Re: Рейтинг АЗС
Hidden message by (Zevs) 2019-10-29 16:34:16
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → СТО → Рейтинг АЗС
Сторінки Назад 1 … 41 42 43 44 45 … 66 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Hidden message by (Zevs) 2019-10-29 16:34:16
Казочки євробрехунів.
Якість палива у ЄС і у нас дійсно різна..
Hidden message by (Zevs) 2019-10-29 16:34:46
Hidden message by (Zevs) 2019-10-29 16:34:51
Hidden message by (Zevs) 2019-10-29 16:34:55
Hidden message by (Zevs) 2019-10-29 16:35:09
Hidden message by (Zevs) 2019-10-29 16:31:35
Hidden message by (Zevs) 2019-10-29 16:31:11
Hidden message by (Zevs) 2019-10-29 16:35:18
Hidden message by (Zevs) 2019-10-29 16:30:40
Палево - таке писати, ще і словникам вірить
Hidden message by (Zevs) 2019-10-29 16:35:32
заспокойтеся і передивіться вдумливо https://www.youtube.com/watch?v=ukonBMs0WM0
Модер уже не спит !! :g_hosp
Не в рекламу, а в тему накатав на окко по паливній картці 120л дт+ росхід по бортовому майже точно і зійшовся!!! То не wog по талонах...на зиму на пальне все влаштовує!
Доброго времени суток, обьясните новичку.
Всегда заправлялся только на одной заправке компании Neftek, и заметил то что, на данной заправке всегда, при заправке полного бака, при остатке бензина, заливают на 2 литра больше чем показывает бортовой компьютер.
Я вчера решил заправиться на другой заправке данной компании, заправка находится по пути как ехать в Аэропорт (Старокодацька, 17), сделал все тоже самое, и вуаля мне залили ровно то кол-во сколько показал бортовой компьютер, я как обычно оплатил на +2 литра больше чем показывает бортовой, выхожу, а пистолет отщелкивает, пытались залить все, пошло под горлышко почти.. и 1 литр все таки уже невлез.
Бензин у этих заправок хороший, лью всегда 95 Ventus.
----
Обьясните новчику, где не долив или перелив или как вообще понять это рассхождение ?
Спасибо
Обьясните новчику, где не долив или перелив или как вообще понять это рассхождение ?
Я сам "новачок", перше власне авто в житті, теж було б цікаво почути думки "спеців"
Але бортовому комп'ютеру немає довіри на всі 100% Я поки що катаюся від лампочки до лампочки. Так ось завжди при останку пробігу по комп'ютеру в 90км в мене загоряється лампочка. В той же вечір їду заправлятися. І кожен раз влазить різна кількість пального від 43л до 46л. Перевірено на двох АЗС.
А ще одного разу як завжди лампочка загорілася на 90км, а потім через 1-2км комп'ютер перестав показувати скільки я можу ще проїхати до заправки --km. Насторожило таке. Поїхав заправлятися - 48л влізло, тобто в мене лише 2л залишалося. Ото б було діло, якби бенз раптово десь в заторі скінчився
dareks написав:Обьясните новчику, где не долив или перелив или как вообще понять это рассхождение ?
Я сам "новачок", перше власне авто в житті, теж було б цікаво почути думки "спеців"
Але бортовому комп'ютеру немає довіри на всі 100% Я поки що катаюся від лампочки до лампочки. Так ось завжди при останку пробігу по комп'ютеру в 90км в мене загоряється лампочка. В той же вечір їду заправлятися. І кожен раз влазить різна кількість пального від 43л до 46л. Перевірено на двох АЗС.А ще одного разу як завжди лампочка загорілася на 90км, а потім через 1-2км комп'ютер перестав показувати скільки я можу ще проїхати до заправки --km. Насторожило таке. Поїхав заправлятися - 48л влізло, тобто в мене лише 2л залишалося. Ото б було діло, якби бенз раптово десь в заторі скінчився
У меня тоже такое было.. что перестало показывать км
я проверил 2 заправки одной сети..
Одна всегда льет на 2 литра больше
Вторая точь в точь. +- 200 грамм
--
У меня Renualt Sandero 2019 0.9tce РКПП
И какая точно? Мы похоже из одной деревеньки
Сторінки Назад 1 … 41 42 43 44 45 … 66 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → СТО → Рейтинг АЗС
Згенеровано за 0.171 секунд(и), виконано 81 запитів