Re: Рейтинг АЗС
sdj387jsd,
Ошибка сера не смазываем.
Сера + температура образуется серная кислота.
Чем меньше тем лучше
Шкода Рапид 1.6, .110л.с ....+ Дастер 1.5, 110л.с
Бортовой тут: https://www.logan.in.ua/forum/topic1840 … 110ls.html
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → СТО → Рейтинг АЗС
Сторінки Назад 1 … 45 46 47 48 49 … 66 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
sdj387jsd,
Чем меньше тем лучше
Вірно вона не змазує! А то щас наведемо паніку. Під час очищення від сірки, пальне втрачає свої змащувальні якості. І потім, ці якості вертають додаючи якісь там присадки. Хз що вони там додають це прямо на заводах. А взагалі скільки не шукав нормальних документів не найшов.
А тут якщо гірше очистили та дали тіж присадки або їх чуть менше, значить солярка чуть більше наближена до солярки) така логіка.
Та буде тої кислоти, в два рази більше чим майже нічого, то як не крути то все-рівно рівно як майже нічого. Просто показник змащувальних властивостей мене відразу здивував!!!! І ще це зимове -34 Зразу подумав, ех ну як завжди. А Ви мене сіркою підправили, і тут а що справді?
Сегодня в 54 литровый газовый балон задули 55,6 литра газа. Заправщик сказал что все в пределах погрешности, дескать давление большое, поэтому так много влезло. В результате телефонного звонка руководству, приняли компромиссное решение -- оплата за 48 литров, пришлют механика для внеочередной проверки. Не последнюю роль сиграло то, что вожу с собой сертификат на баллон, где указаны размеры и ёмкость, ну и немного теории по устройству и работе гбо.
sdj387jsd,
-34.?
Иногда, чтобы улучшить низкотемпературные качества, дизтопливо разбавляют керосином, т. е. более легкими фракциями нефти, имеющими более низкую температуру кипения. Использование разбавленного керосином топлива приводит к повышенному расходу и снижению мощности, двигатели работают жестче, сокращается их ресурс. Особенно чувствительны к такому топливу турбодизели с непосредственным впрыском.
Он я пару, постів, писав як на окко дт заливають. Чеки то маю, вони в мене всі зберігаються, така дурна натура. Ну а газ то така штука, не зовсім гарно вимірювальна. З ранку заправляйтесь, менше надурять.
-34.?
Так 16 пункт в паспорті
Иногда, чтобы улучшить низкотемпературные качества, дизтопливо разбавляют керосином,
Тоді навпаки змащувальні властивості мають впасти! А тут таке чудо прям фантастика. Напевно з тестовим зразком, перемудрили. Саме цікаво вказано мозин. А тіж сертифікати вог по іншому уже в них виглядають по сірці. Мафія походу кругом. Попробую під гірку буду грітись авто скаже, що думає про цю солярку.
ну присадки, в пальне рівень сірки не доправляють же? Якщо основа пального мозин, звідки взялась сірка 6-3.4=2.6 сірки десь же взялося...
Нова присадка добавляєє вміст сірки Походу нас всіх всі мають в одне місце!
дизель звичайний
брсм
https://brsm-nafta.com/wp-content/uploa … %D0%9F.pdf
Вог
https://www.wog.ua/upload/products/3/37 … 81f499.pdf
Завод один і той самий, мозирь. Дати подібні 04-12 та 22-11 А рівень сірки різний! Во. Невже мозир виробляє декілька сортів солярки, з різною фільтрацією?
У знайомого є старий дизельний нісан прімера 87р.в.
Так він літом якось пробував до соляри добавляти трансформаторного масла..Машина диміла трошки але їхала(((
Зимою коли сильні морозі від -15 в паливний бак доливає пару літрів бензину)) От це танк дизельний і не вибагливий)))
Доречі і витрата у нього шикарна по трасі, незважаючі на роки, 5л на 100км. Правда машина більше 80-90км/год не їде(((
Так він літом якось пробував до соляри добавляти трансформаторного масла..Машина диміла трошки але їхала(((
А взагалі привів щойно яскравий приклад, як нас десь дурять! І всім на це наплювати. Дві азс. Один і той-же завод виробник дизпалива різні показники. Дати зовсім схожі.
П.С. на окко взагалі сертифіката, паспорта не найшов. Раз не виклали значить не збрехали логіка проста!
sdj387jsd,
КЛО
При использовании дизельного топлива «VENTUS», Вам гарантируются следующие преимущества:
Увеличение мощности двигателя.
Тихая работа двигателя.
Продление срока службы двигателя благодаря содержанию его в чистоте и улучшению антикоррозионных свойств.
Пеноподавление (позволяет заправить бак «под завязку» и сделать это быстее - до первой отсечки).
Чистота топливной системы.
Защита от коррозии.
Экологичность выхлопов (уменьшение выброса сажи, белого дыма).
Увеличение мощности двигателя.
Тихая работа двигателя.
