор!
Александр007, Aprox, народ! Ви відповідаєте на моє повідомлення, де я написав про проблему автомата в режимі Д, і що вона зовсім не проблема якщо перейти в ручний. Чому ви в відповідть мені, говорите те ж саме?
Larsen,
Потому что проблемы нет но все пишут вот проблема....
А тут оказывается кнопочка есть нажал и нет проблем.
Зачем тогда писать такое...
Зачем тогда писать такое...
Щоб уточнити в чому суть проблеми, про яку дехто тут говорить, і чому ця проблема не завжди проблема (наприклад: не всі автомати мають ручний режим, і не у всіх він "чесний").
Крім того, не слід забувати психологічний фактор - більшість власників автоматичних трансмісій, дуже рідко згадують про ручний режим. Не для того вони їздять на автоматі щоб вчасно згадувати про "палку". Тому й меньше шансів що така думка прийде в голову людині яка їздить виключно на автоматах, в правильний момент. Ті хто їздять на механіці, і то не завжди мають навики подібного попереднього переключання. Але це вже зовсім інше питання - сама автоматична трансмісія з ручним режимом, не виключає можливості подібного використання.
більшість власників автоматичних трансмісій, дуже рідко згадують про ручний режим
Именно по-этому я и написал, про голову и руки в полной исправности... )))
Larsen,
ну все полный феншуй
Aprox написав:Качнул ручку к себе и вперед - всё, проблема решена! Автомобиль готов совершить бросок! )))
Мне чаще приходится принудительно коробку гнать вниз,для торможения двигателем с горы.Вверх она сама норм дуплитЦЦо.
Давайте все же не ровнять 2.4 движ хонды с автомотом с односцепой роботом на 0.9 движке, даже с турбо. Думаю в Каене робот еще лучше и динамичнее Нет ни одного положительного видео обзора о роботе Рено для 0.9. Везде или плохо или супер плохо. Самое лучшее это "можно терпеть". Давайте все таки не про ДСГ 7 или нормальные автоматы. Мы же в Рено сегменте или в Логан сегменте пока находимся. В принципе обсуждается не столько тупой робот столько предпочтения или почему нравится ручка/робот от Рено. Kristal у например робот такой даже вызвал сильное раздражение
alex.cver,
Ве плохо ....
на этом тему можно и закрыть.
alex.cver,
Ве плохо ....
на этом тему можно и закрыть.
Ну да. Более того мы все умрем... когда то Не все так плохо. Каждый выбирает что хочет. Если есть возможность ручного переключения значит не все еще потеряно в этом роботе
Это даже сексуально как то купить робот а ездить на нем как на механике
alex.cver,
Из механики только палка.
Сцепление робот выжимает а палкой вы даете только команду куда надо..
Пробовал если нагрузка и едет в натяг то сбрасывает со второй на первую, не дает насиловать мотор.
Владельцы роботов не жалуются.
Владельцы роботов не жалуются.
У них уже просто выхода нет. Раньше нада было думать
Пожалуй зеведу себе второе правило для интернета... Первое - это не спорить с ватой, а второе - не спорить о тупом роботе с теми, кто не пробовал на нём ездить... Оба варианта абсолютно не имеют смысла... Потому как ты оппоненту факты, а тебе в обратку воспалённая фантазия... По совету Жванецкого - буду спорить о вкусе устриц с теми, кто их ел... ))))
Давайте все же не ровнять 2.4 движ хонды с автомотом с односцепой роботом на 0.9 движке, даже с турбо.
А где я вспоминал(сравнивал) за Хонду и робот?!! Речь шла только о АКПП.
- буду спорить о вкусе устриц с теми, кто их ел...
Жванецький приколіст, а ти повівся. Про смаки взагалі сперичатись не можна. Ні про які. Ні з ким. Можна тільки ними поділитись з іншими, але не сперичатись. Адже beauty is in the eye of the beholder.
Aprox, не нервуйся. НА смак і колір фломастери різні.
Я їздив і на механіці, і трохи на роботі (Пежо 107 у колежанки) і традиційний чотириступеневий автомат і ДСГ і варіатор.
Найбільш сподобався ДСГ. Потім варіатор, бо рисачити на ньому неможливо. Але для такого авта це і не потрібно. До робота мені треба було трохи звикнути. Вірніш не до робота як такого, а до маніпуляцій акселератором. Майже як на стандартному АКПП. Не хочеш, щоб передачі вверх перемикались швидко - дави на газ. Хочешь в певний момент змусити перейти на вищу трохи скинь педаль і знову натисни. Можна керувати передачами навіть без ручного режиму.
машина должна ехать без бензина и газа, и по команде, это мечта!!!
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Логан МСВ → коробка автомат это мечта?
Згенеровано за 0.157 секунд(и), виконано 92 запитів