Re: Следующий автомобиль
Шкода Рапид 1.6, .110л.с ....+ Дастер 1.5, 110л.с
Бортовой тут: https://www.logan.in.ua/forum/topic1840 … 110ls.html
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Следующий автомобиль
Сторінки Назад 1 … 570 571 572 573 574 … 740 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
на землю скоро спуститеся?
Наоборот!!!
Ми знаємо, ви давно мрієте про літаюче таксі!
Так-от, в Словаччині вже випробували авто-трансформер. Розробники впевнено заявили: використовувати автомобіль-літак можна для відпочинку, безпілотних поїздок та надання послуг таксі.
То що, реальність з футурустичних фільмів вже зовсім близько
https://www.facebook.com/news24ukraine/ … 3747025088
https://www.facebook.com/marina.glysche … 9897317431
В следующем авто мы выберем: то что есть" +".Но ""+ "" который мы имели, в следующем авто хотим вдеть тоже в "+". Вот тут вопрос с плюсами и минусами??? И дай нам Бог!!!
MaksTrout написав:Кстати, в товарища сотрудник на работе искал себе Мазду (3 или 6, точно не помню). С десятка-полутора просмотренных авто выбрать было вообще не из чего. Все ушатанный хлам.
Без указания цены это ничего не значит. Я сейчас присматриваю Логан 1-й для родителей, на дачу ездить, так за 3000 - сплошь хлам, а вот за 5000 - вполне приличные машинки.
Детали я особо не знаю. Но человек смотрел много чего.
Маловероятно, что он смотрел дно ценового сегмента.
Кстати, смотря на то, что знакомые смотрят/покупают на вторичном рынке в Украине, уже смотришь на авто со Штатов сильно проще. Как минимум, там человек знает какие повреждения и что делать.
MaksTrout, бачу ви вже рік на форумі, все далі тільки збираєтеся купити авто чи вже на щось конкретно націлені?
Аркану сегодня видел в Киеве. На номерах АI. Такая высокая, несуразная, полуоси видны...
jasonua, на момент планування покупки (квітень-травень) трохи подумали і вирішили спочатку закінчити ремонт, котрий почали.
Зараз вибір між двома авто:
1. В пошуках в нормальному стані в Німеччині Golf 6 з 2.0 TDI на механціці в кузові Хетчбек. Якщо щось знайдеться за нормальні гроші - буде Гольф.
2. Якщо з Гольфом не складеться - буду, навепне, брати новий Логан.
P.S. Поки вдалось поїздити на Ford Focus 1.6 атмосферник 2008 року на механіці. Загалом дуже сподобався. Особливо кермо - дуже чутливе і приємне.
Такая высокая, несуразная, полуоси видны
И это плохо? Для наших то дорог
MaksTrout, моя думка така, якщо річний пробіг буде малий, до 10тис км, то можна і Golf брати.
А якщо пробіги великі, то однозначно роботягу логана, тільки дизельного а не 3-х циліндрового обрубка...
И это плохо? Для наших то дорог
Пока машина висела на сервисе - тынялся по салону...
Стоял этот выкидыш мордора... Трогать побрезговал...
Рядом стоял Каджар, ценники были похожи...
Смыл брать это недоразумение вместо нормального Рено я так и не понял...
И это плохо?
Висока машина на великих швидкостях погано тримає дорогу...
Не думаю, що аркану будуть брати для риболовлі і для їзди в селі по грунтовці...
MaksTrout, моя думка така, якщо річний пробіг буде малий, до 10тис км, то можна і Golf брати.
А якщо пробіги великі, то однозначно роботягу логана, тільки дизельного а не 3-х циліндрового обрубка...
Golf если дизель то это хватит на много и долго..
Приводил пример 2.0 на работе уже 600 тыщ км.
1.6 из той семейства... Ресурсный мотор.
Да и дизельный 1.5 Рено хорош, особенно если 110л.с ....
Я то думал что вы только за газ горой
Я то думал что вы только за газ горой
Я за газ, але на нові логани він з гемороями виходить...
Взагалі не люблю дизеля.
