сьогодні замінили датчик і газ запрацював,на ходу все ок,але на холостому машина норовить заглохнути, оберти стрибають,після огляду майстер попередньо приговорив форсунки,та запропонував замовити датчик+форси і затестити,якщо машина поїде ок,то це в мене залишимо,якщо ні то вони заберуть назад все це і я буду шукати альтернативу.
з вами погоджуюсь,що легше за все все порубати і запхати,щось інше,але ті чеки потім ніодин газовик без КЛІПа не полікує,а газ вшитий в цій машині в її мозок,тому все не так просто.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-08-30 21:38:15[/merge_posts_bbcode]
Лево написав:_2d_ написав:Лево написав:_2d_,1. чек не вылезет
2. зачем резать то? там всё спокойно отсоединяется.
3. замените на другого производителя, если у вас вообще некому его нормально обслуживать.
чек був по датчику температури і тиску,воно то від'єднується,але каже чоловік,що кліп бачить все і телефонувавши в київ, в компанію профігаз,їх шеф сказав,що у машин з заводським гбо 50 на 50,що не буде чеків і глюків.
я всмысле отключения всего ГБО, а без датчика давления и температуры работать полюбому газ не будет
я зрозумів,порахували альтернативу мозок+форси 6к грн,а форси + датчик 6800 і кажуть,якщо запрацює то все побігає ще
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-08-30 21:39:32[/merge_posts_bbcode]
shurkis написав:согласен. покупайте новый датчик. и цена по ссылке нормальная. я себе брал когда то за 1600 грн
так і роблю, і церез знайомство маю можливість все провірити
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-08-30 21:47:52[/merge_posts_bbcode]
ще один хакер з КЛІПом сказав,якщо твої газовики які мінятимуть мозок і форси правильно рідкючаться по кан шині і все грамотно зрлять і дадуть гарантію,тоді роби.
0