Re: Gps
Sphinx
:app: Вона просто така велика, що напевно курити її треба буде десь години 2-3. Тому треба хороший привід: багато часу, велика пляшка віскаріка... :alc:
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Сторінки Назад 1 … 9 10 11 12 13 … 36 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Sphinx
:app: Вона просто така велика, що напевно курити її треба буде десь години 2-3. Тому треба хороший привід: багато часу, велика пляшка віскаріка... :alc:
IGO 2006 PLUS :rtfm: новая оболочка
http://infostore.org/info/4036850?refer … 2&rs=2
http://4pda.info/index.php?newsid=1262
jaric
а дата проги какая?
jaric
ясна, знач у меня уже новая.
jaric
Різниця між 2006+ і 2006SE невелика. Тому я буду чекати на iGO 8:
iGO 8
Новые функции программы:
- 3-х мерные ландшафт и здания в городах
- улучшенное управление POI
- расширенное сопровождение по маршруту
- новый пользовательский интерфейс
- функция Text-To-Speech
Тому я буду чекати на iGO 8:
Вот это действительно класс!!! Но думаю, Украина туда в таком виде нескоро попадет... :)
Gent
Хто зна?
"Пока есть старая демка с CeBit iGO8 Demo и карты Basemap, Румыния, Венгрия и Македония"
Якщо є Румунія, то Україна також може бути скоро
smyk
Миша, а растровые проги для Украины какие хорошие?
smyk
Там и Украина есть? Где скачать?:)
Gent
Я собі сам готую карти під ГПС тюнер. В мене є 2 Гб. генштабівських карт. Їх калібрую по мірі необхідності і заганяю в КПК.
smyk
Миша, та я понимаю, что универсального решения нет. Но оболочка- то может быть опробована. Тыж шаришь в этом больше многих, от и не жлобься, посоветуй...... кому ж еще? Миша не просто видел все эти карты, он нюансы знает, точно вам кажу!!! :)
Gent
Юра! Я зараз трісну з гордості :D
Ну якщо про растрові карти, то тут все просто насправді. ГПС пристрій приймає сигнали від супутників і визначає координати твого місцезнаходження. Будь-яка програма для навігації використовує ці координати і відображає точку на карті з цими координатами. У випадку з програмами, які працюють з растровими картами, то їм не має значення, підкладеш ти їм якусь картинку з картою, чи ні. Вони можуть просто відслідковувати твою позицію, прописувати трек, визначати швидкість, висоту над рівнем моря, напрямок руху. Ти можеш підкласти картинку з картою, але для того, щоб точка твого місцязнаходження відповідала дійсній позиції на карті, треба цю картинку з картою відкалібрувати. На кожній з генштабівських карт по 4 кутах і по центрі є мітки з вказаними координатами. Для ГПС тюнера є додаткова програма для великого комп"ютера Мап калібратор. В ній відкриваєш картинку з картою, ставиш мітку напроти позначки з координатами і вбиваєш дані координат. Для калібровки достатньо двох точок. В результаті калібровки ти маєш оригінальну картинку і файлик прив"язки. Цих два файли копіюєш в КПК і тепер ГПС тюнер вже буде відображати твоє місцезнаходження на цій картинці.
Щодо універсальності рішення, тут ти правий, його нема. Якщо потрібна автомобільна навігація з прокладкою маршруту, тут використовуєш цифрові карти (iGO, Tom-Tom, Navigon, Navitel, Візіком, Натек, ГІС-Русса, і т.д.). Якщо ти ідеш в похід, по гриби, ще кудись, і хочеш не заблудитись, то використовуєш проги, які працюють з растровими картами (Ozi Explorer, GPS Tuner). Є ще проги аля бортовий комп"ютер, які на основі даних ГПС визначають твою швидкість, напрям, роблять статистику, але вони не показують твоє розташування на карті. Є ще Google Maps для КПК, вона приймає координати від ГПС приймача і підкачує потрібні карти з інтернету, якщо це комунікатор як в мене, то через ГПРС (до речі літом в Болгарії дуже допомогло, бачиш фотку з супутнику і де ти на ній знаходишся).
Підсумовуючи все сказане за 5 років користування КПК (їх пройшло через мої руки 4 шт, Асус Р535 - це вже п"ятий) і ГПС навігацією, зараз в мене стоять і використовуються наступні проги: iGO, GPS Tuner, Гіс-Русса, Візікоми 3 шт. (Україна, Львів, Київ), Google Maps, GPS Gate (це прога, яка повинна стояти у всіх, вона відкриває апаратний порт ГПС і роздає на кілька емульованих портів, в тому числі і блютуз. В результаті ви можете одночасно використовувати дані ГПС приймача в кількох програмах. Плюс відсилати дані ГПС на сервер програми, а потім відтворювати їх в інших програмах. Ну типу як в фільмах Ну от якщо коротко, то усьо.
