901

Re: WOG или ОККО???

во кино - незаправляюсь на ОККе но пришла смс - отримуйте балами:
3грн/л за бензин та ДП , 1 грн/л за ГАЗ , дие до 26.08 не сумується з іншими знижками

0

902 Відредаговано dli (2019-08-24 19:17:54)

сяся написав:

3грн/л за бензин та ДП

Підтверджую, сьогодгні заправив 31,8 літра ДП на ОККО, знижка 3 грн за літр пішла на наступну заправку.

SANDERO Stepway 1.5 dci приобретен в Сінгл-Мотор 13.05.2017
  0

903

dli, Вы раньше тож заправлялись ? А я нет , откуда эти сцуки узнали мой номер и на хрена мне их скидки если я там ни разу не был

0

904

сяся написав:

dli, Вы раньше тож заправлялись ? А я нет , откуда эти сцуки узнали мой номер и на хрена мне их скидки если я там ни разу не был

Глобализация Саня! Я например за пол часа до зачисления денег на карту получаю пару десятков сообщений от всех крупнейших торговых сетей - так и узнаю что скоро зарплата smile а по теме скидки прислали только вог и окко, шелл амик и глуско что то отморозились sad

DACIA Logan 1.4 гур, кондер, эсп, крышка багажника со спойлером, замок с язычком tongue
  0

905

Graas написав:

Я например за пол часа до зачисления денег на карту получаю пару десятков сообщений от всех крупнейших торговых сетей

а как от этих пи до ра сов отделаться ? никакой зажщиты не существует ?

0

906

сяся написав:
Graas написав:

Я например за пол часа до зачисления денег на карту получаю пару десятков сообщений от всех крупнейших торговых сетей

а как от этих пи до ра сов отделаться ? никакой зажщиты не существует ?

Не знаю Саня, я так прикинул если менять свой номер телефона то это все начинать сначала лет этак 15 назад надо откатываться, сейчас на телефоне вся жизнь подвязана, нет телефона и даже пенсию и сбсидию говорят люди не получишь:)

DACIA Logan 1.4 гур, кондер, эсп, крышка багажника со спойлером, замок с язычком tongue
  0

907

Graas написав:

нет телефона и даже пенсию и сбсидию говорят люди не получишь:)

врут . жена получает без привязки к моб.

Graas написав:

я так прикинул если менять свой номер телефона

да я не о том - мож какая то программа есть шоб отсекать паразитов или закон какой шоб на них накатать об его нарушении

0

908 Відредаговано _AlexSander_ (2019-08-24 22:54:07)

на воге сегодня выиграл 10 грн . легли на прайд. на окко заправил 30л. 150 легло на счет. оплата через оккопэй

Dacia Sandero 2008 1.6MPI,Renault Kangoo II 2013 1.5DCI, Renault Clio III 2007 1.6,VW Tiguan Sport 2012 2.0TSI-продано,
MAZDA CX-5 2018 2.5 SKYACTIV®-G, VW ID.4 2023,AUDI Q3Sport 2018 2.0TSI
Heckler-Koch VP9 , AK-103, Sig Sauer MCX Spear-LT 9" 300blackout
  0

909

_AlexSander_ написав:

на воге сегодня выиграл 10 грн

Аналогично

0

910

сяся написав:

да я не о том - мож какая то программа есть шоб отсекать паразитов

Нема телефонна нема проблем crazy А так на всіх нових телефонах, щось подібне є. Признаюсь завів номер телефонна для "мами та тата", тільки вони і можуть додзвонитись.

_AlexSander_ написав:

на воге сегодня выиграл 10 грн

30 грн за літр - не совість там все-таки є трохи. Побачили що забагато заробили, треба своїм реєстрованим вернуть.

Renault Logan 1.5dci 2017 5МППП - хороший сірий: 1.тракторець; 2.домашній поні. Загальний опис [ТУТ].
loganозалежний, наркоман.
  0

911

сяся написав:

dli, Вы раньше тож заправлялись ?

Все время ОККО

сяся написав:

откуда эти сцуки узнали мой номер и на хрена мне их скидки если я там ни разу не был

Сдали Вас

SANDERO Stepway 1.5 dci приобретен в Сінгл-Мотор 13.05.2017
  0

912

dli написав:

Сдали Вас

dash1  dash1  dash1 мать , ДФ - больше некому

0

913

Мужик передо мной заправлялся на UPG и выиграл 20000. Вот весело было - все бегают, смотрят всякие правила-положения, вышла управляющая и все уставились в экран - что там требуется от них и от мужика. Ниче, тоже развлечение. А я карту (UPG good) не регистрировал. И мне только кофе-чай за бонусы положены. Ну, может бонусная заправка, если достаточно накопится. Зато не достают смс

Сандеро 2011, 1.4 ГБО
  0

914

Сегодня заправился 20 л ДП, скидку не увидели в 5 грн, только 3, но без окко Пэй, т.е 60 легло на счет.

Sandero-II, XII.2013, 1,5dCi (AUT15НЕ4, HNK, FL + On-Board Computer & Cruise Control).
Sandero-I, IX.2011, 1,4 (sold out)
  0

915

NevAN написав:

Сегодня заправился 20 л ДП, скидку не увидели в 5 грн, только 3, но без окко Пэй, т.е 60 легло на счет.

