Всім привіт і дякую за привітання!
Обирати авто для дружини розпочали ще минулого літа.
У варіанти підпадали Renault Sandero Stepway, Seat Arona, Suzuki Vitara та SX4 (як новий так й у старому кузові), Nissan Juke, KIA Stonic.
Бюджет = до 500т.грн. + можливість безвідсоткового кредиту.
Основна вимога - автомат та кліренс. Плюс хотілося камеру заднього огляду, клімат, навігацію, круїз...
Спочатку глянули на Stepway - довго відходили від шоку
Потім глянули на Arona та Virata із SX4. Arona сподобалася, але комплектація біднувата, але то ж VAG.
Suzuki - обидві моделі здалися завеликими та дивними за дизайном та ергономікою.
Juke - просто викреслили за дивакуватий дизайн... але могли до нього повернутися за привабливої ціни на добру комплектацію.
Потім вирішили глянути на Stonic. Трохи дивакуватий ззовні, але багатий за комплектацією у топовій версії, з кліренсом на рівні 180мм і при цьому за нормальні гроші.
До останнього планували брати Stonic у безвідсотковий кредит на 2 роки. Captur навіть і не розглядали із-за його вартості за межами 550т.грн за середню комплектацію.
-------------------
І ось, 13 квітня побачили інформацію про акцію в Рено. Заїхали придивитися на Captur. Все врахували і вирішили брати.
У всю цю історію "влізли" після того, як дізналися про акційну пропозицію із знижкою в 50.000грн на акційну ціну за умови придбання за кредитом "Рено Бонус"
15 квітня обрали та забронювали машину (вартість 566.505грн, по програмі "Рено Бонус" - 516.505грн).
Комплектація Intense + колір металік, двигун бензин 1.2 турбо, коробка EDC6(шестиступеневий автомат із двома зчепленнями), колір кузова "Синій Неон" (укр.назва, або "Bleu Iron") + дах "Чорна Перлина". Виглядає суперово.
Дружина хотіла рудого або червоного з чорним дахом, і була морально готова на світло блакитний кузов, але взяли те, що було в наявності по Україні.
Взагалі, розраховували на комплектацію Zen 1.2TCe+EDC6 - для того щоб трішки поберегти грошей - але таких в Україні не було в наявності. Проте повідомили, що є багато дизельних, але то не наш варіант. Маємо що маємо.
Розрахунки, відповідно до поточного прайсу - стандартна вартість нашої комплектації дорівнює 606.000грн, акційна вартість = 558.000грн, а із пропозицією по "Рено Бонус" = 508.000грн.
Економія по вартості авто майже 100.000грн. Якщо врахувати втрати по кредиту - то реальна вартість підтягнеться до приблизно 560.000грн, це якщо я буду виплачувати кредит 2 роки.
Але ж ми хитро зроблені. Ми плануємо погасити кредит за пів року. Левова частка покриється продажем поточного авто дружини - Hyundai Getz 1.4i та власними коштами.
І взагалі плануємо вийти у остаточну вартість на рівні 530.000грн. Вигідно в решті решт
16 травня подали заявку до банку. 18 травня нам відповіли що заявку підтвердили. І почалося....
23 квітня внесли 50% вартості. Машину привезли 27 квітня.
3 травня машину зареєстрували в поліції, отримали техпаспорт.
7 травня відбулося оформлення кредиту у банку.
Оформлення кредиту пройшло як ніколи рівно.
Усе встигли за один день, машину дилер видав того ж дня під завершення роботи салону.
А, ось ще хіт
Я попросив у менеджера подарунок, все ж таки вже третя машина яку я в них купую. Просив бризковики. Килимки відразу відкинув, знаю, бачив.
Результат - бризковики лише продаємо, у подарунок можна або килимки салону, або килимок у багажник. Дружина обрала килимок у багажник.
Коли ми його побачили - ми просто підох... "офігєлі" - якийсь напів пластиковий виріб який просто катається по поличці багажника, потім воно має ще якийсь бортик із заходом на спинки заднього ряду сидінь, і цей бортик постійно клацає під час руху, тому що він не фіксується аж ніяк. І на ось це прайс ~2500грн
Бризковики та сітку на решітку радіатору і бампера я дозамовляв. Вартість комплекту бризковиків із роботою 2300грн. Така ж сама вартість за сітку.
Ось і все
Дружина на Captur'і проїхала вже приблизно 200км, поки що звикає до нових технологій, вона порівнює усе із Гетзем та моїм Каджаром
Начебто усе подобається, є пару моментів як-то приладова панель на англійській мові, дружині важкувато дещо зрозуміти, треба заїхати до дилера щоб виправили, я сам не знайшов як це зробити, треба комп'ютером під'єднатися для змін.
Сам синім ще не керував, лише їздив як пасажир.
0
Спасибо сказали: Evgenий, Migen, b1ss, Lavrik, Сарданапал, _AlexSander_6