5,151

Re: Это интересно (разное) - 2

Don Kortes написав:

интересный проект, феноменальный по своей неожиданной сути. кураторов отодвинули и проект сдулся.

Он неожиданный для нас. Лично меня дух "щырости украинского национализма" развеял уход из политики Корчинского. И тогда меня это шокировало. При этом не ставлю под сомнение Черновола Вячеслава, но хз, может и там карта кремля играла. ИМХО конечно.
Так вот, кураторов не отодвинули, проект выполнил свою задачу и свернут, как те же братчики, как та же Пора, как и Рух с УНА УНСО.
Спецслужбы сыграли свою злую роль на чувствах патриотов.
Но вот с тобой я не согласен касательно твоего ролика о нацизме
https://youtu.be/FrT-6nV6i9k (спойлера нет поэтому без тегов).
А конкретно я не согласен с

Don Kortes написав:

Допускаю что за оставшиеся годы зе-правления могут и у нас такие быть

На духе нацизма была построена идеология власти шоколадного. И на тот момент, начало войны 14г, это было оправдано, и я это поддерживал. Но 5 лет играть на костях Бандеры - это лишнее, и это понимают все. Вся Европа в том числе. Зеля это остановил.
Но я не согласен, что Зеля реваншист. В конце концов крота генерала Шайтанова арестовал Зеленский, который открыто шпионил еще при януке, и весь период поошенковщины, но Пороху было пофиг - липецкий шоколад?
И таких нюансов море, с то й же Танькой Черновил, Парасюком, беркутовцами и пр. Да и одиозного Авакова на трон поставил не Зеля, а Порох.

0

5,152

Yanus написав:

По этому я и написал, что скользская эта тема про украинских националистов. Не хотел Флойду писать что тоже думаю о связи националистов и спецслужб раши и Белорусии

Классическая реализация диверсионно-подрывной работы на территории противника.

0

5,153 Відредаговано sdj387jsd (2020-04-18 23:32:05)

Любов штука, цікава! В голову стукнула, думка подразнити учасників форуму, що воно таке та із чим їсти.
За що люблю свою. За те що не мішає (не заважає)! І вона зрозуміла lol1 А Ваші бачення? книжкові слова загальної терапії не цікаво чути. Лише Ваші думки.

Renault Logan 1.5dci 2017 5МППП - хороший сірий: 1.тракторець; 2.домашній поні. Загальний опис [ТУТ].
loganозалежний, наркоман.
  0

5,154

sdj387jsd написав:

Лише Ваші думки.

Моя думка: якщо ти знаєш "за що" любиш, значить це вже не любов. Принаймі не та що кохання. wink

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0

5,155

Larsen написав:

Моя думка: якщо ти знаєш "за що" любиш, значить це вже не любов. Принаймі не та що кохання.

Загальні букварі, не цікаво! Ваш життєвий приклад? Це значно цікавіше!!!

Renault Logan 1.5dci 2017 5МППП - хороший сірий: 1.тракторець; 2.домашній поні. Загальний опис [ТУТ].
  0

5,156 Відредаговано Larsen (2020-04-19 00:01:22)

sdj387jsd написав:

Загальні букварі, не цікаво!

Добре, більше нічого не скажу.  vissla

0

5,157 Відредаговано sdj387jsd (2020-04-19 00:06:03)

Larsen написав:

Добре, більше нічого не скажу. 

Мене правда не обіжає! Такий організм, все в спирт перетворює, бульба, хдіб, злаки. Тому вічно під ефектом! Так іноді, особливо в цьому місяці, підсилюю ефект! Розумію чому підправили! Люблю культурних людей, хоча сам далеко не культурний. Ціню людей які можуть те, що не можу сам.
Алеж уже дуже цікаво стало почути! Ваш приклад? Невже наскільки культурні, що культура в сцикливість переходить? Підйобую? Так звісно підстьобую! tongue  crazy

0

5,158

sdj387jsd написав:

Розумію чому підправили!

