Re: Sandero 1.5 dCi Navy Blue (2019)
3ton, масло своє привозив, чи сервіс лив те, що було у нього?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Sandero 1.5 dCi Navy Blue (2019)
Сторінки Назад 1 … 5 6 7 8 9 … 12 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
3ton, шановний, не треба виправдовуватися у чомусь; я Вас ні в чому не звинувачую. вважаю просто, що "траси" у Вас насправді більше, ніж Ви гадаєте.
Я ж не заперечую, що трасова експлуатація мала місце, але бували моменти, коли витрати на трасі були навіть вищими за міський режим.
У мене на логані так і було - середня по місту 5,2. По трасі 5,7.
Взимку 6,3-6,7 відповідно.
якось їхав 130-140
більше "6" буде
Георгич, от-от, розкажіть пану про реальні витрати на трасі-90, на трасі-130, по місту у пробках. а то, я бачу, шановний пан трохи блукає у реальних витратах палива... слід зазначити, шо коли розганяєш автівку (або просто їдеш на 1-2 передачі), БК взагалі нічого не показує (ні, брешу: "---" )
floyd47, так, логанівський БК досить хитре своріння. Він не показує те, що йому не вигідно.
Відбріхується тими жі ж самими "----", коли в нормальних авто БК показує л/год.
Коли залишаєтся палива на залишок ходу близько 150 км, теж відбріхується "----", коли в нормальних авто БК відліковує до "0".
Про те, що не виводить температури охолоджуючої рідини та масла - взагалі мовчу.
Та й рівень палива в 8-ми кубиках-це щось, які і по цей день ніхто не розгадав коли тухнуть.
Та й об'ем бака для всіх ще таємниця - скільки натрамбуєш
Ну та ладно, скажете бачили очі що купували? - Так ні, не бачили очі, в цей час очі бачили новий дизайн - купували гарну обгортку, а в обгортці тій техніка досить примітивна.
ІМХО.
Про витрату.
Я вже не дуже па'ятаю. Якщо двигун прогрітий і тошніти по трасі 80, то витрата близько 4л. При 100 вище 5 л, при 130 більше 6.
При 170 13л.
165см до низу чашки.
может, всё таки, мм.?
Под балкой клиренс одинаковый под нагрузкой и без. Так что раз в ТТХ указывается под нагрузкой, вероятно, имеется в виду по передней защитой. Расстояние "до порога" отношения к клиренсу не имеет)
Нічого не привозив, всі витратні матеріали були дилера
Посмотрите тест-драйвы на Инфокаре - они меряют реальный дорожный просвет...
Георгич, от-от, розкажіть пану про реальні витрати на трасі-90, на трасі-130, по місту у пробках. а то, я бачу, шановний пан трохи блукає у реальних витратах палива... слід зазначити, шо коли розганяєш автівку (або просто їдеш на 1-2 передачі), БК взагалі нічого не показує (ні, брешу: "---" )
Доречі, про БК: можливо він і трохи бреше про середні показники, а ось суммарні витрати палива в літрах рахує досить точно. Я завжди заправляюсь «до повного» і на 40-48 літрів, що влізають в такому випадку, різниця в межах 1-2 л в залежності від АЗС, а іноді і зовсім співпадають дані (ще від конкретної колонки мабуть залежить).
Щодо понад 6л при 130 км/год якось не віриться, я б по чекам помітив суттєву різницю з БК, але не так вже часто я так їзджу, можливо треба перевірити показники:)
Зараз в мене інші побоювання: через кілька днів прогнозують до -6, а на переважній більшості АЗС продають ще літнє ДП. Спробувати на всяк випадок антигель чи якось обійдеться? Така собі фобія першої зими на дизелі
Спробувати на всяк випадок антигель чи якось обійдеться?
Лий та бовтай. В темі про азс, уже писав попа відчуває! пригоди.
3ton, охолоджуючу рідину доливали?
Спробувати на всяк випадок антигель чи якось обійдеться?
Його треба заливати в теплу солярку, тому рекомендую таки залити від гріха по далі
3ton, охолоджуючу рідину доливали?
