Re: Следующий автомобиль
Слухи говоришь? Нихренасебе у тебя слухи... )))
Та я про Рыно имел ввиду
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
| Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! | Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |   | 
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Следующий автомобиль
Сторінки Назад 1 … 376 377 378 379 380 … 740 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Слухи говоришь? Нихренасебе у тебя слухи... )))
Та я про Рыно имел ввиду
Під гбо гарне, авто! для торгових, чи так підійде. Дешево та сердито за 5-7 років можна великий км наматати, та за рахунок гбо, ще на 2 такі консерви зекономити. В таксі ну не кожний зможе сісти в таке авто, хібащо його відпатріотити, емблеми окрасу та інше змінити, ну тоді ще якось може бути. (чохли вишиванка, покраска жовто синя, емблема тризуб, ковпаки синьо жовті) Тоді і для таксі може піти. і то питання будуть напевно.
 Раз іншим виробникам пофіг, ну що зробиш. Багато грошей заробляють буває і таке.
sdj387jsd, у нас в місті таксі їздить лада ларгус(( Так власник цього авто зняв емблему лада...
Ну це жесть, складати машини тієї країни  з якою ведемо війну...
Ну це жесть, складати машини тієї країни з якою ведемо війну...
Ну це жесть, повторювати антисоціальні, закони норми тієї країни з якою ведемо війну...
ну я ж вони...
все як завжди - багато питань. Рік, двигун, історія походження (салон, гнали) у і звісно всі + і -.
Лайно, саме краще це рИно.
Коротше - в лічку, по телефону, при зустрічі.
Бо цей форум потонув підлості, дебілізмі, брехні і жадібності. Тому більше жодних розповідей, порад, досвіду, вражень, та будь-якої корисної інформації.
Та я про Рыно имел ввиду
Так рыно договаривалось за Ладу... Ты по своей ссылке ваще ходил? ))

далой еколохію!!!
 далой еколохію!!! Во масло лонг лайф!!!
 Во масло лонг лайф!!!
						Так рыно договаривалось за Ладу..
Теперь допер. Тююю я думал они дачии будут. Ой фууу, не знал что Рено так низко пало. Зачем им автохлам этот в Раше?
-------
Российский АвтоВаз входит в группу Renault. Французская корпорация выкупила контрольный пакет акций российской компании в январе 2017 года.
Зачем им автохлам этот в Раше?
Затем же, зачем им автохлам в Румынии... Сделать норм авто для папуасов, чтоб стричь с них бабло! )))
Сделать норм авто для папуасов, чтоб стричь с них бабло! )))
Ну я не верю, что можно сделать с гуана конфетку или что-то с Лады. С букв ЖПОА трудно построить слово СЧАСТЬЕ. 
Все таки Лада и Дачия это как х..й с пальцем сравнивать.
Ну я не верю, что можно сделать с гуана конфетку или что-то с Лады.
Если бы дебилы не выгнали Бо Андерсена - сделали бы из Весты нормальный авто... 
Не конфету, но вполне себе на уровне Логана (который кстати тоже выпускается на ВАЗе и не имеет тазовских проблем)... Как и Сандеро Степвей со своим клоном - Х-Рей...
Aprox написав:Сделать норм авто для папуасов, чтоб стричь с них бабло! )))
Все таки Лада и Дачия это как х..й с пальцем сравнивать.
Смотря какую Лада и с какой Дачией... Супернову с Грантой? )))
Доречі від нема чого робити, стукнула в голову думка. Поміряти показники сажі, в сажовому коли авто їде в еко режимі. Під гірку на 3-тій, показники майже не коливаються. Тай здалось що коптить авто менше. Це потрібно буде ще по-перевіряти. Це так на швидку руку, можливо і здалось.
не знал что Рено так низко пало.
добре, шо хоч зара прозріли. воно ж по макрону було гарно видно. "нічєго лічного; просто бізнес!"...
[merge_posts_bbcode]Added: 2020-03-16 11:49:08[/merge_posts_bbcode]
стукнула в голову думка. Поміряти показники сажі, в сажовому коли авто їде в еко режимі.
  будь ласка, перед тим, як натиснути кнопку "надіслати", перегляньте назву теми. ця тема--не Ваш бортовик. дякую за порозуміння!
 будь ласка, перед тим, як натиснути кнопку "надіслати", перегляньте назву теми. ця тема--не Ваш бортовик. дякую за порозуміння!
перегляньте назву теми. ця тема--не Ваш бортовик. дякую за порозуміння!
Понеділок, тяжкий робочий день. Розумію.   

А тема, про "Слідуючі автомобілі". Вони гадаю уже всі йдуть із сажевиками. Все має свою ціну, цікаво в даному випадку як і що.
Может мне так везёт, но показалось что в нашей деревеньке больше всего попадается Логан/Степвей/Дастер и КИА Спортедж...
Всім привіт!