Оце добре.  upp

sdj387jsd написав:

Ваш приклад?

Ти просив мою думку? Я її сказав. Ти відповів що це не моя думка. Тепер ти хочеш приклад? Щоб сказати що це теж "загальний буквар і нецікаво"? dumbom

sdj387jsd написав:

Підйобую? Так звісно підстьобую!

Ну ти вкурсі - я вже на це відповів до редагування. wink

0

5,159 Відредаговано sdj387jsd (2020-04-19 00:14:55)

Larsen написав:

Ну ти вкурсі - я вже на це відповів до редагування.

Любов це коли, під стаканом все добре????!!!! Прийшов з роботи, "бац" і люблю, в ранці втік на роботу. Субота "бац" рибалка, чи друзі, а неділя "бац, бац, бца" та уже понеділок! Гарна відповідь coffee

Larsen написав:

empathy  tongue

0

5,160

sdj387jsd написав:

Гарна відповідь

Це ти сам собі відповідаєш?

0
Спасибо сказали: sdj387jsd1

5,161

sdj387jsd написав:
Larsen написав:

empathy  tongue

Саме так, на наступне запитання, про життєвий досвід, відповіді не дам.  empathy

0

5,162

Георгич написав:

Проект правосеков и все националистические проекты у нас, это проекты ФСБ.

це часом не Ви їх складали? я такі думки давненько вже чую. здається, якраз вони і йдуть від ФСБ.

ПТН-ПНХ
"Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди." (С. В. Петлюра)
"Переговори з окупантами на твоїй землі можуть тривати не довше автоматної черги!" (В. С. Кук)
Дастер 4х2, робот, К9К G667, 2024
  0

5,163

Yanus написав:

скользская эта тема про украинских националистов. Не хотел Флойду писать что тоже думаю о связи националистов и спецслужб раши и Белорусии.

так а Ви не соромтеся, напишіть; цікаво буде послухати та подивитися на документи, які це підтверджують. буду щиро вдячний. а ше можете додати про проект єрмак-зеленський, котрий відверто (без "терору", барикад та факельних шествій як у нациків) зливає Країну у руки країні-окупантові.

ПТН-ПНХ
"Переговори з окупантами на твоїй землі можуть тривати не довше автоматної черги!" (В. С. Кук)
  0

5,164 Відредаговано Георгич (2020-04-19 20:20:42)

floyd47 написав:

це часом не Ви їх складали? я такі думки давненько вже чую. здається, якраз вони і йдуть від ФСБ.

Ні, це ваші пороходрототролі їх росповсюджують, а генерують їх так, ФСБ.
Слава Україні!

0

5,165

floyd47 написав:

так а Ви не соромтеся, напишіть; цікаво буде послухати та подивитися на документи, які це підтверджують. буду щиро вдячний.

Вивалено за всі рокивсіхреволюцій в інет, і навіть без чорних ниток зшите

0

5,166

floyd47 написав:

а ше можете додати про проект єрмак-зеленський, котрий відверто (без "терору", барикад та факельних шествій як у нациків) зливає Країну у руки країні-окупантові.

Спочатку про липецьку фабрику, потім про незасуджених беркутівців, далі про крота Шайтанова.
Зеленський хоч щось намагається зробити і щось йому вдається, на відміну від шоколадно-коричневої нацистьської чуми говноляпів.

0

5,167 Відредаговано Don Kortes (2020-04-19 21:06:02)

Георгич, якщо відкинути наші політичні уподобання- Ви згодні що у   кожній країна ВСЕ вирішують кадри? Виконання постанов та законів, адекватне вирішення проблем- все залежить від фахівців. Не будемо чипати Пороха та Зе - просте питання про кваліфікацію отих чудернацьких хлопчаків та дівчаток при владі. Вам не сумно?

