Сіренький написав:Досить цікаве твердження. Буде час то поясни свою точку зору.
Це довга розмова. Я сам над цим не задумувався, поки не попав в таку контору. Ну їх нах, пропрацював 2 роки і послав в дупу.
Сіренький написав:Якщо мова йде про великі мережі і компанії то так, вони намагаються диктувати певні умови вигідні всім. Але якщо вони свою чергу насичують ринок товаром з надлишком то
Вони ніколи ринок не наситять, в жодній одній сфері, там все продумано і все динамічно розвивається.
Сіренький написав:там на низу грає продавець всіма можливими засобами.
З цим все дуже просто. Задам ось таку загадку, яку мені колись поставив мій бувший програміст. Так ось, він ненавидить торгівлю - "перекупи, спекулянти, нічого не виробляють, а лише наварюють народ обдирають". І каже, вчора заходжу в магазин там сосиски мисливські по 36грн, а виходжу з магазину і на тротуарі бабуся продає, такі ж самі сосиски але по 25грн. НАХ ТОРГІВЛЮ!!!
Я його і запитую - як думаєш, а де вона ті сосиски бере?... Ти постій біля магазину і досліди логістику бабусі)))))
Так він і поступив)))... Отже, ця професійна бабуся скупляє прострочені сосиски в відділі уцінених товарів зі знижкою -60% і вони їх обходяться в 14,40 грн., відриває маркування і продає по 25 грн.)))
Ну і хто тут обдирає трудовий народ? )))
Так само і з тією бочкою соляри парою постів вище - хтось вкрав, віджав, відкотив, чи просто зливає підакцизний товар / фальсифікат і відмиває нал.
Ну і якщо не буде крупних мереж, то де той спекуль візьме соляру, щоб по 15 зливати?
0