Re: Renault Kadjar 1.2 Tce LIFE (кліма+задній парктронік+протитуманки)
До речі, чохли собі в салон не купував?
Чохли в списку пріорітетів поки що на енному місці, я такий тошнотік що питання вивчаю більш ретельно. фішка в тому що в сидіннях є подушки безпеки (в крайньому випадку коли мусолив тему зі степвеєм то вони точно там є) і чохол повинен в тому місці мати строчку яка рветься в момент спрацювання подушки. замовити чохли по інету то продавець вам розкаже все лиш би ви зробили замовлення і тоді виявиться що вони з системою самоочищення і самопрасування і т.д. Поки що тупо не даю жерти в машині нікому і сам не їм. після шин пріоритетом є килимки. в салоні тканинні килимки подарували, вони канєшна красіві і знизу такі прикольненькі, виглядають прорезинені. чому пишу виглядають, тому що вони таки промокають наскрізь зауважив це на своєму (водійському) килимку, тому на зиму буду брати не резинові, а ті що у вигляді сот індивідуальні з бортиками по боках. Покупку тут відпишу з фотками.
З.І. забрав шини з Нової пошти, інтайм дешевше бере, але мені там зручніше забирати. Резина 38 тиждень 19 року виробництво Польща напрягає тільки відсутність слова DOT перед маркуванням дати виробництва, ще коли моніторив ситуацію з шинами зауважив що в Польщі де ці шини виробляють колесо коштує мінімум 400 злотих (2400грн) середня по палаті 450-650 злотих, а у нас 1800-2000грн штука.
З.І.З.І. "слідити" в моєму БЖ дозволяється))))