В мене на аміс 3грн/л знижка можна сказати постійна (в місяць купуєш 60л на наступний місяц отримуєш 3грн/літр), так що оковська зника до одного місця) дизель по відчуттям не гірший ніж оковський

ВАЗ 21111 2003 -> Renault Logan 2013 -> Renault Clio 2011 -> Ravon R4 2017 (Chevrolet Cobalt)
  0

916

сяся написав:

во кино - незаправляюсь на ОККе но пришла смс - отримуйте балами:

сяся написав:

откуда эти сцуки узнали мой номер и на хрена мне их скидки если я там ни разу не был

Сяся, это очень просто - ничего узнавать не нужно, они шлют смс-ки всем подряд (от 000-00-01  и до 999-99-99, по всем операторам).

сяся написав:

мож какая то программа есть шоб отсекать паразитов или закон какой шоб на них накатать об его нарушении

А зачем? - Удалил ненужные смс-ки и всех делов.

0

917

Георгич написав:

А зачем? - Удалил ненужные смс-ки и всех делов.

Георгич, дело в том шо моё молодое поколение к сожалению глухие  и "звонят" т.е. шлют СМС токо когда им шо то очень нужно или шо то случилось , то я на каждую смс нервно реагирую , отакэ блин-дерун .

0
Спасибо сказали: Георгич1

918

сяся, ясно

0

919

Заправився і я вчора на окко ДП. На телефоні встановлений додаток "Фішка" і там вказано - знижка до дня незалежності 5 грн/л. Хоча приходили смс зі знижкою 3 грн/л. Я заправився на 300 грн. Видало знижку 1 грн/л. Питаю в касира, що за фігня? А вона - дзвоніть на гарячу лінію. Телефоную, а вони кажуть, що вам так комп"ютер порахував. Кажу, нащо тоді акція, якщо комп рахує по-своєму, а вона заявляє - у вас не підключена акція.
І нахрена така акція, якщо людям обіцяють, а потім не виконують?
А для того, щоб побільше людей ошукати.

Logan 1.4 база, ГБО
  0
Спасибо сказали: Graas, sdj387jsd2

920

Підкажіть, будла, на KLO можна на касі скидочну картку "ДякуU" показувати фоткою з телефона?

Stepway 1.6 8V  '2011 (+ГБО)
  0

921 Відредаговано sdj387jsd (2019-09-03 12:13:20)

b1ss написав:

Заправився і я вчора на окко ДП. На телефоні встановлений додаток "Фішка" і там вказано - знижка до дня незалежності 5 грн/л. Хоча приходили смс зі знижкою 3 грн/л. Я заправився на 300 грн. Видало знижку 1 грн/л. Питаю в касира, що за фігня? А вона - дзвоніть на гарячу лінію. Телефоную, а вони кажуть, що вам так комп"ютер порахував. Кажу, нащо тоді акція, якщо комп рахує по-своєму, а вона заявляє - у вас не підключена акція.
І нахрена така акція, якщо людям обіцяють, а потім не виконують?
А для того, щоб побільше людей ошукати.

А нема чого, давати гроші а потом питати де бонуси... Спочатку зайти, та спитати яка буде знижка по цій картці, якщо я заправлю скільки.

Renault Logan 1.5dci 2017 5МППП - хороший сірий: 1.тракторець; 2.домашній поні. Загальний опис [ТУТ].
  0

922

sdj387jsd написав:

А нема чого, давати гроші а потом питати де бонуси... Спочатку зайти, та спитати яка буде знижка по цій картці, якщо я заправлю скільки

plus я завжди так роблю, коли пропонують мега-знижки. Підїхав, вставили пістолет, пішов на касу, даю картку (фішка/прайд) і прошу подивитись, яка буде знижка, якщо заллю таку то кількість літрів такого-то палива.

ЗАЗ Lanos -> Renault Sandero Stepway 1.5dci Zen 2019 (Сіра комета)
Київ - Хмельницький - Київ

рУССКИЙ? СРАЗУ НАХ*Й
  0

923

YT написав:

Підїхав, вставили пістолет, пішов на касу, даю картку (фішка/прайд) і прошу подивитись, яка буде знижка, якщо заллю таку то кількість літрів такого-то палива.

Так не знижка ж, а бали, які впадуть згодом.

0
Спасибо сказали: sdj387jsd1

924

Георгич написав:
YT написав:

Підїхав, вставили пістолет, пішов на касу, даю картку (фішка/прайд) і прошу подивитись, яка буде знижка, якщо заллю таку то кількість літрів такого-то палива.

Вот в этом то и самое большое разочарование.

0

925 Відредаговано sdj387jsd (2019-09-05 08:47:23)

Георгич написав:

Даже так  crazy  не знав. У окко молодці працюють. Супер мега пупер знижка- купи! А ми потом подумаємо скільки, кому начислить і на що crazy Геніально!
З економічної сторони теж геніально! Всі бонуси накидаються на витрати майбутніх періодів. І в подальшому формують ціну на паливо. Всі бонуси оплачують інші водії! crazy Дай при перевірці, моносрольного чому так дорого? Покажіть ціноутворення а там бонусів! як ... crazy

0
Спасибо сказали: Георгич1