Сарданапал написав: Время-оповещения-смс хорошо.
Ну, як мініму, не будеш пропускати дзвінки якщо мобіла десь глибоко в кишені, і не чути ні рінгтону ні вібри. Таке буває в різних ситуаціях, особливо зимою. Вібра на руці відчувається завжди. Якщо не зациклюватись на НФЦ, спікерфоні, то можна взяти МіФіт Біп. Маленькі, зручні, 20 днів без зарядки тримають. Я вже 10 місяців з такими ходжу. І весь цей час ще ні разу не вмикав звук в мобілці, що прикольно. А ще прикольно в якості будильника (якщо з ними спати - я сплю, за одне міряють пульс і фази сну) - тебе будить, а ніхто біля тебе його будильника не чує. Короче навіть заради оцих повідомлень, штука дуже навіть на практиці зручна. Я вже й забув який в мене рінгтон на мобілці.
Ще одна перевага - трансфлективний екран, як у Гармінів. Круто тим, що екран завжди показує циферблат, ніколи не вимикається. При цьому його чудово видно при денному світлі, і чим яскравіше, тим краще. В темноті можна включати підсвітку. Смарти з амоледом мають гарнішу картинку, але вона або зникає зовсім, і на яскравому сонці вигорає, або якщо включити олвейс он, як у Самсунга, то яскравість мала, на сонці нічо не розбереш, сама картика вже не така гарна, і головне - ще швидше розряджається.
Ну а ще є всякі плюшки по фітнесу, якщо цікаво. Хоча підрахунок денної норми кроків штука прикольна, навіть якщо не дуже в фітнес вдарятись.
А ну і ще - вони дешеві, і їх не шкода! Адже годинник штука така - ним об щось приложитись раніше чи пізніше таки доведеться.
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0
Спасибо сказали: Сарданапал1