Перечитав трохи цієї теми і, чесно кажучи, трохи дивує те, що в темі "Следующий автомобиль" люди дуже мало пишуть про новий Megane Sedan.
Якщо дивитись сьогодні на сайті Renault (хоч сьогодні не дуже показово, бо курс значно виріс), то Megane Sedan з бензиновим 1,6 на механіці в комплектації Life коштує 394 тис грн. Декілька тижнів тому була ціна в районі 360 - 370 тисяч. Ну а дизель на механіці в Life коштує сьогодні 439 тис грн.
Дуже приємне авто. Їхав на днях в Убері на такому Мегані кінця 2019 року в комплектації Life (пробіг щось близько 5 тис км). Дуже сподобалось авто. Салон в порівнянні з Логаном... немає чого порівнювати 
Салон в порівнянні з Логаном... немає чого порівнювати
Если Вам в авто главное "экран почти как у Тесла" - тогда конечно...  
Life коштує 394 тис грн
Це тільки якщо брати в кредит. Без кредиту він стартує від 443900 грн.
Салон в порівнянні з Логаном... немає чого порівнювати
Так і ціна в півтора рази більша. Який сенс порівнювати? 
Порівнювати можна з якоюсь Октавією чи Короллою. Але аж ніяк не з Логаном.
у салон таки в новом мегане оч приятный )))
Ты на заднем ряду сидел? Там места меньше, чем в Сандеро! По крайней мере, так показалось в шоуруме, когда я отрегулировал сиденье под себя и попробовал залезть на задний ряд... Я был в полном недоумении, как такое может быть и с того момента потерял всякий интерес к этой пузотёрке для двоих...  
Так і ціна в півтора рази більша. Який сенс порівнювати?
Ну не в півтора... Логан в Zen в кредит зараз коштує 328 тис, а Megane в Life 394. Багато хто може сказати, що порівнюю різні комплектації. Але ж якщо намагатись дивитись об'єктивно, то навіть базовий Megane по салону і якості матеріалів набагато приємніший за Логан.
Ну і тема називаться "Следующий автомобиль"))) Тут, дивлюсь, обговорюють і Спортейджі і, і ще дорожчі авто.
Если Вам в авто главное "экран почти как у Тесла" - тогда конечно...
На екран якраз пофіг)) В Megane в комплектаціях Life та Zen екран маленький і не такий як у Тесли))) В першу чергу звертаю увагу на зручність сидінь і комфорт при їзді.
ну салон таки в новом мегане оч приятный )))
Мне тоже очень нравится. При всем прочем, мне салон Megane нравится намного больше салона Октавии, например.
Ну не в півтора...
В півтора, якщо порівнювати найдешеве за що можна взяти один і другий.
Логан в Zen в кредит зараз коштує 328 тис, а Megane в Life 394.
А якщо порівняти Логан Лайв і Меган Інтенс, то різниця буде більш ніж в 2 рази. 
навіть базовий Megane по салону і якості матеріалів набагато приємніший за Логан.
Кращий, ніхто ж не заперечує. Але в 1.5 рази дорожчий. За такі гроші є інші варіанти, а не Логан. З ними і слід порівнювати.
Ты на заднем ряду сидел? Там места меньше, чем в Сандеро! По крайней мере, так показалось в шоуруме, когда я отрегулировал сиденье под себя и попробовал залезть на задний ряд... Я был в полном недоумении, как такое может быть и с того момента потерял всякий интерес к этой пузотёрке для двоих...
Хоть вопрос и не ко мне, но попробую ответить. Если посмотреть #ЧтоПочем от Infocar про Megane, то там Паша с ростом 193 см садится сам за собой. Да, места не то, чтобы очень много. Но его вполне достаточно. Чисто субъективно, по удобству салона мне четвертый Megane нравится сильно больше Октавии.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2020-03-17 13:58:56[/merge_posts_bbcode]
В півтора, якщо порівнювати найдешеве за що можна взяти один і другий.
Ну якщо так, то дійсно))))
Просто повторю ще раз, мене здивувало те, що в контексті наступного авто про Megane тут майже не говорять...
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2020-03-17 14:00:51[/merge_posts_bbcode]
За такі гроші є інші варіанти, а не Логан. З ними і слід порівнювати.
За логан сказав просто "до слова". Тут, звичайно, треба порівнювати з Короллою, Елантрою, Октавією і т.д.
здивувало те, що в контексті наступного авто про Megane тут майже не говорять...
Щось мені здається що головна причина в тому що це седан. Якось тут взагалі рідко про седани говорять.
головна причина в тому що це седан.
Або кліренс 
Мне вобще кажется, что максимальный смысл Рено - это линейка Дачии... "Настоящие" Рено, как на мой вкус, уже теряются среди конкурентов...
Сторінки Назад 1 … 376 377 378 379 380 … 740 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Следующий автомобиль
Згенеровано за 1.183 секунд(и), виконано 81 запитів