Re: Silver Frog (Renault M3 Grandtour)
в меган и сценик идут штатные усилки Бозе
А, ну пардон. Там какая-то собственная шина на саб идет, возможно.
И саб штатно под сиденье ставится?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Silver Frog (Renault M3 Grandtour)
в меган и сценик идут штатные усилки Бозе
А, ну пардон. Там какая-то собственная шина на саб идет, возможно.
И саб штатно под сиденье ставится?
Підходить зима, по трошки готуюсь.
За 350 грн купив фартух на решітку радіатора для утеплення.
Реально машина стала швидше прогріватись, та й менше солі і піску зимою буде попадати на радіатор.
Фатрух не закриває 100% решітки, по бокам для інтеркуллєра залишились два відсіки.
Ще треба буде верхню щілину закрити, там думаю утеплювач від труби опалення вставити.
Фартух пошитий з міцного плащового матеріалу, кріпиться на завязки по дві штуки по середині і з кожного краю.
Якість мені сподобалась, надіюсь прослужить не одну зиму.
Ще як тільки пригнав машину то було зрозуміло що протитуманки дуже слабо світять.
Поліз до них і виявилось що там стоять лампи Н16, 19W.
Поставив на їх місце ксенон Н11, включав їх не часто, але навіть того вистарчило щоб сама фара почала плавитись з середини. Не зрозуміло чому. Прийшлось зняти туманки і виявилось що вони менші по об'єму ніж у Логана, також у них пластиковий рефлектор і пластикове скло.
Зняв їх і поставив як у Логана, кріплення те ж саме, але все склянне, і по вазі різниця в два рази.
Для порівняння дивіться фото. Тепер лампочки не по 19W, а по 55W, світла стало більше.
При зустрічі Мегановодів пройшовся по 12 машинах, і тільки в 3 були такі туманки як у мене, всі інші склянні, при чому це залежало не від комплектації, чому так не зрозумів.
Є ідея спробувати туди діоди поставити.
поставив як у Логана
По тихеньку повертаєшся до Логана))))
купив фартух на решітку радіатора
Это не тот, что продают в группе вайбера барахолка?
OKurylyshyn написав:купив фартух на решітку радіатора
Это не тот, что продают в группе вайбера барахолка?
Той.
15.10.18 понеділок, вихідний день у зв`язку з святом Покрови (День Захисника Вітчизни).
Відбулась друга зустріч Львівського осередку Меган Клуба.
Зустрічались о 18.30 на парковці торгового центру "Victoria Gardens", приїхало 14 машин.
Поспікувались, обговорили проблеми і доробки своїх автівок, познайомились з новими людьми.
Одним словом хороша позитивна зустріч.
Давно не писав, все руки не доходять.
Якось ще перед зимою, до початку холодів вирішив поставити сітку під радіаторну решітку.
В знайомого камінчик пробив радіатор кондиціонера, попросив мене його замінити, і поставити йому таку сітку, так я після того вирішив перестрахуватись. В принцирі нічого стладного, знімається бампер, купляється сітка, вирізаються під розмір дві частини, під верхню і нижню решітки і кріпиться все це на хомутики. Після бампер на місце і все, красота і спокій.
Побачивши дирку на радіаторі знайомого раджу всім такі сітки поставити, або принаймі тим хто по трасі на швидкості часто мотається. Ціна питання біля 200 грн за сітку і хомути + день потрачений на роботу.
Також 15/11/2018 прийшов час на планове ТО.
Якраз пройшов рік і 15 000 км.
Заміна масла і фільтрів.
Масло, масляний і паливний фільтра фотки не робив, руки грязні, самому не зручно.
Паливний залишив, хочу розрізати і подивитись на нього з середини, оскільки 90% заправлявся на БРСМ звичайним дизелем. А от на стан повітряного і салонного фільтра можете глянути.
Ще в планах поставити москітну сітку на вході повітря в салон, під жабо, щоб мухи і листя не залітали.
[merge_posts_bbcode]Added: 08-02-2019 13:53[/merge_posts_bbcode]
Як завжди ВЕЛИКЕ СПАСИБІ нашим рєбятам з Логан Шопа за якісні розхідники по добрій ціні і з швидкою доставкою.
В понеділок, після виборів перевзув машину на літні тапки.
З розміром резини правда намудрив.
Знайомий пригнав Пасат Б8 з Німеччини, він прийшов на літніх 16 колесах.
Вирішив він 16 сталюки на зиму залишити, а на літо 17 легкосплави купити, тому 16 літня резина звільнилась і мама йти на продаж. А я тут як тут.
Забрав у нього 4 ската за 2000 грн, 2 Контіка і 2 Фалкена, протектор у них майже ідентичний, залишок протектора в районі 80%.
- зимові у мене 195х60х15
- літні (минулі) 205х55х16
- літні (теперішні) 215х60х16
Кліренс став вищий більший, вигляд прікольніший.
Ось кілька фото як тепер вигляд з сторони (було на зимі, стало на літі).
Минулої зими здалось що салон прогрівається якось довго.
Електричного тена підігріву салону у мене немає,зате є свічі підігріву охолоджуючої рідини.
Машині вже майже 190 000км, тому вирішив їх замінити навіть не перевіряючи старі.
Все стандартно, зняв переднє ліве колесо, підкрилок і є повний доступ до блоку з свічками.
При заміні свічок важливо спочатку відкрутити пробку бачка з антифризом щоб спустити тиск з системи, і закрутити її на місце щоб рідина не витікала при відкручуванні свічок.
Дві вдалось відкрутити без проблем, а дві обламались на різьбі.
При відкручуванні з системи вилилось біля 50гр. антифризу.
Вкрутив нові свічки, зачистив контакти на проводах і різьбу змазав високовольтною змазкою.
Тепер чекаю похолодання щоб перевірити чи щось зміниться.
Так, давно я тут не був.
Заходьте в гості.
Що вирішив з домкратами для причепу?
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Silver Frog (Renault M3 Grandtour)
Згенеровано за 0.196 секунд(и), виконано 93 запитів