Поки що ні. Рівень рідини в бачку за майже 17к пробігу впав з максимуму приблизно до середини. Можливо вже на другому ТО буде сенс трохи долити, а поки просто періодичні перевірки роблю - заглянути під капот не важко.
Якщо двигун прогрітий і тошніти по трасі 80, то витрата близько 4л. При 100 вище 5 л, при 130 більше 6.
При 170 13л.
у 10-ку!
ну, про Вашу "любов" та "повагу" до рини ми вже знаємо; але ж то всьо -- правда! так от, особисто для мене досі є загадкою: чи то їй (рині) насрати на покупця, чи то у неї така філософія життя ("менше знаєш--краще спиш)? х.з.......
[merge_posts_bbcode]Added: 2019-11-19 14:52:20[/merge_posts_bbcode]
может, всё таки, мм.?
ну так, звичайно! вибачте!
[merge_posts_bbcode]Added: 2019-11-19 14:54:42[/merge_posts_bbcode]
они меряют реальный дорожный просвет...
так, і то було, здається вже двічі за останні 2 роки.
[merge_posts_bbcode]Added: 2019-11-19 14:58:21[/merge_posts_bbcode]
а ось суммарні витрати палива в літрах рахує досить точно.
а з цим ніхто й не спорить. стосовно мене, то я розраховую витрати пального тільки по чекам і ніколи "від повного бака до повного".
[merge_posts_bbcode]Added: 2019-11-19 15:00:57[/merge_posts_bbcode]
різниця в межах 1-2 л в залежності від АЗС, а іноді і зовсім співпадають дані (ще від конкретної колонки мабуть залежить).
довіряю тільки одній заправці. так от, не було випадка, коли мені не доливали. перевірено на 100%.
Зараз в мене інші побоювання: через кілька днів прогнозують до -6, а на переважній більшості АЗС продають ще літнє ДП. Спробувати на всяк випадок антигель чи якось обійдеться? Така собі фобія першої зими на дизелі
-6 можно не лить ничего если топовым летним ДТ заправились. Тем более что -6 это ночь а днем теплее. Лить нужно если пробеги маленькие и вы редко заправляетесь. Как я 30л в 5 недель лью то есть в реале 2-3 заправки за зиму. Вот я залил себе на последней заправке антигель Hi-Gear ибо следующая заправка где то в конце декабря. К тому моменту уже обычно зимнее есть а иногда и Арктика уже есть. И лить если выше +5 на улице + гель должен быть нагрет в комнате желательно + заправляться не 5л а больше чтобы разболталось хорошо. Но если уже минус на улице то гель лить нельзя или не желательно.(упадет комком на дне бака и забьет все выходы). Нужно чтобы он хорошо расстворился. Ну или лить если у вас машина с теплого гаража и сразу на заправку. Потому гель льют в межсезонье а не тогда когда уже мороз стукнул легкий.
Я один раз почти попал за 5 лет когда полный бак летнего ну вроде и зимний доливал, но видимо не хватило или его качество не совсем было еще зимнее на заправках и 20 декабря ударило -18. Еле завелся и еле доехал до жены 3 км. Потом машина прогрелась и доехал норм домой. Читал блоги что оооочень много дизелей стало тогда кто поехал в Буковель и заправлялся как на ВОГ так и на ОККО. Все встали по трассе через одного и потом писали опусы. Заправки не были готовы к резким морозам и там было не совсем зимнее которое замерзло при -18 или -20. Но запомнил на всю жизнь - в межсезонье НЕ держать полный бак летнего ДТ и ждать зимнее ЛИБО - ОДИН раз в межсезонье например в ноябре залить антигель. Еще раз для тех у кого малые пробеги и редкие заправки. Кто много ездит, шанс попасть на летнее ДТ в баке и морозы в -20 очень мал. Но есть минусы - когда в холода держишь бак полупустой в нем скапливается влага или водичка что убивает дизель. В теплую погоду такой проблемы нет. Зимой или в холода вообще желательно держать бак на 2/3 полным в теории из-за недопущения конденсата в баке.
Його треба заливати в теплу солярку,
"тепла"--це не нижче +5 град. Цельсія.