До речі, вчора мав час і натхнення і наваяв український переклад ГПС тюнера, благо, що мовні файли можна правити в звичайному блокноті
Ребята. Выскажите свое мнение насчет коммуникатора самсунг i710. Хочу ЖПС, но так как я сторонник решения "все в одном", то не хочу брать отдельно автомобильный ЖПС. Недостаток этого самсунга что в нем таки нет ЖПС модуля, но его можно докупить отдельно. Посмотрел в сторону этого телефона потому что он гараздо дешевле асуса П535 (конечно и по парамертам немного уступает).
Одним словом посоветуйте плиз, или просто свое мнение о i710
http://sotovik.ru/catalog/phones/samsung/sgh-i710.html
BeS
бери Асус і не мучся....Самсунг також є такй майже як Асус, але він зветьсч і750 та і850 , й він не продається в нас поки що...
я бы взял если бы не приходилось экономить. 580 баксов это для меня слишком много на данный момент.
БУ подешевле взял бы наверное. Хотя тут надо подумать
сейчас пообщался с товарищем, тот категорически отговаривал от коммуникатора в принципе. Мол стилус лажа, неудобно, винда глючит какая бы она не была 5,6 и т.д. Хотя удобство это дело привычки, а вот глюки это важно конечно.
прибавилось пищи для размышления.
BeS
в кого глючить?
BeS
1. Я також завжди думав, що телефон має бути телефоном, а ПДА з ГПСом окремо (переживав за глюки). Користуюсь вже півроку і жодного разу не пошкодував. Підвисання бувають і в будь-яких телефонів, які б вони надійні не були. Якщо понаставляти на нього бездумно неймовірну кількість неперевіреного софта, то може і заглючить колись. В мене ЖОДНОГО разу такого не було, зуб даю.
2. Якщо вже брати комунікатор, то вже брати його вкомплектованого по максимуму. А зараз крім Асус Р535 аналогів по якості і характеристиках за таку ціну нема. (для порівняння в Асусі проц - 520, пам"ять 256/64, в Самсунгу проц - 416, пам"ять 128/64). Питання дизайну - в Асуса він специфічний, але мені особисто якраз і подобається його строгий діловий дизайн. Порахуй, скільки тобі буде коштувати цей Самсунг і блютузовий ГПС, якщо ти вже хочеш повний фарш і порівняй з 535 Асусом. Крім того Самсунги як комунікатори ДУЖЕ сильно не рекомендую. Почитай авторитетні огляди, яким ти довіряєш.
Crazy Poison
Не повіриш, але перед покупкою 535 дивився на і750, перед тим як продати тобі Асус 636. Він в нас з"явився в салоні Київстару практично зразу після того, як вийшов. Ну не вразив він мене зовсім. Менший, але товстіший за Асус Р535, слабші характеристики, нема ГПСу, форм-фактор слайдер, та й тому що просто Самсунг. Не довіряю я експериментам корейців з ВМ, і компетентні люди також відрадили. Стосовно і850, хоча його ще нема - все вище сказане, крім того, що він ще й на Лінуксі. Це напевно мазохісти його будуть купувати, а потім думати, звідки для нього всякий софт взяти. Хіба що користуватись тим, що в ньому є.
сейчас пообщался с товарищем, тот категорически отговаривал от коммуникатора в принципе. Мол стилус лажа, неудобно
Для користування телефонними функціями я взагалі не користуюсь стилусом. А про зручності користування стилусом у всіх інших випадках, я категорично проти такої думки, а в користуванні в мене була просто неймовірна кількість телефонів, смартфонів, ПДА і комунікаторів. Ті, хто взяв собі комунікатор, можуть підтвердити мої слова
smyk
Якщо не візьмеш собі до весни комунікатора, то я зможу продати свій р535 за договірною ціною. Намилююсь на Асус р750, коли він з"явиться в продажу
Порахуй, скільки тобі буде коштувати цей Самсунг і блютузовий ГПС, якщо ти вже хочеш повний фарш і порівняй з 535 Асусом. Крім того Самсунги як комунікатори ДУЖЕ сильно не рекомендую.
це буде мені коштувати приблизно 360$ з ЖПС модулем. Виходить солідна різниця в ціні, десь 200 басків. Напевно буду чекати до кращіх часів.
Михайле дякую - перепрошив - баги пішли городами - все ок :rock:
Вот переделал сегодня с бодуна :)
Если кому интересно могу гдето выложить
Для тех кто не в курсе это навигатор ИГО :alc:
Згенеровано за 0.189 секунд(и), виконано 87 запитів