SanychGT написав:Дійсно... я помиляюся... наразі машина безпосередньо контактує з дорогою безліччю елементів окрім шин... просто ми про них мабуть не знаємо. Розкажете ще чим контактує автомобіль з дорогою окрім шин?
Так, ви не знаєте, не аналізуєте і не порівнюєте. При цьому пів світу їздить і відмінно рулиться на резині 195/65/15 та 205/55/16, яку ставлять і прскіпливі налоганосандеростепвеєводи, і на якій ці дачії такі ж незграбні як і на штатній 185/65/15 чи на архаїчній 165/80/14, 185/70/14. То в резині справа?
Резина впливає на авто з правильно спроектованою підвіскою, та правильно спроектованого авто в цілому. Коли авто здатне кермуватись. А на ватній дачієвській роздолбайці хоч аудюшну 225/45/18 постав, окрім гупання підвіски інших змін в поведінці майже не замітиш.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2020-02-20 11:34:34[/merge_posts_bbcode]
Сіренький написав:SanychGT написав:Дійсно... я помиляюся... наразі машина безпосередньо контактує з дорогою безліччю елементів окрім шин... просто ми про них мабуть не знаємо
вп характерно для Логана і логаноподібних авто.
Георгич, що ти до нього причепився. Дай йому попалити на якомусь ВАГу а ще краще БМВ.
Да не причепився я до Санича, я його поважаю. Просто констатую факт. Стосовно ВАГ - аудюха (А4 оллроад) вразида плавністю хода, динамікою та керованістю. Вона просто їде куди їй указав легенькм рулем, а якщо не може цю траекторію виконати, то закидає зад і все ж їде куди скажел, плавно ібез напряга. Динаміка така ж ліниво спокійна, але коли виїжджаєш з пробки, досить спокійно без "тапок в пол" і через хвилину подивишся в дзеркало, то бачиш, що від тебе всі відставли на кілометр. Але це така машина, для цього і спроектована, щоб комфортно їхала як ти цього забажаєш. Але ще більше вразила Х6, тут навіть не очікував, (в порівнянні стереотипів з Інфініті. Прадо, СантаФе, Тюхсон, та ін. безглуздих халабуд), що таке високе авто, на кліренсі (як Алекс любить), з високим центром ваги і так феноменально рулиться. На 200 сміло заходиш в поворот, можна навіть розвернутись. Взагалі ця іграшка має дуже багато приколів.
Ну то таке, офтоп.
0