Re: Зимняя резина на Логан
А что по снегу
Чем шире канавки между блоками протектора, тем лучше едет по бездорожью.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Ходова → Зимняя резина на Логан
Сторінки Назад 1 … 182 183 184 185 186 … 225 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
А что по снегу
Чем шире канавки между блоками протектора, тем лучше едет по бездорожью.
Evgenий написав:PGP написав:по Barum Polaris 5
Для чистых дорог.
Здравствуйте.А что по снегу барум плохо едет?
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-09-06 14:34:30[/merge_posts_bbcode]Всем добрый день.Помогите выбрать между Барум полярис 5 и Гиславерт евро фрост 6. Кто что посоветует из этих двух вариантов,по цене разница не большая.Прошу более дорогие не советовать бюджет 4500 грн.
у ЄС дороги вилизують на відміну від нас та зима у них трохи інша, ніж у ваших краях. У них зима подібна на Львівську, тільки якість доріг та обслуговування краще...
[merge_posts_bbcode]Added: 2019-09-06 21:18:43[/merge_posts_bbcode]
так хтось дасть відповідь:
що краще на зиму поставити R15/65 чи R16/55 ?
Кто-то катал Barum? Вроде хвалят его все.
то якщо всі його хвалять, то чому питаєте? сміливо купуйте!
так хтось дасть відповідь:
що краще на зиму поставити R15/65 чи R16/55 ?
Сто раз написано. Пару страниц назад почитайте
sergiosem написав:так хтось дасть відповідь:
що краще на зиму поставити R15/65 чи R16/55 ?Сто раз написано. Пару страниц назад почитайте
якщо можна, то процитуйте або відправте на потрібну сторінку. Те, що бачив, стосується обговорення ґуми, тільки в одному місці йшли згадки про диски та ями... Чітких рекомендацій та аргументів не зустрічав...
прошелся сегодня по нашему рынку. переплата на покрышке от 100 грн и выше. заказал в инфошине на клио goodyear ice+
_AlexSander_, скажіть, будь ласка, а Ви раніше на ній їздили? Якщо так, то які Ваші враження від Goodyear UltraGrip Ice+?
Такого плану, протектор сподобався.
sdj387jsd, Та то ми вже знаємо, Ви писали про це І в чому перевага, на Вашу думку, асиметричного малюнку протектора перед симетричним?
Всі характеристики усереднені, і виходить і на трасі може бути, і в слякоть може бути, і в сугробах теж якось може бути. В Слякоть даже гарно ведуть себе (відносно звичайно), відчуваєш як куски вилітають та по кузову брязкотять. Не засираються льдом майже.
Даже на гололеді якось тримаються... аби було за що зацепитись
sergiosem,
205.55.16 шире лучше на лето для быстрой езды.
195.65.15 уже лучше в снегу продавливают, шире больше будут скользить.
Да и 65 профиль мягче на стыках и ямах.
тяжелее и шире выше расход.
_AlexSander_, скажіть, будь ласка, а Ви раніше на ній їздили? Якщо так, то які Ваші враження від Goodyear UltraGrip Ice+?
вона була не на моїй автівці. людина катала на МЦВ 2007р.в. постійно Запоріжжя-Харків плюс по місту. враження позитивні. Я їздив на цьому авто тільки по місту декілька разів. в приципі влаштувало.
[merge_posts_bbcode]Added: 2019-09-07 23:39:52[/merge_posts_bbcode]
пропонували на ринку кумо кв31, але я нею незадоволений зовсім. якщо по снігу вона гребе, то по мокрому асфальту в повороті авто майже некероване. гіславед на ринку не радили. думав взяти єврофрост. ханкук дивився, але там модель була під шип. я вважаю що шип має бути заводський. ще заглядав на фулду крісталмонтеро, але там різниця невелика з гудєаром.
_AlexSander_, а как насчёт вриджстоун лм32? Предлагают по1397 на месте 2019... Езжу зимой очень мало, 9,5ткм накатал на ДебицаФриго2 185/70/14 с 2012, интересует свежая и мягкая... на 15, бо уже приобрел 4 диска...
"такое себе", судя по тестам.
https://tyretest.info/bridgestone-blizzak-lm-32-test/
тут тоже упоминается: https://cooltyre.com.ua/articles/ekskly … jskoj-zimy
ну и отзывы http://shina.com.ua/talk_bridgestone__b … lm-32.html
_AlexSander_, спасибо, а кроме своих айс+ чтобы посоветовали таким, как я, с малыми пробегами?
ну так посчитайте свой пробег зимой. может вообще смысла нет зимку покупать.. или вот такой вариант рассмотреть: https://rezina-ua.com/tyres/legkovie-sh … /zimnjaja/
sergiosem,
205.55.16 шире лучше на лето для быстрой езды.
195.65.15 уже лучше в снегу продавливают, шире больше будут скользить.
Да и 65 профиль мягче на стыках и ямах.тяжелее и шире выше расход.
на 195 треба буде диск вужчий?
на 195 треба буде диск вужчий?
Навіщо диск вужчий?
Просто купуєте або оригінальні реношні диски 15'' стандартною шириною 6", або наприклад Кременчуцькі (K235 Renault Logan B W6 R15 PCD4x100 ET50 DIA60). І просто ставите на них зимову гуму 195/65/15 або навіть 185/65/15.
sergiosem,
Нет. Диск штатный подходит r15
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-09-08 17:15:10[/merge_posts_bbcode]
PGP,
185/65/15 для логана размер.
Степей на них ниже будет.
Вот 195.65.15 по калькулятору вместо 205.55.16 по высоте ок.
sergiosem,
Нет. Диск штатный подходит r15
у мене R16 стоять, машина на гарантії та повне КАСКО. не хочу порушувати умови експлуатації та розумію що 205/55 R16 не дуже практичні в експлуатації взимку.
sergiosem,
У жены степвей...тоже гарантия.
Зимой ездит на 195.
А по гарантии приехала на 205 и все сделали без проблем.
195.65.15 это размер первого степан,
С технической точки без изменений.
sergiosem,
У жены степвей...тоже гарантия.
Зимой ездит на 195.
А по гарантии приехала на 205 и все сделали без проблем.
На боці дверки є 3 розміри, які я можу експлуатувати. Тут питання КАСКО та усе інше, якщо буде якась пригода. Тому не хочу порушувати умови. Поки що збираю інформацію для прийняття рішення.
_AlexSander_, спасибо за ответ, но "на это я пойтить не могу" (с), "будем искать" (с)... ещё раз спасибо.
ну, кстати, у меня тут таксист один на лагуне 3 катает на китайской зимке. регулярно мотается Запорожье-Днепр. ну и город..
185/65/15 для логана размер.
Степей на них ниже будет.
Вот 195.65.15 по калькулятору вместо 205.55.16 по высоте ок.
Так, на 185/65/15 Спепвей буде нижче, аж на цілих 6мм. Але гума в цьому розмірі для деяких брендів буде дешевше від 195/65/15 в середньому на 130-150грн на одному колесі.
Сторінки Назад 1 … 182 183 184 185 186 … 225 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Ходова → Зимняя резина на Логан
Згенеровано за 0.277 секунд(и), виконано 66 запитів