Re: Renault Clio Grandtour 1.5dci 2011
Kap1toshka, а у скільки обійшлися роліки і ремінь грм?
Помпу не міняли?
Незалежна, вільна і єдина Україна!!!
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Renault Clio Grandtour 1.5dci 2011
Сторінки Назад 1 … 6 7 8 9 10 … 14 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Помпу не міняли?
Помпу не міняли?
7701477028 /1150грн
В літку брав в Олександра нашого, помпу не міняв
8200537033 ремінь який стояв, у офів зараз 950 але всього 1шт в Україні і то на регіональномі складі
https://kept.com.ua/384/IMG_20191204_082202.jpg
https://kept.com.ua/385/IMG_20191204_082215_1.jpg
https://kept.com.ua/386/IMG_20191204_082316.jpg
Гарний стан, ще б мав 60тис км відбігати...але краще перестрахуватися..Хоча у Європі ніби інтервали на 120тис а у нас на 60(((
Я як міняв у себе на авто ремінь грм, то старий на 60тис. км теж був в такому стані..Ремінь генератора не міняв..
Kap1toshka, ремінь генератора не міняли теж?
ремінь генератора не міняли теж?
Міняв на всякий, теж стан добрий
.Хоча у Європі ніби інтервали на 120тис а у нас на 60(((
Не верно - 60 тыс ИЛИ 4-5 лет иначе лишаешься гарантии. Меня Рыно заставило менять ремень в 50 тыс после 4 лет на ТО.
А ТО раз в 10 тыс на старых дизельных меня вообще вводит в ступор. Сча хоть 15 сделали. Просто чтобы мы не забывали о Рыно и не скучали без них
Хоча я теж на всіх авто міняв ремені на пробізі 60тис.км))
Ну береженного Бог бережет. Если положено то положено.
alex.cver, а от таке пишуть деякі книжки)))
K4M бензиновий, в мене К9К
Тим паче я по приїзду в Україну не міняв ГРМ
Kap1toshka, я просто навів як приклад по інтервалу.
По вашому мотору взагалі пишуть, що інтервал заміни грм збільшили до 160тис км) http://wikimotors.ru/k9k/
По вашому мотору взагалі пишуть, що інтервал заміни грм збільшили до 160тис км)
Конкретно по моєму то 120 тис. але то по Європі, в нас часто старт-стоп через пробки світлофори та т.д. Перший ГРМ скоріш за все 160 і пройшов на моїй, але точно не сказати інформації малувато по першому власнику машини, але краще поміняти та спати спокійно...
Походу зловив якусь бадильову солярку на заправці біля роботи, зловив помилку по якій інформації мало, а те що було писали за погану солярку та рекомендацію замінити фільтр.
Власне у офіціалів у Кропивницькому сказали те саме + перевели бортовий на англійську
Заодно перевіряли пробіг, сказали ніхто не скручував.
Доречі восени брав один двірник Motrio (водійський) а на пасажирському просто міняв резинку. Після зими можу сказати що різниці не має, полосять +/- обидві однаково. 100грн коштувала резинка на 2 двірника і 250 чи скільки там було двірник Motrio.
Як кажуть якщо не має різниці нашо платити більше
Як кажуть якщо не має різниці нашо платити більше
на сценік, нажаль, тільки оригінальні... 550 грн, але ніяких полосок
на сценік, нажаль, тільки оригінальні... 550 грн, але ніяких полосок
так Motrio то оригінал, тільки для машин 3+ років
Сегодня первый раз регенерация сажевика запустилась при температуре 65 градусов, очень странно. + Дрыгатель как не в себя жрал солярку в это время...
В субботу пока была классная погода поменял направляющие на передних суппортах (ремкомлект Autofren D7196C), смазку только не мазал с комплекта, смазал медной MOTUL для суппортов. Поставил тормозные колодки купленые у Зевса TRW GDB3332 (комплектация бомба и железные скобы и болты для направляющих(зачем только)). Первые 10км прошли очень приятно, тормоза начали реагировать более плавно. Чего-то затупил, надо еще на задних направляющих смазку обновить, скоро надо менять и задние колодки...
по регламенту те болты одноразовые.
Была вылазка к Теще в село, жена очень хотела проведать маму + продукты в село привезти (местные цены это трындец местами в 2 раза дороже чем в Киеве). На отрезке Валява-Городище дорога стала сказкой. Теперь перед Валявой дорога хуже.
В селе заменили масло (все тоже Хадо 5w-30 sm/cf) своими руками + помыли машинку.
Разрезали масляный фильтр, что бы проверить есть ли стружка от вкладышей, все чистенько.
Надо бы поменять стойки, которые у меня лежат с осени, но с этим очаровательным карантином ЗП урезали.... выделять деньги на это пока не хочу, лучше продукты куплю.
продукты в село привезти
Во как, Напомнило колбасные электрички.
Kap1toshka, извини, не тролю, просто навеяло.
Во как, Напомнило колбасные электрички.
Цены мать их за ногу неадекватные... Кстати и прошлый год был не урожайным, картошки собрали меньше чем посадили, огурцы помидоры тоже какая то беда с урожаем была.
Приїхала обновка мені (Зробив подарунок на день народження). Правда водійський коврик який куцуватий sad
/upload/iblock/177/IMG_20190613_203302.jpg /upload/iblock/aaa/IMG_20190613_203007.jpg
/upload/iblock/fcf/IMG_20190613_202551.jpgЩасливий як дитина чогось smile
В подарунок до ковриків була вішалка для одягу, але дуже дуже здорова, подарував свояку, бо реально місця багато займає
П.С. якраз дивився до дисків тормозних, знайшов чим по міряти, товщина 21мм (при 19мм на моїй міняти треба) думаю ще поїздить і як надумав міняти меньше скрипіти почали. Ну грець зними поки так покатаюсь.
Не пройшло й року як на водійському коврику пришивав нові липучки, ну то таке, я ногами добре йорзаю. На інших все файно.
Хочу машинку помити та в середині зробити прибирання, з чими дощами зовсім впадло, депресняк осінній скоро буде...
Сгорела лампочка Osram ближнего света пока поставил старую
Очередная поездка Киев-Кировоград-Киев, средняя по БК вышла около 55км/ч. Расход 4.9.
По Кировограду катался забитым под завязку а дизельку хоть бы хны пер как танк, по ощущениям прет так же как отцовский карнес с 2.0 бензином, правда комфорта там на голову больше.
Дожди достали! Только соберусь мыть машину так дождь...(((
Кстати очень порадовал люк в первом положении на открытие. Оставляю люк приоткрытым днем, так как машина все время на солнце, жара внутри адская. К концу рабочего дня пошел ливень, про люк я забыл в запарке на работе. Подхожу к машине думал все писец... Открываю а не капли не попало внутрь. Супер!
На выходных была очередная поездка по маршруту Кировоград Киев Кировоград, средняя по БК вышла 54,8 км/ч, расход по БК вышел 4.7 намотал где то 750км (мотался еще по селам).
В Кировограде пришлось заехать на шиномонтажку на балансировку, ехать 100+, до шиномонтажки, были сильные вибрации от колес, теперь все гуд
В селе помыл машинку, самое главное внутри сделал уборку, а то в Киеве жаба душит отдавать кучу денег за хреновую мойку...
Сторінки Назад 1 … 6 7 8 9 10 … 14 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Renault Clio Grandtour 1.5dci 2011
Згенеровано за 0.178 секунд(и), виконано 89 запитів