Ford Escape SE 4WD 1.5 ecoboost
  0

5,168

Георгич написав:

Спочатку про липецьку фабрику, потім про незасуджених беркутівців, далі про крота Шайтанова.

мушу Вас розчарувати: я не прихильник пєци. усі ці його "іграшки" сам засуджую. а ше там були офшори і не тільки... саме за офшори я би яйця йому на спині власноруч зав*язав. і ото все--під час війни...

Георгич написав:

Зеленський хоч щось намагається зробити і щось йому вдається,

а от оце вже геть не смішно!

ПТН-ПНХ
  0

5,169

Георгич написав:

Слава Україні!

Героям Слава!

ПТН-ПНХ
  0

5,170

Don Kortes, так "это и ежу понятно" (с) dntknw
(хз як це сказати українською, вибач.)
Політичні уподобання у нас з тобою одні, але тебе як і раніше напружує вата. У вас ватани це тупа більшість (поправ), а у нас ватани теж замахали, особливо в 2014-2016, але їх десь 1:30, +/-. При цьому порохотська бандердлогівщина десь 1:5. І це вже напрягає, бо у нас патріотизм більш-менш  нейтрально-загальноукраїнський. Саме це пояснює наші з тобою розбіжності, бо я скажу, що в 14 році я був щирим бандерлогою, потім, з початком мінских кучмо-тьорок це ставлення змінилось (імхо). Зараз, я ближче до реваншистських поступок Зеленського, бо йому, аполітичному дещо вдалося. Хай криво, але вдалося. А Петя лише бісер метав. І вам, пороходртам над цим вартоо дуже сильно задуматсь.
Я не принижую (по факту не применшую) діяльність Шоколадного, але він без гальм (совісті), тому я пас. І як виявилось, не тільки я пас. На наступних виборах президента України (якщо Україна ще буде і будуть вибори), то я не проголосую ні за Зе, ні за Шо.
Це мій особистий вибір. ІМХО.

0

5,171

floyd47 написав:

мушу Вас розчарувати: я не прихильник пєци. усі ці його "іграшки" сам засуджую. а ше там були офшори і не тільки... саме за офшори я би яйця йому на спині власноруч зав*язав. і ото все--під час війни...

Тоді поясни у чому наші розбіжності шоколадних світоглядів?

0

5,172

Георгич, взагалі то, я казав про нациків, а зовсім не про пєцу. а розбіжностей з цього приводу я не бачу жодних. скажу більше: останніх трьох президентів (включаючи останнього) сміло можна ставити до стінки (як чаушесків) без суду та слідства.

ПТН-ПНХ
  0

5,173

floyd47 написав:

Георгич, взагалі то, я казав про нациків, а зовсім не про пєцу. а розбіжностей з цього приводу я не бачу жодних. скажу більше: останніх трьох президентів (включаючи останнього) сміло можна ставити до стінки (як чаушесків) без суду та слідства.

І першого з них Юща - народ його помаранчевою революцією всадив в трон, а він, ругательство, зрадив Україну, і продався ригам.
Це мій комент стосовно посту, а з самим постом цілком погоджуюсь. Та й олігартизатора Кучму-2 я б те ж прибив, ІМХО.

0

5,174

Yanus написав:

та в принципе каждого можно расстреливать. Украина из СССР вышла с таким потенциалом, что просто обосраться.

Кравчук-Марчук не обосрались. Вывели 30 ТЕХ ярдов зелени из оборонки.
И хрен их найдешь (вот тут вспоминаю твое Юлька - воровка), но одно дело конкретно украденное Марчуком и хз как своровала воровка.

0

5,175 Відредаговано floyd47 (2020-04-19 22:34:33)

Георгич написав:

Та й олігартизатора Кучму-2 я б те ж прибив,

я той перелік навів по самому мінімуму. якщо тверезо подивитися на оті реалії, то треба всіх (з 1991-го року).

ПТН-ПНХ
  0