Re: Посоветуйте свечи на 1.4
Оригінал еквіем 2-контактні.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Электрика → Посоветуйте свечи на 1.4
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Оригінал еквіем 2-контактні.
Graas написав:стояли оригинальные одноконтактные
разве оригинальные не двухконтактные?
И те и те ставят на сервисе, я имел ввиду оригинальные Рено на 155 заканчивается номер одноконтактные, а двухконтактные помоему на 168.
Купляв собі найдешевші BOSCH 0 242 235 666. На газі проїхав 34 тис. на них. Результатом задоволений. Зараз хочу спробувати Денсо КК20ТТ.
К20ТТ
тоже недавно поставил. По- моему самый лучший вариант.
Денсо КК20ТТ.
Після встановлення ГБО теж вирішив на них перейти. Спочатку покатався десь 200 км. на старих Eyquem (які стояли ще з заводу, 70 тис. пройшли), потім поставив Денсо. Особливої різниці, якщо чесно, не помітив. І на старих двигун працював добре, і на нових працює добре. Може витрата газу зменшилася, але я не виміряв.
Вернулся опять на двух контактные,на одно контактных надо всё время следить за зазором.
Ну дак за зазором на любых нужно следить. Я сам после покупки машину поставил Брички двухконтактные. Но теперь мучает вопрос как регулировать зазор? Боковые электроды в них с боку и с круглым сечением в сторону пробития разряда.
вопрос как регулировать зазор?
Поищите тему о свечах. Там обсуждалось
Вернулся опять на двух контактные,на одно контактных надо всё время следить за зазором.
Езжу давно на одноконтактных К20ТТ.
Никогда не смотрел на зазор.
Ходит от 70 ткм
az74, и напрасно,зазоры увеличиваются,расход тоже. Может и незначительно, но за многие тысячи км внушительная сумма.
Я продав машину з мотором 1.4 а свічки оригінальні залишились. Пишіть в личку віддам дешево
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Электрика → Посоветуйте свечи на 1.4
Згенеровано за 0.129 секунд(и), виконано 92 запитів