Re: Зимняя резина на Логан
Кто нибудь имел дело с зимней резиной из Сербии? Там 5 брендов от мишлена
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Ходова → Зимняя резина на Логан
Сторінки Назад 1 … 203 204 205 206 207 … 225 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Кто нибудь имел дело с зимней резиной из Сербии? Там 5 брендов от мишлена
Don Kortes, до мішеліна їм далеко...
lukis, jasonua,
Взял Премори Z там какая-то.
Шумная что капец. Вроде самолёт рядом летит.
VIESSMANN, а я навпаки, тиждень звикаю до штатного контику після зимової Nexen WinGuard Ice.
Взял Премори Z там какая-то.
Шумная что капец. Вроде самолёт рядом летит.
Співчуваю...Виникає питання, чи не варто переплатити 1000-1500грн за 4шини і взяти щось комфортніше, адже шини купуються не на один сезон...
Вітаю, хлопаки!
На моє переконання, сама чотка зимова гума - Bridgestone Blizzak VRX.
Сьогодні саме купив такі на жінкиного Степвея. На днях перевзую, відзвітую в БЖ.
Ми в своїй компанії такі шини, а також їх "паркетну" версію DM-V2 юзаємо вже років 5-6. І всі погоджуємося, що нема що кращого шукати. І ще вони м'якенькі і тихенькі, тихіші за мої літні Геолендери. Їздити кайфово!
Так що рекомендую!
П.С. Але глядіть, не купіть москальського виробництва, бо їх зараз у продажі переважна більшість. Є й японські, але треба трохи пошукати.
А москаляку - на гілляку!
П.С. Але глядіть, не купіть москальського виробництва, бо їх зараз у продажі переважна більшість. Є й японські, але треба трохи пошукати.
А москаляку - на гілляку!
На моє переконання, сама чотка зимова гума - Bridgestone Blizzak VRX.
Підтримую. На Логані нею користувався з задоволенням.
сама чотка зимова гума - Bridgestone Blizzak VRX.
Сьогодні саме купив такі на жінкиного Степвея.
Пр-во Япония? Если да, где покупали? Японию не могу найти.
На Логані нею користувався з задоволенням
А про сильный износ по сухому асфальту - это правда?
А про сильный износ по сухому асфальту - это правда?
Не знаю. В себе нічого такого не помітив. Правда я на них всього десь в межах 10 тисяч наїздив, можливо проблема виникає при більших пробігах.
износ по сухому асфальту
края ламелей закругляются.
А є гума в якої не закругляються?
Так это самое важное в зимней резине! ))
А тут є один момент - м'якість гуми. Сам знаєш що дубова гума ні з якими ламелями зимою не їде. Але з другого боку, чим м'якша гума тим швидше стираються края ламелей. Так що чесно кажучи ХЗ що краще. Гума в якої будуть довго "гострі" ламелі, але сама вона буде дубова, чи м'яка з "затупленими" ламелями.
Самое важное это сцепление с дорогой
Края закругляются и в некоторых условиях зацеп уже хуже.
Бывют условия где нужно не мягкость а глубина и зубастый протектор
Так що чесно кажучи ХЗ що краще. Гума в якої будуть довго "гострі" ламелі, але сама вона буде дубова, чи м'яка з "затупленими" ламелями.
Я себе чуть мозг не вывихнул на выборе резины... ))
Потом психанул и купил такую же, как и была! )))
Мне кажется, что у неё отличный баланс - скандинавский протектор, но смесь нечто среднее между дождевыми европейками и совсем мягкими скандинавками.
Самое важное это сцепление с дорогой
Которое на скользкой дороге обеспечивается острыми краями ламелей...
Потом психанул и купил такую же, как и была! )))
Ну так ти ж її добре знаєш. І якщо вона тебе влаштовує, то який сенс ризикувати з вибором? Адже інша може виявитись чимось гірша. Вибирати щось інше є сенс коли те що знаєш чимось не влаштовує.
Которое на скользкой дороге обеспечивается острыми краями ламелей...
Якщо гума тверда, ламелі не будуть працювати. Їм треба деформуватися для того щоб вони краями за щось чіплялись. І там впринціпі "гострість" не найголовніша річ, наскільки я розумію. Важлива їх кількість. Адже будь-яка форма краю ламелі всеодно м'якша за лід, це ж не шипи, так що в лід вони не врізаються. А працює лише лінія стику, яка пробивається крізь мікрошар вологи до самого льоду і мало залежить від форми ламелі.
Grey написав:сама чотка зимова гума - Bridgestone Blizzak VRX.
Сьогодні саме купив такі на жінкиного Степвея.Пр-во Япония? Если да, где покупали? Японию не могу найти.
Я купував на Автоальянсі на Зеленій (там де колись був автосалон та СТО Рено). Але японські є ще й на "резина.сс", і ще десь в якомусь інет-магазині бачив.
Стосовно м"якості гуми та її зносостійкості, то головніше безпека і комфорт, а знос - то вже другорядне. У мене гума більше трьох сезонів не їздить, а на ці три сезони її вистачає.
А є гума в якої не закругляються?
на зимней летом?
Сторінки Назад 1 … 203 204 205 206 207 … 225 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Ходова → Зимняя резина на Логан
Згенеровано за 0.265 секунд(и), виконано 65 запитів