Тема: Первое ТО Логан 2 1.5 dci
Добрый день! Хочу делать первое то в 10 000. Хотелось бы узнать мнение экспертов) Логан 2 1.5 dci
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Технічна інформація → Первое ТО Логан 2 1.5 dci
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Добрый день! Хочу делать первое то в 10 000. Хотелось бы узнать мнение экспертов) Логан 2 1.5 dci
Хочу делать первое то в 10 000. Хотелось бы узнать мнение экспертов) Логан 2 1.5 dci
Делайте! Хуже точно не будет, а лучше - запросто!
Делайте! Хуже точно не будет, а лучше - запросто!
Логикой даже не пахнет.
Чем меньше пробег между ТО тем лучше. На обкате менять расходники чаще - это требование. Но если есть планы продать скоро, то можно не делать ТО вообще
Логикой даже не пахнет.
Я заметил!
Вы вообще читали то, на что ответили?
Aprox, забий. Експерт відповів
взагалі не має значення , де його проходити. важливо , як поведе потім себе Рено.
останній випадок. дизель , логан, традиційно відгорів кінчик свічки накалу і впав в циліндр. офіційне Рено відмовляє власнику в гарантійній заміні двигуна і пропонує фахівцям ділерського центру "полірнути пошкодження нульовкою, зібрати двигун і віддати авто власнику". От і думайте...
Хочу делать первое то в 10 000... Логан 2 1.5 dci
Аналогично.
Кроме того на 4500 сделал промежуточную замену масла.
MATYARR написав:Хочу делать первое то в 10 000... Логан 2 1.5 dci
Аналогично.
Кроме того на 4500 сделал промежуточную замену масла.
Где?
Aprox, забий. Експерт відповів
взагалі не має значення , де його проходити. важливо , як поведе потім себе Рено.
останній випадок. дизель , логан, традиційно відгорів кінчик свічки накалу і впав в циліндр. офіційне Рено відмовляє власнику в гарантійній заміні двигуна і пропонує фахівцям ділерського центру "полірнути пошкодження нульовкою, зібрати двигун і віддати авто власнику". От і думайте...
Вот я и не хочу попасть к таким спецам
MATYARR, ви не маєте вибору. точніше він зумовлений лише вартістю робіт
Где?
У официалов
MATYARR написав:Где?
У официалов
Название?
Название?
Есть желание Запорожье приехать?
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Технічна інформація → Первое ТО Логан 2 1.5 dci
Згенеровано за 0.143 секунд(и), виконано 92 запитів