Kap1toshka написав:Valerik написав:тут же на литровнике Евро 6 динамика пока мне не понятная и вызывающая кучу вопросов
то ви не задоволені літровим двигуном?
читав на мордокнизі від таксистів, що літровий таки лажа у порівнянні зі старими 1.4 та 1.6
Я перечитав і зрозумів питання.. Я мав на увазі не динаміку двигуна! А динаміку витрат пального, коли неінформативний рівень бензина, завдяки чому у мене і сталася халепа ця.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-11-05 13:27:01[/merge_posts_bbcode]
sdj387jsd написав:Cітроен, пежо, джилі, равони, та є з чого вибрати. Навіть з гідридами є!
Чуть з дорощого там ще більший вибір! уже і ваг є..та інші.
Пежо ситроен не ставлять газ.. По 200 грн в день на дорогу платити для мене це маячня. І до того там абсолютно такі ж двигуни як на Рено. Равон стоковий виробник для країн третього ринку із застарілими технологіями (10 л бензину на сотню, або 12 літрів газу), Джилі, або так звані Емгранди , таке ж як Шевроле Авео.. Може і ходить, але кузов ніякий іржавіють як консервні банки. І китайці ще не переконали мене, що вміють робити нормальні машини.. Дорожче? Ну може, але такі ж техногії - 1.3 трубо і т.д.. Рапіди поки що є 1.6, але це не надовго. Більш того, вправи Фольксваген-груп призвели до того, що їх літровики не газуються взагалі...
Так що треба масових електромобілів чекати, бо все лайно, у тому числі і гібриди...
VW Golf II 1.6D 1987 был в 2003-2008 гг
Logan Ambiance 1.4, ГУР+кондиционер, красный металлик+ГБО 2008 -2019 был
Renault Sandero 1.0sce Life+ ГБО BRC с 2019
0