Мене розуміти в житті не треба. Давно не парить звик, що не розуміють але роблять що скажу
Достатньо робити, кнопка в кнопку, команда в команду - те що напишу
Чи
1
2.
3..
4...
Дядя Федор написав: А расстреливать и сжигать в печах рускАИзычных младенцев - это для рускАга "мира" новая "новость". В Украине над такими "новостями" смеются и тролят рАсиАн, а в фашисткой рАсии множат такие "новости" , тиражируют и разжигают пepдаки у стада электорат-контингентного ....
А шо робити, коли головою не думає зовсім. Хіба воно рахує що ті самі податки залишаться? хіба воно рахує, що недра, земля та все інше то "народне", що навіть за місце на могилці всюди треба платиити, а що воно рахує? Правильно кричати я не можу, суржиком хочаби якось по українські, говорити. За те я хочу щоб прийшли мене захищали, та почали велики дяді, брязкати зброєю ,гинути люди. А на виході що ті самі податки, тільки ще значно гірше. Хіба це важко розуміти? Та хотяби слово через три, а головне не кричати захистіть мене я тупе. Це більше похоже на якийсь садомазохізм, прийдіть врятуйте мене погіршіть мені умови життя.
Взяти мене моя писанина, да не спою але вона дуже похожа на Українську мову. І мене не потрібно захищати, навпаки відстаньте від мене, чим найбільш відомо, і чим більше від мене відстаните тим більше буду вдячний.
Renault Logan 1.5dci 2017 5МППП - хороший сірий: 1.тракторець; 2.домашній поні. Загальний опис
[ТУТ].
loganозалежний, наркоман.
0