Re: WOG или ОККО???
во кино - незаправляюсь на ОККе но пришла смс - отримуйте балами:
3грн/л за бензин та ДП , 1 грн/л за ГАЗ , дие до 26.08 не сумується з іншими знижками
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Технічна інформація → WOG или ОККО???
Сторінки Назад 1 … 35 36 37 38 39 … 46 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
3грн/л за бензин та ДП , 1 грн/л за ГАЗ , дие до 26.08 не сумується з іншими знижками
3грн/л за бензин та ДП
Підтверджую, сьогодгні заправив 31,8 літра ДП на ОККО, знижка 3 грн за літр пішла на наступну заправку.
dli, Вы раньше тож заправлялись ? А я нет , откуда эти сцуки узнали мой номер и на хрена мне их скидки если я там ни разу не был
dli, Вы раньше тож заправлялись ? А я нет , откуда эти сцуки узнали мой номер и на хрена мне их скидки если я там ни разу не был
Глобализация Саня! Я например за пол часа до зачисления денег на карту получаю пару десятков сообщений от всех крупнейших торговых сетей - так и узнаю что скоро зарплата а по теме скидки прислали только вог и окко, шелл амик и глуско что то отморозились
Я например за пол часа до зачисления денег на карту получаю пару десятков сообщений от всех крупнейших торговых сетей
а как от этих пи до ра сов отделаться ? никакой зажщиты не существует ?
Graas написав:Я например за пол часа до зачисления денег на карту получаю пару десятков сообщений от всех крупнейших торговых сетей
а как от этих пи до ра сов отделаться ? никакой зажщиты не существует ?
Не знаю Саня, я так прикинул если менять свой номер телефона то это все начинать сначала лет этак 15 назад надо откатываться, сейчас на телефоне вся жизнь подвязана, нет телефона и даже пенсию и сбсидию говорят люди не получишь:)
нет телефона и даже пенсию и сбсидию говорят люди не получишь:)
врут . жена получает без привязки к моб.
я так прикинул если менять свой номер телефона
да я не о том - мож какая то программа есть шоб отсекать паразитов или закон какой шоб на них накатать об его нарушении
на воге сегодня выиграл 10 грн . легли на прайд. на окко заправил 30л. 150 легло на счет. оплата через оккопэй
на воге сегодня выиграл 10 грн
Аналогично
да я не о том - мож какая то программа есть шоб отсекать паразитов
Нема телефонна нема проблем А так на всіх нових телефонах, щось подібне є. Признаюсь завів номер телефонна для "мами та тата", тільки вони і можуть додзвонитись.
на воге сегодня выиграл 10 грн
30 грн за літр - не совість там все-таки є трохи. Побачили що забагато заробили, треба своїм реєстрованим вернуть.
dli, Вы раньше тож заправлялись ?
Все время ОККО
откуда эти сцуки узнали мой номер и на хрена мне их скидки если я там ни разу не был
Сдали Вас
Сдали Вас
мать , ДФ - больше некому
Мужик передо мной заправлялся на UPG и выиграл 20000. Вот весело было - все бегают, смотрят всякие правила-положения, вышла управляющая и все уставились в экран - что там требуется от них и от мужика. Ниче, тоже развлечение. А я карту (UPG good) не регистрировал. И мне только кофе-чай за бонусы положены. Ну, может бонусная заправка, если достаточно накопится. Зато не достают смс
Сегодня заправился 20 л ДП, скидку не увидели в 5 грн, только 3, но без окко Пэй, т.е 60 легло на счет.
Сегодня заправился 20 л ДП, скидку не увидели в 5 грн, только 3, но без окко Пэй, т.е 60 легло на счет.
В мене на аміс 3грн/л знижка можна сказати постійна (в місяць купуєш 60л на наступний місяц отримуєш 3грн/літр), так що оковська зника до одного місця) дизель по відчуттям не гірший ніж оковський
откуда эти сцуки узнали мой номер и на хрена мне их скидки если я там ни разу не был
Сяся, это очень просто - ничего узнавать не нужно, они шлют смс-ки всем подряд (от 000-00-01 и до 999-99-99, по всем операторам).
мож какая то программа есть шоб отсекать паразитов или закон какой шоб на них накатать об его нарушении
А зачем? - Удалил ненужные смс-ки и всех делов.
А зачем? - Удалил ненужные смс-ки и всех делов.
Георгич, дело в том шо моё молодое поколение к сожалению глухие и "звонят" т.е. шлют СМС токо когда им шо то очень нужно или шо то случилось , то я на каждую смс нервно реагирую , отакэ блин-дерун .
Заправився і я вчора на окко ДП. На телефоні встановлений додаток "Фішка" і там вказано - знижка до дня незалежності 5 грн/л. Хоча приходили смс зі знижкою 3 грн/л. Я заправився на 300 грн. Видало знижку 1 грн/л. Питаю в касира, що за фігня? А вона - дзвоніть на гарячу лінію. Телефоную, а вони кажуть, що вам так комп"ютер порахував. Кажу, нащо тоді акція, якщо комп рахує по-своєму, а вона заявляє - у вас не підключена акція.
І нахрена така акція, якщо людям обіцяють, а потім не виконують?
А для того, щоб побільше людей ошукати.
Підкажіть, будла, на KLO можна на касі скидочну картку "ДякуU" показувати фоткою з телефона?
Заправився і я вчора на окко ДП. На телефоні встановлений додаток "Фішка" і там вказано - знижка до дня незалежності 5 грн/л. Хоча приходили смс зі знижкою 3 грн/л. Я заправився на 300 грн. Видало знижку 1 грн/л. Питаю в касира, що за фігня? А вона - дзвоніть на гарячу лінію. Телефоную, а вони кажуть, що вам так комп"ютер порахував. Кажу, нащо тоді акція, якщо комп рахує по-своєму, а вона заявляє - у вас не підключена акція.
І нахрена така акція, якщо людям обіцяють, а потім не виконують?
А для того, щоб побільше людей ошукати.
А нема чого, давати гроші а потом питати де бонуси... Спочатку зайти, та спитати яка буде знижка по цій картці, якщо я заправлю скільки.
А нема чого, давати гроші а потом питати де бонуси... Спочатку зайти, та спитати яка буде знижка по цій картці, якщо я заправлю скільки
я завжди так роблю, коли пропонують мега-знижки. Підїхав, вставили пістолет, пішов на касу, даю картку (фішка/прайд) і прошу подивитись, яка буде знижка, якщо заллю таку то кількість літрів такого-то палива.
Підїхав, вставили пістолет, пішов на касу, даю картку (фішка/прайд) і прошу подивитись, яка буде знижка, якщо заллю таку то кількість літрів такого-то палива.
Так не знижка ж, а бали, які впадуть згодом.
YT написав:Підїхав, вставили пістолет, пішов на касу, даю картку (фішка/прайд) і прошу подивитись, яка буде знижка, якщо заллю таку то кількість літрів такого-то палива.
Вот в этом то и самое большое разочарование.
Даже так не знав. У окко молодці працюють. Супер мега пупер знижка- купи! А ми потом подумаємо скільки, кому начислить і на що Геніально!
З економічної сторони теж геніально! Всі бонуси накидаються на витрати майбутніх періодів. І в подальшому формують ціну на паливо. Всі бонуси оплачують інші водії! Дай при перевірці, моносрольного чому так дорого? Покажіть ціноутворення а там бонусів! як ...
Сторінки Назад 1 … 35 36 37 38 39 … 46 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Технічна інформація → WOG или ОККО???
Згенеровано за 0.191 секунд(и), виконано 86 запитів