Re: Китай 2020 - вирус 2019-nCoV
Тогда Он коснулся глаз их и сказал: по вере вашей да будет вам
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Китай 2020 - вирус 2019-nCoV
Сторінки Назад 1 … 105 106 107 108 109 … 230 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Игорь Петрович1, не пригадую щоб "Він" казав що треба вірити в гомеопатію.
"проклят человек, который надеется на человека и плоть делает своею опорою, и которого сердце удаляется от Господа."
Метафизические процессы есть,независимо от того ,верят в них или не верят. Просто наука мира не может познать их и изучить.
Игорь Петрович1, віра безумовно має право на існування. Більше того, вона по факту є у всіх, навіть у самих переконаних атеїстів, і це легко доводиться. Однак тут є один момент. Вірити можна тільки в те, істинність чи хибність чого невідома. В те, хибність чого відома, як у випадку з гомеопатією, вірити не можна, адже це безглуздо. Так само не можна вірити в те істинність чого відома, адже це вже не віра а знання. А от вірити в те істинність чого невідома, можна без проблем, ніяких логічних заперечень така віра не викликає. Тому можна вірити в Бога, але не можна вірити в плоску Землю, але і не можна вірити в те що завтра зійде сонце.
Larsen, Манипулятор и демагог :upp Всё перекрутить и увести спор в сторону. Читается как бред,извини,притом многие посты. Я не про веру во что-то ,а про психосоматику вообще то.
Есть теория,что мозг и органы сами вырабатывают нужные вещества для исцеления
Собственно человек Вселенную изучил лучше, чем свой мозг. Есть необъяснимые вещи, которые могут происходить от внушения. Вера человека способна творить чудеса.
Читается как бред,извини,притом многие посты.
Вибач що написав занадто складно для твого сприйняття, але простіше не вийде.
Я не про веру во что-то ,а про психосоматику вообще то.
Оце було не про віру?
"проклят человек, который надеется на человека и плоть делает своею опорою, и которого сердце удаляется от Господа."
Метафизические процессы есть,независимо от того ,верят в них или не верят. Просто наука мира не может познать их и изучить.
Ти хоч розумієш що без віри в Бога, наведені тобою цитати позбавлені сенсу?
Щодо психосоматики, то вона не має ніякого відношення ні до "Господа", ні до "метафізичних процесів", ні до того що "наука світа не може познати і вивчити". Ну а про те що плацебо має ефект на психосоматичні захворювання, я вже казав.
Есть необъяснимые вещи, которые могут происходить от внушения. Вера человека способна творить чудеса.
Серйозно? Можна побачити результати якихось наукових експериментів які демонструють "чудеса" від віри? Чому ніхто не отримав премію Ренді або Гудіні за такі речі?
Вера человека способна творить чудеса.
так, так, чув про це. "центр духовного відродження" від вови мунтяна, марини цвігун (вона ж маша деві христос).......
Можна побачити результати якихось наукових експериментів
Я тобі в інших темах кидав якісь посилання, ти відповідав не дивився і дивитись не буду. То чому я повинен витрачати час, доказувати тобі щось, на що в тебе давно вже є відповідь. Хочеш розібратись - займайся пошуком сам
ти відповідав не дивився і дивитись не буду.
Ні, я так не відповідав!!! Ти що, взагалі вже вирішив в очі брехати?!
Ти в цій темі кинув якесь посилання, яке було битим і не відкривалось. Про що я тобі казав. А щоб я ігнорував посилання? Маячня і тупий наклеп!
То чому я повинен витрачати час, доказувати тобі щось, на що в тебе давно вже є відповідь.
Ні, таких фактів не існує.
Хочеш розібратись - займайся пошуком сам
А я займався, і дуже багато. І не тільки я. Фонд Ренді займвся і займається, і премія Гудіні чекає свого героя. Але нема жодного підтвердженого факту. Саме тому мене так зацікавило твоє твердження, яке не відповідає дійсності.
А я займався, і дуже багато
Вивчав психіатрію? І що, невже доктора Фрейда читав? Ну молодець
Ні, я так не відповідав!!!
