Re: Зимняя резина на Логан
PGP,
.
Шкода Рапид 1.6, .110л.с ....+ Дастер 1.5, 110л.с
Бортовой тут: https://www.logan.in.ua/forum/topic1840 … 110ls.html
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Ходова → Зимняя резина на Логан
Сторінки Назад 1 … 183 184 185 186 187 … 225 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
PGP,
.
Тут в мене дилема з"явилася. R16 диски маю, а на R15 треба купувати. Хоча самі шини R16 будуть майже у ту саму ціну, що шини та колеса на R15. Шкода, що на R15 нема дисків штампованих у формі зірки
Шкода, що на R15 нема дисків штампованих у формі зірки
Такої?
sergiosem написав:Шкода, що на R15 нема дисків штампованих у формі зірки
Такої?
▼Spoiler
на злодії шапка горить
я мав на увазі R15 таке
Шкода, що на R15 нема дисків штампованих у формі зірки
Чого це нема? Є такі диски. У дилерів Рено. По 2000грн з хером за диск. Спитай в салоні де свою автівку брав.
P.S. Оце тільки зараз помітив що у Вас 0,9tce на роботі Ой лишенько...
sergiosem написав:Шкода, що на R15 нема дисків штампованих у формі зірки
Чого це нема? Є такі диски. У дилерів Рено. По 2000грн з хером за диск. Спитай в салоні де свою автівку брав.
P.S. Оце тільки зараз помітив що у Вас 0,9tce на роботі Ой лишенько...
робот - чудово, особливо для дружини.
https://www.renault.ua/vehicles/suv/ste … ories.html - знайди, може чогось я не помітив )))
https://www.renault.ua/vehicles/suv/ste … ories.html - знайди, може чогось я не помітив )))
Не можу знайти такі на 15" Але наче були
sergiosem написав:https://www.renault.ua/vehicles/suv/ste … ories.html - знайди, може чогось я не помітив )))
Не можу знайти такі на 15" Але наче були
найдешевше, що я знайшов це - https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/diski- … e700a3df4a
але вони 16
На 15 у меня есть.
sergiosem,
Обычные железные на 15
На 15 у меня есть.
sergiosem,
Обычные железные на 15
що за виробник, стан та ціна?
sergiosem,
Оригиналы.
Фото в личке
sergiosem,
Оригиналы.
Фото в личке
поки нічого не бачу
дані по моїй автівці. думав, що буде 195/65/R15 а вийшло інакше
sergiosem, а що заважає поставити 195/65/R15?
напевно КАСКО. Хтось договори читає?
PGP написав:sergiosem, а що заважає поставити 195/65/R15?
А что, в каско написано какая должна стоять резина?) Разве что по сезону должна стоять резина, а так не встречал.
Baboon4455, в КАСКО написано, что резина должна стоять согласно паспорта производителя (например в паспорте указан размер резины 185/65 R15) и страховая компания увидев на машине 195/65 R15 спокойненько отказывает в страховке.
Baboon4455, в КАСКО написано, что резина должна стоять согласно паспорта производителя (например в паспорте указан размер резины 185/65 R15) и страховая компания увидев на машине 195/65 R15 спокойненько отказывает в страховке.
Это для ленивых. Страховая в случае отказа должна доказать, что именно резина стала причиной страхового случая. Рекомендации производителя носят информативный характер. Во всём нужен здравый смысл. Иначе, пусть тот же производитель обоснует, почему на однотипных Сандеро и Сандеро Степвэй размер колёс разный. 195/65 находится практически между 185/65 и 205/55.Причём, у разных производителей написанный размер отличается от фактического. а с учётом износа ( допустимого) может совсем не соответствовать рекомендованному.
Лево написав:Baboon4455, в КАСКО написано, что резина должна стоять согласно паспорта производителя (например в паспорте указан размер резины 185/65 R15) и страховая компания увидев на машине 195/65 R15 спокойненько отказывает в страховке.
Это для ленивых. Страховая в случае отказа должна доказать, что именно резина стала причиной страхового случая. Рекомендации производителя носят информативный характер. Во всём нужен здравый смысл. Иначе, пусть тот же производитель обоснует, почему на однотипных Сандеро и Сандеро Степвэй размер колёс разный. 195/65 находится практически между 185/65 и 205/55.Причём, у разных производителей написанный размер отличается от фактического. а с учётом износа ( допустимого) может совсем не соответствовать рекомендованному.
Это будете юристам рассказывать , когда они просто откажут в страховке.
Ессстессстно, юристам.
А здесь нельзя? Я к тому, что, может, кто-то да и заинтересуется. У меня уже был опыт обращения к экспертам, " Рено" утёрлось.
sergiosem написав:PGP написав:sergiosem, а що заважає поставити 195/65/R15?
А что, в каско написано какая должна стоять резина?) Разве что по сезону должна стоять резина, а так не встречал.
на дверці наклейка з параметрами коліс. Якщо поставити інші ніж регламентні, то це попадає під статтю порушення правил експлуатації. Страхова буде мати підставу відмовити.
Вибираю зараз зиму, зупинився поки що на 3 варіантах:
1) Hankook Winter I*Cept iZ2 W616 185/70 R14
2)Sava Eskimo Ice 185/70 R14
3)Goodyear UltraGrip Ice+ 185/65 R14
І що з нього вибрати, був би третій варіант в розмірі 185/70 14, напевно його вибрав, а так зимою кліренс на 1см нижче.
Послух ваші поради.
faust, порадити нічого не можу, бо це буде моя перша зима на власному авто, але собі я вже прикупив Hankook Winter I*Cept iZ2 W616. Наче по відгукам пристойна гума за ці гроші.
sergiosem,
Смотрел на своей нет параметров по размерам.
Только рекомендации по давлению.. для диаметра 15.16.17
И бензин не ниже 91
faust, порадити нічого не можу, бо це буде моя перша зима на власному авто, але собі я вже прикупив Hankook Winter I*Cept iZ2 W616. Наче по відгукам пристойна гума за ці гроші.
▼Spoiler
Две зимы на такой откатал. Доволен.
Сторінки Назад 1 … 183 184 185 186 187 … 225 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Ходова → Зимняя резина на Логан
Згенеровано за 0.267 секунд(и), виконано 62 запитів