Re: Замена термостата
Не знаю, подумаю, но двигатель не перегревается, печка нормально работает... Мне кажется это просто возраст (12 лет машине), патрубок продавился хомутом, да и хомут наверное ослаб немного.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → СТО → Замена термостата
Не знаю, подумаю, но двигатель не перегревается, печка нормально работает... Мне кажется это просто возраст (12 лет машине), патрубок продавился хомутом, да и хомут наверное ослаб немного.
Міняв свій термос 2 роки назад на Вернет 89град.
За цей час наїздив 25 000км.
Зараз температура в русі навіть до морозів 80-81 градус.
По торку дуже добре слідкувати за температурою.
В наших термостатах пружина слабкувата і скоріш за все помпа добре "молотить".
Він плавно відкриватися не вміє.
81 і потім різко 75 а то і меше.
Це також підтвердив наш одноклубник rk03.
На літо лишу бо ГБО.
В вересні наступного року точно треба міняти. А то і раніше. Однозначно на 92градуси.
подогнать тебе такой незадорого? я продал машину раньше, чем сменил термос
стану в чергу
_AlexSander_, дуже дякую, але поступово місцем сяся, .
Все одно поки міняти не буду.
_AlexSander_, дуже дякую, але поступово місцем сяся, .
Все одно поки міняти не буду.
_AlexSander_, высылай !
Сань, смотри личку. могу и укрпочтой ..
_AlexSander_, посмотрел . ответил . спасибо !
Що зараз краще поставити з термостатів тих, що йдуть на 89градусів?
92 не хочеться через можливий літній перегрів та колхоз і меншим діаметром.
Таке питання виникло - після поїздки десь 20 км температура ОР лише 75 градусів (дививсь по ОБД сканеру). Радіатор і патрубки теплі. Це означа що термостат під заміну?
Sivil, а максимально до скольки поднимается температура ? Хотя если температура поднялась до 75 градусов и радиатор стал теплый , то термостат под замену , себе поставил вернёт , вроде нормально . Старый термостат перед заменой вел так - температура поднималась до 92 градусов , затем резко падала до 70 и около 70 держалась .
Sivil, а максимально до скольки поднимается температура ? Хотя если температура поднялась до 75 градусов и радиатор стал теплый , то термостат под замену , себе поставил вернёт , вроде нормально . Старый термостат перед заменой вел так - температура поднималась до 92 градусов , затем резко падала до 70 и около 70 держалась .
Та ні, там температури в районі 90 немає і близько, вона піднімалась повільно і поступово, вище 75 не нагрілалась , судячи по всьому там ОР весь час ходить по великому колу. Я спочатку думав, може датчик температури бреше, приїхав, поміряв температуру інфрачервоним безконтактним термометром, все вірно - нижній патрубок нагрітий до 72 град. Значить заміна...
Sivil, Вы правы , замена . Осталось выбрать производителя . Удачи! Да и ещё добавлю - если брать непонятного производителя , то прокладку лучше оставить старую ( если она эластичная и деформированная ) или купить отдельно .
Sivil, Вы правы , замена . Осталось выбрать производителя . Удачи! Да и ещё добавлю - если брать непонятного производителя , то прокладку лучше оставить старую ( если она эластичная и деформированная ) или купить отдельно .
То VERNET до них не відноситься? Прокладка там йде в комплекті? Нормальна?
Бери Вернет, а прокладку стару залиш. Який пробіг і скільки термосів поміняв?
А скажіть а прокладку на герметик можна ставити чи краще не треба?
Если нормальная прокладка старая или куплена новая, то можно обойтись без герметика.
Який пробіг
Та ніби 150 тис, стан пробігу ніби відповідає...
скільки термосів поміняв?
Ще не доводилось, літом лиш купив, наїздив 3 тис
Якщо прокладка ще рідна, мала б тримати. Ще глянь вуха під 3ма болтами кріплення пластикового корпусу термоса чи не просіли.
Проще прокладку купить, она в районе 70 грн, что бы потом лишний раз не разбирать
Прокладка либо оригинальная, даже б/у, либо на рейнц.
Sivil, как поставил вернёт с его прокладкой , проблем не было (хотя я всегда все прокладки смазываю очень тонким слоем герметика Виктор Рейнз ) .
Sivil, как поставил вернёт с его прокладкой , проблем не было (хотя я всегда все прокладки смазываю очень тонким слоем герметика Виктор Рейнз ) .
Сьогодні замовив термостат вернет з прокладкою, в понеділок заберу. Якщо буде стара прокладка в нормі, значить її залишаю, я так зрозумів, якщо ні - ставлю вернетівську і на герметик її. Заодно мабуть і антифриз поміняю
[merge_posts_bbcode]Added: 2020-01-11 22:07:36[/merge_posts_bbcode]
Заодно мабуть і антифриз поміняю
"Покуривши" тему ,я так зрозумів ,щоб замінити термостат з найменшими втратами антифризу, потрібно вирізати пляшку з язичком під той патрубок, і опустити розширювальний бачок нижче рівня термостата?
Sivil, Сливать надо больше, сливать лучше с нижнего патрубка при условии снятой защиты
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → СТО → Замена термостата
Згенеровано за 0.165 секунд(и), виконано 89 запитів