Re: Утеплення радіатора - чи потрібно?
Лево написав:если пошло на тему нормального прогрева двигателя - то лучше поставить принудительный нагрев двигателя от 220В.
Давайте ссылку на тему?
Бортовой тут
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Кузов та салон → Утеплення радіатора - чи потрібно?
Лево написав:если пошло на тему нормального прогрева двигателя - то лучше поставить принудительный нагрев двигателя от 220В.
Давайте ссылку на тему?
Одеяло можно замутить самому из подручных материалов
floyd47, ти дивись, що елітні сорти ламінату роблять
PGP, то не ламінат; то те ж таки лінолеум, тільки на ворсовій основі (товариш у гаражі знайшов, поділився)
floyd47, фейслифтинг ценными сортами дерева?
ййййййєс! дуже коштовними! просто, ексклюзивне рішення!
Верх, теж можна сміло перекривати. (затикати) Для тракторів, сказав-би обов'язково закривати.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-12-26 20:36:54[/merge_posts_bbcode]
А і випадковість, знову добра штука, там де я по ізгибу краї спиляв, краще не закривати. Там хай трішки продуху буде. Тобто простий прямокутник.
sdj387jsd, ти хоч раз можеш прочитати, подумати і зробити - не варто заліплювати решітки. Це мало що дає.
Постав календарик в щілину перед радіатором - дешево, швидко, ефективно і легко регулюється.
Постав календарик в щілину перед радіатором
Впритул не можна закривати радіатор. Температура буде стрибати, карслосон не зможе смоктати повітря. А так тільки від відру прикрив, щоб сам вітер не обдував на швидкості радіатор, і далі. Чуть що карсон буде ганяти повітря. Це хібащо люті морози тоді впритул закривати.
Георгич написав:Постав календарик в щілину перед радіатором
Впритул не можна закривати радіатор. Температура буде стрибати, карслосон не зможе смоктати повітря. А так тільки від відру прикрив, щоб сам вітер не обдував на швидкості радіатор, чуть що карсон буде ганяти повітря. Це хібащо люті морози тоді впритул закривати.
Я закривав, їздив і все нормально. Ти не закривав, не їздив, але впевнений , що не можна.
Тобі видніше
А по суті мені пофіг - подібної "техніки" в своєму гаражі мати не планую
Ти не закривав, не їздив, але впевнений
Згідний. Просто ще не було потреби. Буде потреба, буду в притул ліпити, по трохи.
sdj387jsd, 2 листка, формату А3. Ними регулюєш % перекриття. По моєму досвіду, на морозі варто перекривати 75% площі радіатора. Але тут важливо скільки і як їхати.
Старий спосіб, картонка і ниточка (капронова) , припустив прив'язав, виставив. Гріється зупинився капота відкрив підтягнув знову на бантик прив'язав.
sdj387jsd, я розводив шторки вправо-вліво, як занавіс. На рахунок ниточки думка була, але мені було простіше пересісти не на трактор
В морозы закрывал куском картона где-то то на 80%, никогда не грелся.
У нас места перед радиатором много. При желании можно жалюзи с москвича(волги) приколхозить. Управление тросиком из салона
У нас места перед радиатором много. При желании можно жалюзи с москвича(волги) приколхозить. Управление тросиком из салона
Цэ на логани ? а моно пападробние ? як його туда прыколхозить .
як його туда прыколхозить
Снять бампер с решеткой и по месту колхозить
Evgenий, Смотрел я на это, думал... но потом забил, термостат решает и всё
термостат решает и всё
До определенных пределов да. Как то в мороз за -20 ехал . Печка на 3-й скорости остужала двигатель до двух палок. Полиэтиленовый мешок из под колес на морду решил проблему
Кроме того когда то в жигулике после снегопада в подкапотном сугробы лежали
До определенных пределов да
Под новый 2012 год ездил в Киев, было -30. Попытки на морозе прицепить пакет не увенчались успехом )) Так вот, расход бензина вышел 16л! И внутри инею на стёклах было с сантиметр.
Техника не совершенна.
сяся написав:як його туда прыколхозить
Снять бампер с решеткой и по месту колхозить
Evgenий, Смотрел я на это, думал... но потом забил, термостат решает и всё
пока был родной термос то да всё решал а зараз скоко не игрался с заменами - нифика не греет печка нормально , чуток морозца и две палки
сяся, Саня , да , ты прав .В 10 году купил свою а в 11 ездил на Урал , мороз был до -40 , грел долго , уже не помню , по-моему четыре палки через 30-40 минут в движении , печка на максимум , все стекла освободились от льда более чем через час , шум печки доставал , но как только снизил обороты печки начинали стекла потеть . Родной термостат прослужил до 80 ткм , поставил вернёт сейчас 145 ткм , вроде нормально . И лично мое мнение , если и утеплять , то утеплять лучше сам ДВС , например автоодеяло, а радиатор оставить в покое .
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Кузов та салон → Утеплення радіатора - чи потрібно?
Згенеровано за 0.175 секунд(и), виконано 93 запитів