Re: Рейтинг АЗС
список в студію!
УкрАВТО, ОККО, WOG, Socar. Але особисто я вже більше 1000 літрів UPG.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → СТО → Рейтинг АЗС
Сторінки Назад 1 … 39 40 41 42 43 … 66 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
список в студію!
У Рено список був іншим
У Рено список був іншим
Можливо, але то було давно. Мені взагалі ніхто нічого не казав, сам собі вибрав ОККО із 2012 року тільки на ньому заправлявся. Але спочатку було ДТ Евро4, а пізніше появилось ДТ Евро5. А зараз у всіх Евро5, навіть у АНП, БРСМ та УкрГазВидовуванні.
Хорошо когда есть выбор АЗС, у нас в округе Параллель, ВОГ и недавно открыли МОТО
Параллель, ВОГ и недавно открыли МОТО
В какой-то степени тоже выбор есть
Мото вроде тоже неплохая азс, но пока для себя открыл что ЮПЖ или АНП ок вариант.
На UPG тоже акция, -1,5грн/л при заправке от 20л.
На брсм, якість палива, по відчутях плаває, як коли і де. Ось недавно залив 20л, знову перебадяжив пів бака, і поїхала
І відразу на той літраж розгін став кращим. На трасі різниці не відчутно. Що гіршим, що кращим. А по місту, коливання 0.5-0.8, десь так, важко оцінити точно, кондер не виключається. Тай умови різні, фактори.
Відразу в голову йдуть, думки на зразок з "пятниці по вівторок" не заправлятись, чи якось так.. .
На брсм, якість палива, по відчутях плаває
В кропивницькому одна контора брала дизельне паливо на брсм (десь восени минулого року) і в часному порядку протестувала в лабораторії, сірки було значне перевищення та й по іншим параметрам був "жіночій половий орган". Сірка хоч і є як змащувальна речовина для паливної, але при наявності вологи в паливі при сприятливих умовах може входити в реакцією з водою і створювати сірчану кислоту з усіма витікаючими.
В наших двигунах паливна дуже чутлива і швидко виходить з ладу, я б не рекомендував вам такі експерименти, тим паче всі наче знають що на БРСМ бензин низької якості, я вже мовчу про диз паливо.
я б не рекомендував вам такі експерименти, тим паче всі наче знають що на БРСМ бензин низької якості, я вже мовчу про диз паливо.
На це йдем свідомо, із-за різниці в ціні. Не зимовий період + солярку ще перебадажити. Надіюсь такий підхід в грн, себе виправдає. Авто не вічне.
А тим самим, уже по 22
А про дизель "Авіас" якісь думки є? ... Особисто якби скептично...але цікаво почути думки..
А про дизель "Авіас" якісь думки є? ... Особисто якби скептично...але цікаво почути думки..
По тестам зимового ДТ які викладував тут МАСК минулої зими, він був в топі (саме по зимових параметрах).
особисто я його не лив, тому стверджувати чи опротестовувати не буду.
Але увагу звернути варто, та і каністри і відстій ніхто не забороняє.
http://m2motors.com.ua/novosti/6110-kac … perty.html
По старой памяти залил 10 литров 92 на БРСМ - долго плевался (машина стала глохнуть на холостых, правда я езжу на газе).
А про дизель "Авіас" якісь думки є?
Когда нет возможности заправляться на ОККО, заправляюсь на Авиас. У нас в городе считается одной нормальной заправкой. Особой разницы в динамике нет. По виду фильтр ничем не отличался от того, когда заправлялся исключительно на ОККО. Зимнее у них было прошлый год по паспорту качества до -33.
Доречі перейшов на окко підігнали "чудо карточку". На брсм був середній розхід 4,9 на око дт+ плюс 5,2 непоняв . Можливо кілометраж малий (ще нема тої статистики на 80л)... Але на низах, при прогріві на горку нема незначних подергувать мотор плавніше робить. Звук став трішки ніжнішим. По відчуттям як робить мотор окко дт+ краще.
Доречі перейшов на окко підігнали "чудо карточку". На брсм був середній розхід 4,9 на око дт+ плюс 5,2 непоняв . Можливо кілометраж малий (ще нема тої статистики на 80л)... Але на низах, при прогріві на горку нема незначних подергувать мотор плавніше робить. Звук став трішки ніжнішим. По відчуттям як робить мотор окко дт+ краще.
Эх, жалко что я всегда заправляюсь на OKKO.
И теперь не смогу перейти на OKKO и почувствовать улучшения...
На брсм був середній розхід 4,9 на око дт+ плюс 5,2 непоняв
Сьогодні ще покатався вирівнялось до 4,9 все норм..
Шелл зараз акцію проводить на Ві-павер: при купівлі 30л+ - знижка 3грн на літрі...
Шелл зараз акцію проводить на Ві-павер: при купівлі 30л+ - знижка 3грн на літрі...
При этом они конечно не забыли вначале задрать ценник до 32 с лишним гривень за него. А у нас вот с Вогом опять нехороший прецедент https://www.newsroom.kh.ua/news/v-harko … lrZSLs9aBk
подогнали трохи бензина шебелинського сижу и дмаю : лить или не лить ?
подогнали трохи бензина шебелинського сижу и дмаю : лить или не лить ?
А в чем сомнения Саня?!!
А в чем сомнения Саня?!!
х\з хоть и 92 та с зила ж , 69 то я заправлял а горбоконыка ще ни разу .
sergiosem написав:Шелл зараз акцію проводить на Ві-павер: при купівлі 30л+ - знижка 3грн на літрі...
При этом они конечно не забыли вначале задрать ценник до 32 с лишним гривень за него. А у нас вот с Вогом опять нехороший прецедент https://www.newsroom.kh.ua/news/v-harko … lrZSLs9aBk
глянь скільки на Сокарі паливо коштує! Скільки якісне пальне на ОККО та інших... ціни нічим далеко не втекли: різниця у кілька копійок.
Сторінки Назад 1 … 39 40 41 42 43 … 66 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → СТО → Рейтинг АЗС
Згенеровано за 0.202 секунд(и), виконано 80 запитів