Re: Renault Logan 1.5dci 2017 5МКПП сірий
5 тещ разом взять, на органиі..
В цитатник !
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Renault Logan 1.5dci 2017 5МКПП сірий
Сторінки Назад 1 … 14 15 16 17 18 … 26 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
5 тещ разом взять, на органиі..
В цитатник !
В цитатник !
Хоч як завжди допустив буквену помилку, але радий що з дедукцією все ОК, юмор зайшов! Помилки підправив...
у мене нова машина .. нове авто не Ваша бляха
так розумію, образити мене хочете?
Ні, скоріше себе.
так розумію, образити мене хочете?
У мене до Вас, завсім інше ставленя!!!Я вибачаюсь якщо чимось обідив Вас з мене бутилка чогось, якщото!. У мене нема такого поняття як образливе ставлення! Даже два брата із ларця чомусь да учать!
Роздивіться описане з більш ширшого ракурса...
так вот. "горній тормоз" отрубается через ддт4олл+елм
Дякую, зрозумів.
Хочу, морозилку в багажник! Щоб тримало до -5 в +35-40. + холодильне відділення 0-5 градуса.
Хто зтикався, розкажіть підводні камені. Наванатаження, на електрочастину авто! акум проводка. Кріпеня заводка проводки. Допустима вага, стік конденсату ітд.
Поділіться досвідом!
Хочу, морозилку в багажник! Щоб тримало до -5 в +35-40.
Когда-то ездил на палатки на море, у друзей был интересный холодильник, работал и от сети и на пропан-бутане. Но -5С там не было, он максимум опускает температуру на -15С от температуры окружающей среды.
Наванатаження, на електрочастину авто! акум проводка.
здається, прикурювач (той, що з керамікою, не пластиковий) розрахований максимум на 100 Вт.
Щоб тримало до -5 в
нереально. "Бытовые" автохолодильники на 12в такого не умеют. Основная проблема - отвод тепла. Ну и потребление конечно. Возможно такое сможет холодильник с какой то фуры (на 24в).
Хочу, морозилку в багажник! Щоб тримало до -5 в +35-40. + холодильне відділення 0-5 градуса.
Хто зтикався, розкажіть підводні камені. Наванатаження, на електрочастину авто! акум проводка. Кріпеня заводка проводки. Допустима вага, стік конденсату ітд.
Поділіться досвідом!
Всі автохолодильники напівпровідникового типу. ККД у них нижче аміачних.
Не поганий штатний автохолодильник зробили у Фабії - там охолоджувався кондиціонером бардачок, та ще й окреме відділення дл бутербродів.
Зараз все це не потрібне - народ перестав їздити з своїми продуктами, бо кругом все є, і ціни в супермаркетах однакові.
Дякую, за поради зрозумів, що все те що я хочу, це утопія!
все те що я хочу, це утопія!
саме так.
все те що я хочу, це утопія!
Ну почему. Я ж говорил, что реальность. Например:http://avtonomka.biz/node/23
Ну почему. Я ж говорил, что реальность.
Теж вірно, вчора перед сном виділив, час, можливо.
Але не варто з проводкой авто обєднувати, поки до таких вистновків дійшов. Тема обширна є що почитать, можливо завтра будуть зовсім інші вистновки!
sdj387jsd, відео з порівнянням різних типів автохолодильників. Компресорний рулить.
це так оходити напої. не більше. Да уже і вирішив, на діюсь через півтора два роки, куплю еталона. там буде все:)
це так оходити напої. не більше.
Відео дивився? Там компресорний за годину до -20 заморозився.
Відео дивився?
Неа, предвзято відкинув, подивлюсь. Дякую.
перший ювілей:)
sdj387jsd, скорее красивые цифры юбилей був на 1оооо , отакэ
скорее красивые цифры юбилей був на 1оооо , отакэ
як корабель назовеш, так він і попливе, тут в цифрах те саме:)...
sdj387jsd, де то на форуме была тема , чи красивые чи круглые цифры (числа) не могу найтить - ягодки уже мешают клубничные , мо найдёте
2 день катаюсь на еко! Мотор обкатався, став даже через чур мотким даже на брсм звичайному. Ну його, почав літать! А так еко його значно отупляє їздить можна. По росходу різниці не замітив!
Не играйтесь с эко. Толку от него ноль. Разве что турбине проблем добавит.
Сторінки Назад 1 … 14 15 16 17 18 … 26 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Renault Logan 1.5dci 2017 5МКПП сірий
Згенеровано за 0.209 секунд(и), виконано 87 запитів