Re: Renault Logan 1.5dci 2017 5МКПП сірий
У мене є заначка бензинова 12-го року
Ну ось не один я такий ненормальний...а зразу всі такі стіснітельні!...
loganозалежний, наркоман.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Renault Logan 1.5dci 2017 5МКПП сірий
Сторінки Назад 1 … 13 14 15 16 17 … 26 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
У мене є заначка бензинова 12-го року
не один я такий ненормальний...
Ви не "ненормальний", Ви -- просто "на любітєля"...
Життя навчило робити бензинові заначки.
Доречі а хто знає? Противідкатну систему відключити можливо?
Противідкатну систему відключити можливо?
Тільки якщо вийняти запобіжник ESP.
...У мене є заначка бензинова 12-го року...
Ясненько - куркуль Из наших.
Тоже 3-5 канистр обычно стоит, правда раз в 2-3 года провожу им ротацию. Теперь правда логистика усложняется: бенз+ДТ. Нужно всё подписывать
Доречі а хто знає? Противідкатну систему відключити можливо?
Назови хоча б одну причину для чого це робити?
У ВАГа це робиться дуже просто - ця, та інші опції включаються/відключаються шляхом установки відповідної галочки на головному дисплеї.
Що там вигадала Дачія, не знаю.
Противо откатка действует неск секунд, как она за это время успевает насолить?
Теперь правда логистика усложняется: бенз+ДТ. Нужно всё подписывать
еще и летнее/зимнее ДТ.
У меня была мысль заправиться хорошим зимним ДТ в середине зимы и хранить его до следующей осени. Потому что в ноябре всегда с ним головняк. И аналогично летнее, что б в марте на заливать керосин.
Назови хоча б одну причину для чого це робити?
Под горку, на право коли просто тянутись, пропуская двуногих воно трішки мрішає, да чуть більше газу нажать, все норм. але для чого.
+ цей звук рип рип, ручняком можна плавніше. В таких ситуаціях, його використовую тоді противідкатка не робить. Система відає все в руки.
Просто відключити тоді до чогось одного привикнеш, а так іноді очікування не відповідають реальній поведінці. А ручняк завжди очікування відповідають..
Противо откатка действует неск секунд, как она за это время успевает насолить?
Ждать дії треба.
не те шо насолить, а просто іноді не приємно!
Або зробить щоб, вона відпускала набагато раніше, тільки коснувся педалькі газу уже Відпускала. Якось так воно. Я розумію що воно розраховане на середньоарифметичного водія..
Bob3000 написав:Теперь правда логистика усложняется: бенз+ДТ. Нужно всё подписывать
еще и летнее/зимнее ДТ.
У меня была мысль заправиться хорошим зимним ДТ в середине зимы и хранить его до следующей осени. Потому что в ноябре всегда с ним головняк. И аналогично летнее, что б в марте на заливать керосин.
Наверное просто буду зимой на бензиновом логашике.
тільки коснувся педалькі газу уже Відпускала
У мене так і є
sdj387jsd написав:тільки коснувся педалькі газу уже Відпускала
У мене так і є
Аналогично. Очень удобно.
Зручно, але іноді чуть довше чим хотілосьби тримає..
да чуть більше газу нажать, все норм. але для чого.
є підозра, шо Ваш двигун постійно працює "внатяг".
є підозра, шо Ваш двигун постійно працює "внатяг".
він майже спочатку, як машину купив, констатує що двигун в натяг робить, я вже йому казав що вкладишам від цього добре не буде, ну думаю на його вік вистачить, а за наступного власника паритись в принципі нафіг треба, спасибі навряд чи хтось скаже
а за наступного власника паритись в принципі нафіг треба
У мене подібні речі до скону, служать. Авто подобається, свою ціль винонує. Нема чого мінять, чи на щось краще зиритись.
У мене все завжди в нятяг, такий тип людей, завжди на кінчику леза, во всьому. Тому зрозумів, що мені робот був просто противопоказаний!
А вкладеші, на 150 розобрали, поміняли, попутно все передивляться, і човгайся надалі.
П.С просто попробував, все ручняком робить. Все добре. Питань нема. Звикну ним все робить.
Я звук двигателя работающего внатяг не приемлю на физическом уровне...
Хотя был знакомец катавшийся на логане 1.4 8v на 1500 постоянно, говорил так экономичнее
внатяг не приемлю на физическом уровне...
Гула, тим більше вібрацій нема, значить можна. Тільки легеньке ууу, уже все.
Для бензинки 1.4 гадаю 1.6-1.7 буде норм. Оптимально 2к.
Так економічніше, а якщо до турбіни значно економічніше.
У мене подібні речі до скону, служать. Авто подобається, свою ціль винонує. Нема чого мінять, чи на щось краще зиритись.
Ви мене трошки не так зрозуміли) Я в тому плані, що від автомобіля треба зараз все отримувати, бо деякі купують авто і ставлять в гараж, а після 10 років у тих авто пробіг до 10 тис.км, тільки нашо те робити? Катайтесь й отримуй задоволення для душі
тільки нашо те робити?
Ну а що значить нашо!? Просто по суботах викотить, вимить, випелісосить, заполіровать та з чуством виконаного долга закотить назад в гараж! Субота пройшла.
Це так само, як дивитись, як на табличках, для номерів возять БЕЗКОШТОВНО Рекламу салону де купили. Ну хоча да дехто хоче показать це нове авто я пуп землі!
я вже йому казав що вкладишам від цього добре не буде, ну думаю на його вік вистачить,
гадаєте? а я не впевнений... (т.т.т., нехай їздить 500К км без проблем та ДТП!)
[merge_posts_bbcode]Added: 2019-05-30 19:12:33[/merge_posts_bbcode]
як на табличках, для номерів возять БЕЗКОШТОВНО Рекламу салону де купили. Ну хоча да дехто хоче показать це нове авто я пуп землі!
на той надпис навіть і уваги ніколи не звертав; якось не замислювався, шо то є реклама, хоча так і є. тільки чи не смішно Вам самому: на Рено Сандеро (Дастер, Логан) -- і пуп землі?!
і пуп землі?!
Навкруги детально зиркніть - у мене нова машина .. нове авто не Ваша бляха, це нове авто нове, воно коштує що 5 тещ разом взять на органи. І прочі понти бідної людини. Як же він купив авто, і тд а я тут вкалую 6 днів на тиждень, 12 місяців і тд.
Даже дороге авто (дуже дуже дуже і ще раз дуже дороге), не пуп землі...шкода що мало усвідомлює.
Сторінки Назад 1 … 13 14 15 16 17 … 26 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Renault Logan 1.5dci 2017 5МКПП сірий
Згенеровано за 0.154 секунд(и), виконано 89 запитів