На даний час логан мсв мабуть би замінив на крайслер 7-ми місний із америки. Там бензинові двигуни, які дуже гарно переварюють газ.
Але то тільки думки, логан повністю влаштовує.
Don Kortes,
Аркана на базе Дастера ,
А он дорогу держит хорошо в любых условиях.
В пределах ПДД в нашей стране это 110км...
150 на нем не летал не в курсе....
Особенно нравится когда нет дороги а ты едешь без напряга..
На турбо на 200 полет
Александр007, ти знаєш точно, що це відео знімалося не на підйомнику?
jasonua,
Знаю точно что Дастер 2 лучше на скорости чем логан .
Широкая шина лучше держит на асфальте
Александр007, щось по трасах не бачу щоб дастери часто їздили під 120-140км/год...
щось по трасах не бачу щоб дастери часто їздили під 120-140км/год...
В Європі їздять. Проблема не в тому як їде Дастер, а в тому що в голові його водія. У нас "льотчики" просто дуже рідко Дастери купують.
Larsen, мені дуже подобається, коли всі ті літуни вішають на свої тачки різні антікрила, сині світлодіоди у фари бо тоді їх видно здалеку і є час зреагувати на їх викрутаси
Рядом стоял Каджар, ценники были похожи...
Вот поддерживаю на все 100%, тем более тестил каджар, приятный авто, зачем брать то говно с сопоставимой ценой, евромордорска аркана, не понимаю ...
по трасах не бачу щоб дастери часто їздили під 120-140км/год...
по киевской трассе прокатитесь, дастеры не меньше 120-130 едут
по киевской трассе прокатитесь, дастеры не меньше 120-130 едут
Їздив сам там 140-150, тому дастера не бачив)
jasonua, на момент планування покупки (квітень-травень) трохи подумали і вирішили спочатку закінчити ремонт, котрий почали.
Зараз вибір між двома авто:
1. В пошуках в нормальному стані в Німеччині Golf 6 з 2.0 TDI на механціці в кузові Хетчбек. Якщо щось знайдеться за нормальні гроші - буде Гольф.
2. Якщо з Гольфом не складеться - буду, навепне, брати новий Логан.P.S. Поки вдалось поїздити на Ford Focus 1.6 атмосферник 2008 року на механіці. Загалом дуже сподобався. Особливо кермо - дуже чутливе і приємне.
Ну і ще додам, що неспішно і дуже обережно поглядую в сторону Гольфів на американських аукціонах (в тому числі на GTI та повнопривідні універсали).
Взагалі, GTI то ще моя дитяча мрія Мене не дуже цікавить його динаміка. Для мене головне в ньому дизайн та інтер'єр.
Дуже рідко проскакують екземпляри з зовсім незначними пошкодженнями: биті фари чи бампер, град і т.д.
Але якби я наважився то робив би сам наступним чином:
1. Знайти авто на аукціоні
2. По ВІНу зробити всі доступні перевірки: історії страхових, попередні пошкодження, повторні продажі і так далі.
3. Дізнатися через виробника у якого дилера продане авто.
4. Через дилера запитати історію обслуговування.
5. Зв'язатися з сервісами та перевірити історію.
Оскільки такий алгоритм займає багато часу, то більшість варіантів відпаде, так як поки я перевірю історію - авто вже буде продане. Але ж ймовірність, щось знайти.
Знайомий недавно знайшов так Ауді А6 3.0 турбо на 330 кінських сил 2013 року 100 тис км пробігу. З пошкоджень фара та бампер. Історія авто вражаюча - попередній власник навіть колеса їздив підкачувати на офіційний сервіс Ауді.
Вона обійшлась в ціну нового Степвея. Але ціна планового обслуговування недешева.
jasonua,
Из всех дачий Дастер лучше ездит и управляется....
Только аэродинамика кирпича.
Шкода для скорости лучше и меньше расход.
Но на плохой дороге приходится сбрасывать скорость...
Там Логан легко едет 120 по стиральной доске
Но это вам не Бмв
Сторінки Назад 1 … 570 571 572 573 574 … 740 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Следующий автомобиль
Згенеровано за 0.439 секунд(и), виконано 40 запитів