Продление срока службы двигателя благодаря содержанию его в чистоте и улучшению антикоррозионных свойств.
Пеноподавление (позволяет заправить бак «под завязку» и сделать это быстее - до первой отсечки).
Чистота топливной системы.
Защита от коррозии.
Экологичность выхлопов (уменьшение выброса сажи, белого дыма).
Да це походу всі азс пишуть. Не знаю у нас кло нема. Можу констатувати в наших краях не найдено чесної азс! (на упг паспорти старі як світ, укрвидобування, аміки і тд не розглядав навіть) і тойже мозин на упг, сірка 4,5 - для них взагалі окремий цех, робить дизпаливо Ми не вог і не брсм а десь по середині Точно змішали, те і те і вийшло це) тому і ціна така
"Мозин для всіх мереж азс, робить за їх гроші пальне. Спеціально під кожну азс. Від китайців чудо досвід перейняли. А наші центри стандарт-метрології, підтверджують ці данні!" Ну хз що ще добавити!
Судячи по прогнозу погоди на наступний тиждень, а передають плюси до 11С, то щось мені здається, що зимове дизельне паливо на азс ще не скоро будуть завозити((
Судячи по прогнозу погоди на наступний тиждень, а передають плюси до 11С, то щось мені здається, що зимове дизельне паливо на азс ще не скоро будуть завозити((
Ні в -11 їздили на літньому в +11 будем їздити на зимовому
sdj387jsd,
В минус 11 один встал на трассе не летней соляре,
Вызывал эвакуатор.
Лучше + 10 На зимней чем наоборот.
Александр007, не один так став...
Минулого тижня, як були нічні морози, то бачив на евакуаторах пару дизельних реношок біля рено сервісу...
Рівень сірки як показник ціноутворення - десь так виходить. чим далі в ліс тим більше дров.
(с) Александр007 а кло звідки дизель бере?
5 Содержание серы, мг/кг, не более 10 10,0
Ну і змаска 460 . Це те що пише виробляє мозир - для покупців.
PS Хз яке зараз коріння у Глушки
те саме, що і було, лише вивіска змінена
На прошлой неделе заправился 5-м на ОККО со скидкой по 5 грн. 31л и на следующий день получил "сюрприз". Пока движок не прогреется авто тупит и обороты падают. Шо за дела, причем, после ночной стоянки? Если днем после езды авто постоит 3-4 часа ничего не происходит -все в норме. С утра влажный и холодный воздух + наверное полно воды в топливе. Вчера вечером на остаток, где-то 10 литров бахнул стакан спирта в бак и как 100 бабок пошептало. Ну, не ссссуки на ОККО?
jasonua написав:Судячи по прогнозу погоди на наступний тиждень, а передають плюси до 11С, то щось мені здається, що зимове дизельне паливо на азс ще не скоро будуть завозити((
Ні в -11 їздили на літньому в +11 будем їздити на зимовому
При том, что антигель ликвимоли на 1000 литров ДТ стоит аж 360 ГРН (был вариант и 280 в чёрную пятницу).
6го грудня заправляв авто до повного бака - долив 33 литри, V-power на Shell, по знижці 5 грн з литру, на чорну п'ятницю далі разову заправку до 10го грудня та максимум 100л. До цього лише WOG був, так хочу сказати, авто значно потужніще поїхало.
До цього лише WOG був
заправился 5-м на ОККО
Не втомлююсь повторювати - wooggkkoo - срань, яку ще пошукати було, як видно є і, прогнозую, таким і буде.
Glusco + monobank= 11-13% кешбеку цього місяця.
Амик при заправке 60л в месяц дают скидку 3грн на литре от стеллы и не нужно парится и ждать кэшбек и никаких балов и прочей срани. ДТ не хуже окко. По поводу того что раша, труба все равно одна...
Батя кстати тоже присел на них, бензин тоже норм отклонений по апетиту тяге не замечено в сравнении с ОККО, а заправить бак за 25грн/л и 29.5(и молится на баллы ОККО то еще удовольствие)
ShootNik написав:До цього лише WOG був
svserj написав:заправился 5-м на ОККО
Не втомлююсь повторювати - wooggkkoo - срань, яку ще пошукати було, як видно є і, прогнозую, таким і буде.
Не могу не согласиться с Вами. Так на прошлой недели та же АЗС поналивала соляры в бензиновые моторы. Буду их обходить стороной. Так расход по городу перевалил за 10-ку. И это в Николаеве. В НИКОЛАЕВЕ, Карл...
У нас на західній Україні окко і вог одні з найкращих по якості палива!
Видно поки до вас бензовоз доїде, то там домішують все, що хочеш...
Про WOG не скажу - не пользуюсь.
Много лет бензин с OKKO, а теперь и ДТ - проблем не было.
Родственники - аналогично
У вас и в бак влазит меньше. Проверено не раз. (Я про газ)
Сторінки Назад 1 … 45 46 47 48 49 … 66 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → СТО → Рейтинг АЗС
Згенеровано за 0.265 секунд(и), виконано 84 запитів