Re: Renault Logan, Sandero и Sandero Stepway: румынский сюрприз
, а шо не так?
Та все не так... Такий собі Ніссан Жук на мінімалках.
В порівнянні з нею навіть БМВ ай3 красень.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Logan та ЗМІ → Renault Logan, Sandero и Sandero Stepway: румынский сюрприз
Сторінки Назад 1 … 19 20 21 22 23 … 26 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
, а шо не так?
Та все не так... Такий собі Ніссан Жук на мінімалках.
В порівнянні з нею навіть БМВ ай3 красень.
SanychGT, автосалон, де я брав свій Логан, почав торгувати вживаними авто. І душе хотіли продати мені Йєті в гарному стані. Але в мене якийсь технічний бзік і я не зможу полюбити авто, де поряд з прямокутними фарами ще є круглі. Тому й Жук лупатий дратує. О от новий йєті- то вже майже гарно
Цікаве відео про Multimedia в новому поколінню Dacia
Не знаю де Топ-Жир отримав інфу по цінам на нове покоління Logan/Sandro, але ось що пишуть:
"В Европе новые Logan и Sandero поступят в продажу с начала 2021 года, но их стоимость уже объявлена. И она остается весьма привлекательной.
Как и прежде, в ЕС Логан и Сандеро продают под брендом Dacia, а у нас они будут представлены как Renault.
На родине, в Румынии базовый Логан 2021 стоит 8400 евро, а Сандеро – 8600 евро. Цена Dacia Sandero Stepway составляет 12 050 евро.
Во Франции автомобили чуть дороже – хэтчбек Sandero обойдется в 8690 евро, а его внедорожный вариант Stepway – в 12 590 евро.
Самая дорогая версия модели в топовой комплектации Comfort и с вариатором потянет на 15 290 евро"
С такой ценой под 500.000 грн. он уже не будет конкурентоспособен на нашем рынке новых авто. Тем более, что движки там немного стремные.
Чем Киа Рио премиальнее? По ходу новый Логан совсем другой авто будет. Посмотрим тесты потом можно будет судить. Если будет дизель, то почему нет? Я помню Логан 2 в топе и на дизеле стоил около 14500 если не ошибаюсь. Но сравнить навороты с новым поколением, небо и земля
Если будет дизель, то почему нет?
Дизелей не буде вже. Забувайте про дизель. Тільки бенз. Dacia/Renault про це вже повідомили.
Москалики заздрять. Але ржачне відео
Увага! Відео містить нецензурну москальську лексику! 18+
Москалики заздрять. Але ржачне відео
Ткань на торпедо, держалка для смартфона, приложуха для телефона, электронный ручник, все кнопки стеклоподъёмников на двери, ламбофоры, еще и, какжись, робота заменили вариатором... Нормально ребята с третей попытки тачку слепили!
PGP, такі відео, зазвичай, помічають "18+"...
PGP, такі відео, зазвичай, помічають "18+"...
Там на превью есть такая пометка... ))
Aprox, де там на прев*ю?
Aprox, де там на прев*ю?
точно; але швидко зникає. дякую.
точно; але швидко зникає. дякую.
До нажатия на видео оно не исчезает...
такі відео, зазвичай, помічають "18+"...
Ой. Я вибачаюсь, не подумав про порушення моральних устроїв форумчан.
Чесно, тупо завтикав.
Соррі
Наступного разу додатково в своєму посту зазначу +18 на всяк випадок.
P.S. я відредагував той пост вище. Ще раз прошу вибачити.
PGP,
На румунському сайті Dacia з'явилася сторінка з описом програми утилізації старих авто, перша реєстрація яких на території Румунії була до 31.12.2012.
Цікаво саме те, що є дві програми:
- перша діє при купівлі нового авто з ДВС
- друга діє при купівлі нового 100% електричного авто або гібриду
Електричне авто у Dacia є, а ось про гібрид від Dacia я не чув. Мабуть що незабаром з'явиться.
alexkart, пішли вже огляди авто від авто-блогерів
В цілому мені подобається нова генерація Dacia. Але є незрозумілі моменти.
Наприклад, навіщо газові упори прибрали з під капоту?
Знову пластикову накладку на поріг багажного відділення в Сандеро не зробили з заводу
PGP, у смєту не вписалися...
На румунському сайті Dacia з'явилася сторінка з описом програми утилізації старих авто... Цікаво саме те, що є дві програми:
- перша діє при купівлі нового авто з ДВС
- друга діє при купівлі нового 100% електричного авто або гібриду
- третя пропонує одразу завозити отой хлам в Україну...
У Франції нові Sandero і Sandero Stepway вже у продажу
Сторінки Назад 1 … 19 20 21 22 23 … 26 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Logan та ЗМІ → Renault Logan, Sandero и Sandero Stepway: румынский сюрприз
Згенеровано за 0.197 секунд(и), виконано 85 запитів