когда в холода держишь бак полупустой в нем скапливается влага или водичка что убивает дизель.
лично пробывал смешивать ДТ с водой, оно не смешивается даже после миксера, практически сразу расслаивалось, так что толку нет от полного бака или половинчатого
вода внизу ДТ сверху, экспериментировал где-то при температура +15 если кому важно. Так что если вода попала в бак то кранты...
ДТ было с ВОГа
лично пробывал смешивать ДТ с водой, оно не смешивается даже после миксера, практически сразу расслаивалось, так что толку нет от полного бака или половинчатого
В теории есть - чем больше емкость пустая в холода и перепады температур - тем больше выпадает конденсата в баке в виде воды. Это в теории а как на практике не охота на себе проверять. Думаю люди умные не зря писали такое. Хотя вот раньше баки были железные а сча они пластиковые и может эта теория уже устарела?! Но я стараюсь не держать сильно меньше половины бака зимой на всякий.
лично пробывал смешивать ДТ с водой,
Зачем смешивать? Вода скапливается лужицей в самом низком месте бака- там где насосом засасывается топливо. Как вариант защиты- топливный фильтр с отстойником (в идеале прозрачным).
Не помню где,читал,как точно померять клиренс.Положить стопочку,ну к примеру ДВПшек по 3 мм каждая и аккуратненько проехать,измерить высоту тех ДВПшек,что остались))
Не помню где,читал,как точно померять клиренс.Положить стопочку,ну к примеру ДВПшек по 3 мм каждая и аккуратненько проехать,измерить высоту тех ДВПшек,что остались))
Здесь с 14.50
Фигня метод - зацепив верхнюю двп-шку она сдвинет предыдущую, потянув за собой всю пирамиду.
В жизни поступают проще - насыпал горку песка, загрузил логан друзьями и соседями, проехался над горкой и после увидишь сколько на кучке осталось. А это быстро, просто и достоверно.
Фигня метод - зацепив верхнюю двп-шку она сдвинет предыдущую, потянув за собой всю пирамиду.
Глянь видео и поймешь что не фигня. Там зависит от скорости тоже и насколько толстые. На видео видно что все чесно, сдвигается только верхняя.
В теории есть - чем больше емкость пустая в холода и перепады температур - тем больше выпадает конденсата в баке в виде воды. Это в теории а как на практике не охота на себе проверять. Думаю люди умные не зря писали такое. Хотя вот раньше баки были железные а сча они пластиковые и может эта теория уже устарела?! Но я стараюсь не держать сильно меньше половины бака зимой на всякий.
Это и на практике и в теории.
Когда едешь, горячая обратка из ТНВД прогревает остаток топлива в баке.
И чем этого остатка меньше, тем быстрее и сильнее он нагревается и так градусов до 80-ти.
Ночью, эта горячая соляра парит, остывает и пары конденсируются на холодных стенках бака. И чем меньше солярки в баке, тем больше пустая поверхность холодных стенок бака, - тем больше конденсата.
Вот и вся практика с теорией.
С пластиковым баком то же самое.
Ну а если ездишь с полным баком, то 50л соляры будешь очень долго прогревать топливной обраткой, но даже если и прорел, то площадь конденсации в полном баке минимальна.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-11-19 23:12:54[/merge_posts_bbcode]
Глянь видео и поймешь что не фигня.
Фигня. Сам то пробовал? А если с учетом раскачки, что твои шайбочки покажут?
А песок покажет и раскачку и чем конкретно зацепил.
Песочный клиренс еще в войну замеряли, и не для экспроменту ради
Когда едешь, горячая обратка из ТНВД прогревает остаток топлива в баке.
И чем этого остатка меньше, тем быстрее и сильнее он нагревается и так градусов до 80-ти.
Ночью, эта горячая соляра парит, остывает и пары конденсируются на холодных стенках бака. И чем меньше солярки в баке, тем больше пустая поверхность холодных стенок бака, - тем больше конденсата.
Георгич, а на бензиновых также ?
Сторінки Назад 1 … 5 6 7 8 9 … 12 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Sandero 1.5 dCi Navy Blue (2019)
Згенеровано за 0.188 секунд(и), виконано 93 запитів