Re: Пластиковая защита салона Логан
Reaktiv, де саме москальська мовова?
Незалежна, вільна і єдина Україна!!!
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Кузов та салон → Пластиковая защита салона Логан
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Reaktiv, де саме москальська мовова?
Ваша відповідь наштовхує на питання: чому ви тут, адже тут така сама москальська мова сайту?
На відміну від вашого сайту, платформа цього форуму дозволяє мені змінити мову відображення всіх без винятку форм. В мене весь інтерфейс на цьому форумі українською. Ви же навіть не спромоглися додати українську версію сайту.
Але це майже ніщо в порівнянні з продажем продукції окупантів. Тут вже більше не треба нічого пояснювати.
Напрямок руху для вас визначено вище.
такой коврик закажите
Хорошие коврики, только ещё лучше было бы с таким доп сегментом.
Только один раз попался коврик с такой "добавкой", хорошо защищает от пассажира ,хоть бери и доклеивай .
Только один раз попался коврик с такой "добавкой"
В мене ось такі, від Авто-Гум. Водійський коврик одразу з кліпсами, пасажирський з отою добавкою
Але це майже ніщо в порівнянні з продажем продукції окупантів.
Для початку перестати споживати нафту і газ окупанта.
Для початку перестати споживати нафту і газ окупанта.
Мені бензин каністрами з Мексиканського заливу, а газ у бідонах з Узбекистану почати возити для особистої потреби? Чи взагалі з країни виїхати, щоб виконати Вашу настанову?
Мені бензин каністрами з Мексиканського заливу, а газ у бідонах з Узбекистану почати возити для особистої потреби? Чи взагалі з країни виїхати, щоб виконати Вашу настанову?
Шляхи вирішення енергетичної незалежності від окупанта є різні. На кшталт:
1. Імпорт - возити бензин каністрами з Мексикансткого заливу, а газ з Узбекістану.
2. Еміграція - переїзд до іншої країни, яка не споживає ворожі енергоносії, на кшталт тієї ж Мексики, Кувейту, США, та ін.
3. Альтернативна енергетика - перехід на теплові насоси та електромобілі.
4. Поза страуса - споживати енергоносії окупанта, але розповідати про незалежність та патріотизм.
Ну і який з цих шляхів вибрала Україна за Порошенка, та і Європа у цільму?
Ап чём вы робяты...
В феврале 2019-го агрессивной свинины импортировано 1.7 ТЫСЯЧ ТОНН
В феврале 2020-го агрессивной свинины импортировано 2.7 ТЫСЯЧ ТОНН
Про сало цыбулю и всё прочее уже молчу...
Bob3000, та я уже писал и не раз...
Так, в 2018 году Россия ввезла из Украины товаров на 3,65 млрд долларов (в 2017-м - 3,94 млрд), а Украина из РФ - на 8,09 млрд (7,2 млрд). За январь-март 2019 года украинский экспорт в Россию составил 760 млн долларов, а импорт из РФ - 1,8 млрд. Таким образом, за первый квартал отрицательное сальдо Украины в торговле с Россией превысило 1 млрд долларов.
Основные статьи украинского импорта из России
Согласно информации Института экономики и прогнозирования, в структуре импорта из России в Украину в 2018 году доминируют энергоносители - нефть, дизтопливо, сжиженный газ, уголь и топливо для атомных электростанций. За них Киев заплатил 4,4 млрд долларов. Далее следует продукция промышленности - котлы, машины, реакторы, продукция черной металлургии, химические удобрения, полимеры и пластмассы, продукты неорганической химии, например аммиак. На эти две товарные группы в минувшем году пришлось 77,5% всего украинского импорта из РФ. В денежном эквиваленте это 6,25 млрд долларов.
А кто производитель?
"Артель" или "Реактив"?
И очень интересно, как эти накладки в эксплуатации?
А кто производитель?
"Артель" или "Реактив"?
И очень интересно, как эти накладки в эксплуатации?
У меня реактив. Год стоят - полет нормальный.
дайте посилання на захист, де можна купити.
https://prom.ua/p1162164243-nakladki-kovrolin-abs.html
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Кузов та салон → Пластиковая защита салона Логан
Згенеровано за 0.178 секунд(и), виконано 90 запитів