Re: shop.logan.in.ua - отзывы
Слышал,что на рынке "Лоск"есть точка.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Магазин → shop.logan.in.ua - отзывы
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Слышал,что на рынке "Лоск"есть точка.
Спасибо за оперативную доставку очередного заказа.
Everest, ниче так смотрятся !
sevilio, пишите в личку, что именно нужно
Хотел написать, что в магазине делают хорошую упаковку. Для покупателя она получается бесплатна, ну или входит в цену товара. Покупал в другом магазине мото аккумулятор, так там вообще не парятся - вся упаковка Новой почты, и стоимость доставки соответственно.
Диски, колодки, стойки получил. Спасибо!
І я тільки що забрав у Зевса свої детальки
_AlexSander_ і тобі теж
Звертайся
Пост-відгук.
Купив радіатор Nissens тут у магазині, якість наче норм. Невелика проблема була із відстанню між ножками, довелось "розбити" дірку на машині, щоб не у натяжку сідав, ну і товщина зрозуміло, що не рідний.
авто Dacia logan mcv 1.4 бенз. 2007
Zevs, хочу и тут поблагодарить за оперативную сборку заказа в 15 позиций, за скидку и подарок Цены более, чем адекватны, Ваша помощь в подборе действительно очень помогает таким новичкам, как я) Пятничный Сандерик)
С ходу не придумал, в какой теме спросить...
Подскажите, крепление заднего бампера чем к кузову крепится? Клипсами?
пластиковый крепеж
такого типа:
который к кузову крепится заклепками
НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ
нещодавно скупився (вперше) у нашій крамниці; усе гарно, усе якісне, обслуговування швидке та професійне, платіж зручний, відправка швидка, знижки на крам. що ще потрібно вибагливому та прискіпливому покупцеві на кшталт мене? та нічого! велика подяка та найкращі побажання у процвітанні бізнесу Зевсові (персонально)!
Карочє: рекомендую адназначна!
Купляю запчастини в клубному магазині вже близько 10 років. Якість завше на висоті, ціни доступні! При потребі порекомендують варіанти. Дякую хлопцям!
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Магазин → shop.logan.in.ua - отзывы
Згенеровано за 0.186 секунд(и), виконано 92 запитів