Добре, я трохи помилився. В темі про вибір автомобіля розмова йшла про Міцубісі паджеро спорт. Я дав посилання на відео з Муцубісі Паджеро Спорт 3, де наявно видно що твої слова про те, що Міцу не керується й не заходить в повороти - маячня. Відео про автомобіль, який продається в Україні, який купують и на якому переможець ралі Париж- Дакар показує, що вміє робити цей автомобіль. Твоя відповідь - Навіщо дивитись на те що в нас не продається, в руках того, хто не буде ним ніколи керувати? https://www.logan.in.ua/forum/topic2122 … -p509.html
Тобто я зрозумів, що не дивився, дивитись не буду й ти мене не переконаєш у моїй правоті. Я просто зробив висновки про рівень твоєї дискусії. Ти зараз відповіси, що зовсім про інше говорив і що якраз ті правий і бла-бла-бла. Я наперед бачу твої відповіді. Може закінчимо займатися пустими балачками?
Може закінчимо займатися пустими балачками?
Ні. Давай замість розведення порожніх балачок, ти просто приведеш підтвердження висловленого тобою тезису. Адже я таких доказів не знаю, більше того, існують організації які їх активно шукають, пропонують за це великі гроші, і теж досі не знайшли.
А тем временем очередной китаёза подкорректировал ДНК у 7-ми зародышей, которые уже родились и живут. Метафизика? И шо, кто-то знает, чем это всё закончится? Запреты? Так там, в Китае, уродов много! Нация, которая , не моргнув глазом, может жрать мозг живой обезьяны, глядя ей в глаза - способна уничтожить всё живое!..
Дядя Федор написав:в Карабахе... Не?
та я ж не слідкую за його біографією. знаю тільки те, шо п*є колодязьну воду, ненавидить геїв, розводить живність у себе на дєрєвнє та відстрелюється з АК-47 від місцевих алкашів-нероб-заздрівників.
Я колодезной воды не пью, только скважина; геи не беспокоят, а алкашню строю, да употребляю на пользу... АК-47 -фигня бесполезная в условиях самозащиты в населенных пунктах, куда эффективней помповое ружьё.
очередной китаёза подкорректировал ДНК у 7-ми зародышей, которые уже родились и живут. И шо, кто-то знает, чем это всё закончится?
а тим, що почалося у листопаді/грудні 2019-го в Ухані... дарма, дарма з*явився на планеті Земля гомо сапієнс... Природу-матінку вже добиває, та й самому залишилося вже 2-3 століття.
Пристегнитесь...
Что-то в нашей деревеньке начинают расслабляться...
А вдруг эпидемия настоящая?
7 млрд грн на дороги и ни одного аппарата искусственной вентиляции легких. Как тратят средства фонда борьбы с COVID-19 в Украине
https://gordonua.com/publications/7-mlr … 16124.html
Хм.
Число выявленных случаев заражения коронавирусом нового типа в мире превысило 27 289 000. За месяц, с 7 августа, коронавирусом в мире заразились еще восемь миллионов человек - почти треть от всего числа с начала пандемии.
Вертеп ковидобесия продолжается.
Здравый смысл покинул эту планету.
А вдруг эпидемия настоящая?
Конечно настоящая.
Главное верить. В любой религии главное - вера.
Трошки про ковід.
Отже, десь три тижні тому у брата пропав нюх і смак, потім за пару днів відчув слабість, зявилася температура 38.
Записався до сімейного лікаря, поїхав до неї власною машиною, та дала понюхати нашатирний спирт, він його почув.
Сказала, все ок, але краще посидіти 2тижня вдома, на плр тести черга, а так як ви самі до мене доїхали машиною і почуваєтеся нормально, то краще не ходіть на роботу, посидіть вдома. Виписала якісь антибіотики. Сидів вдома, почувався добре, за виключенням 2днів, була температура і ломота у тілі.
В квартирі з ним проживає дружина з дитиною та мати.
Так на протязі першого тижня у нього пропав нюх і смак і у дружини, у малого був смак але була слабість і теж температура.
Сиділи 2тижня вдома на карантині.
Що цікаво, що у мами взагалі не було ніяких симптомів, не було ні температури, ні ломоти. тьфу..тьфу..тьфу.
От такак історія. Як на мене не такий страшний вовк, як його малюють. Звичайний грип. Для здорових людей він не дуже небезпечний.
От такак історія. Як на мене не такий страшний вовк, як його малюють. Звичайний грип. Для здорових людей він не дуже небезпечний.
Та так воно десь і є...
Тоже могу с десяток таких историй привести среди друзей и знакомых, правда, до родственников эта зараза ещё, слава Богу, не добралась. У всех людей по разному, как при обычном гриппе. ИМХО это разводняк мирового масштаба или что-то где-то пошло не так.
Сторінки Назад 1 … 105 106 107 108 109 … 230 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Китай 2020 - вирус 2019-nCoV
Згенеровано за 0.226 секунд(и), виконано 61 запитів