Re: Зимняя резина на Логан
YT написав:Хенкук
floyd47 написав:Генкук
это об одной марке разговор ?
ти громадянин України?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Ходова → Зимняя резина на Логан
Сторінки Назад 1 … 186 187 188 189 190 … 225 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
YT написав:Хенкук
floyd47 написав:Генкук
ти громадянин України?
sergiosem, С ботами не общаюсь , тем более безграмотными и хамовитыми
sergiosem, С ботами не общаюсь , тем более безграмотными и хамовитыми
боти, будучи громадянами України, не знають української мови! різницю відчуваєш?
Купил на зиму Bridgestone Blizzak VRX липучка , если была у кого , хотелось услышать отзывы , реальные .
Лучшую липучку еще нужно поискать.
Но кроме всего её самый большой плюс - неубиваемые боковины. Ямы для нее ничто - диски аж вывернешь а резина жива.... как Ленин.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-10-07 00:08:43[/merge_posts_bbcode]
Сяся, вааще в народе эту резину все называют Ханкук.
Но тебе то она зачем?
Георгич,
Да так было на бридж Рево 1
В яму попал диск погнул аж шина спустила.
Но сама шина целая!
Качество на высоте
Сяся, вааще в народе эту резину все называют Ханкук.
Но тебе то она зачем?
та на зиму шукаю шо то не дорогое з шипами ,
тебе то она зачем?
А шо совсем гавно ?
в основном есть такое : http://ukrshina.com.ua/shiny/zimnie/ship/w175/h80/r14
Bridgestone Blizzak VRX липучка
На нечищенной дороге чудес от нее не ждите (липнуть не к чему)
Заказал Goodyear Ultra Grip Ice Arctic 205/55 R16 94T XL шип.
Будем посмотреть. На предыдущем автомобиле ездил на липучке Michelin Alpin A4. Интересно сравнить.
Goodyear Ultra Grip Ice Arctic
Она для чистых дорог. Те, кто брал- не в восторге.
в основном есть такое
если не зацикливаться на 80-м профиле, то вариантов может быть гораздо больше. Попробуй в шинном калькуляторе поменять ширину и профиль, в разумных пределах, без фанатизма ))). Калькулятор, если что, тут https://infoshina.com.ua/calculator-for … medium=cpc
Larsen, Спасибо за ответ и совет .
У меня на Сандеро 6 сезонов, ещё не задубела.На морозе лучше, чем Нокиан и , чем при снежной каше. Воду сбрасывает хорошо, но снег по-колено - не совсем её, хотя этой зимой попадал в перемёты , выгребала. Тихая на асфальте, но надо хорошо обкатать. Отот пластиковый миллиметр протектора я стирал 2 сезона, а без обкатки она опасна на льду! Если купил, то ставь сейчас и катай, только в дождь с горки не сильно разгоняйся. После обкатки поведение машины меняется кардинально.
После обкатки поведение машины меняется кардинально.
или просто привыкнете.
если не зацикливаться на 80-м профиле,
так родная резина по калькулятору наружный диаметр 621мм вот от него и отталкиваюсь , меньше никак не хочу и шире тоже не хочу
боти, будучи громадянами України,
це Ви не про мене?
или просто привыкнете.
Нет, это не фантазии. У зимнего бриджа большой контраст новой и раскрытой резины. Раскрываются ламели где то за 1-1,5 тыс км.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-10-07 20:46:52[/merge_posts_bbcode]
А шо совсем гавно ?
Я не говорю, что гавно - сам на них не ездил. Я имел в виду не заморачиваться брендами. В прошлую зиму моя фирма обула свои авты в зимнюю Росаву, и народ нормально её откатал.
Я не говорю, что гавно - сам на них не ездил. Я имел в виду не заморачиваться брендами. В прошлую зиму моя фирма обула свои авты в зимнюю Росаву, и народ нормально её откатал.
ну а мне деваться некуда или ханкук или гиславед - других шипованых в моём размере йок .
других шипованых в моём размере йок
ну если не хочешь менять размер, то придется брать эти.
сяся, вот 2 штуки нашел https://tireshop.ua/shini/zimnie/w175/h80/r14
и еще
http://rezina.biz.ua/goods-select?type= … _result=on
Но по шипам не знаю
Нет, это не фантазии.
Эту хрень про "раскрытие ламелей" и "обкатку" придумали через год после выпуска шин на рынок. Потому как реальность не соответствовала рекламным обещаниям (либо запланированным условиям эксплуатации). Логически: если зимнюю резину нельзя зимой сразу использовать, а "нужно 1000 км поездить летом", то почему сразу на заводе не сделать "обкатку" ? Почему другие (нормальные) модели того же Бриджа едут сразу?
Evgenий, звідки ти таке взяв? Про обкатку саме VRX виробник заявляв відразу ще в промо роликах до того як я її купив. А її брав в рік релізу, так що ніякого "придумали через рік" не може бути.
Далі, придумати обкатку звісно можна коли хоч, а міні канавки поздовжні вигадати вже не вийде, вони були відразу в перших партіях. І вони мають прямий зв'язок з обкаткою.
Чому таке було не у всіх моделях Бриджа? Дуже просто, тому що використовувалась інша суміш, інші технології. Крім VRX в них ще була якась модель для кросоверів, зараз не згадаю назву треба гуглити. Там була та ж сама технологія, і теж була потреба обкатки ну і теж були поздовжні канавки.
Як пояснює виробник таку дивну технологію і те що він їх відразу не продає "обкатаними"? Теж дуже просто. Зробити пористою зовнішню поверхню при виготовленні гуми вони не змогли тому що вона зтикається з формою. А обкатувати на заводі діло дуже витратне, особливо якщо згадати що обладнання для подібної операції просто нема. Крім того, це було тимчасове рішення, в майбутньому вони платували розвинути технології так щоб обкатка була не потрібна. Що вони власне і зробили в наступних моделях нема поздовжних канавок і нема потреби в обкатці.
І до чого тут поздовжні канавки? До того що поки не зтерся верхній шар гуми, вона дуже погано поглинає вологу. Щоб на цей період хоч якось компенсувати це обмеження і не перетворювати гуму на ковзани, були зроблені міліметрові канавки. Вони значно меньш ефективні за пористу гуму, але кращі за її нестерту поверхню. В процесі обкатки ці канавки стираються разом з верхнім шаром і поверхня гуми стає пористою, досягаючи своїх мксимальних показників.
Ну а далі лише питання довіри до виробника.
Evgenий, звідки ти таке взяв?
С курсов повышения квалификации Все просто. Шина была заявлена для езды по льду. Испытавалась на чистом льду при сильном морозе, на снегу при морозе и т.д. Шина для чистых дорог и для дорог, на которых не успели убрать только что выпавший снег. Все . В других условиях шина не блещет.
ЗЫ. То же самое можно сказать и про Revo GZ
С курсов повышения квалификации
Звідкиля тоді я про це знав ще до покупки, яка була в рік презентації?
Шина для чистых дорог и для дорог, на которых не успели убрать только что выпавший снег. Все . В других условиях шина не блещет.
Як і всі ліпучки. В чому проблема?
ЗЫ. То же самое можно сказать и про Revo GZ
В цієї моделі не було потреби в обкатці.
Сторінки Назад 1 … 186 187 188 189 190 … 225 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Ходова → Зимняя резина на Логан
Згенеровано за 0.243 секунд(и), виконано 59 запитів