Тема: Куплю себе Logan
Добрый день.
Ищу для семьи Logan Универсал
Желательно:
С 2014 г.
Белый (ездит жена )
Механика
Пробег до 200 тыс.
Без ДТП
Бюджет - 5500 $
Желательно Киев и поблизости
Заранее благодарен
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Купівля → Куплю себе Logan
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Добрый день.
Ищу для семьи Logan Универсал
Желательно:
С 2014 г.
Белый (ездит жена )
Механика
Пробег до 200 тыс.
Без ДТП
Бюджет - 5500 $
Желательно Киев и поблизости
Заранее благодарен
Чатланин, логан універсал це мсв2?))
Желательно:
С 2014 г.
Пробег до 200 тыс.
Без ДТПБюджет - 5500 $
ИМХО, но еще минимум 1500$ нужно добавить. Или год опустить до 2008-2009. Ланос 2014 года продают как раз за 5200
Чатланин, логан універсал це мсв2?))
Так, з великим багажником
Наприклад як цей: cdn.euroncap.com/media/4596/dacia_logan_mcv_2014_uncrashed.jpg
(вибачте, не має прав додавати ссилку)
Чатланин написав:Желательно:
С 2014 г.Чатланин написав:Пробег до 200 тыс.
Без ДТПБюджет - 5500 $
ИМХО, но еще минимум 1500$ нужно добавить. Или год опустить до 2008-2009. Ланос 2014 года продают как раз за 5200
На авторио показывает от 6100$. Могу 5500$ + надо еще на переоформление
На авторио показывает от 6100$.
Де? Від 6900 можливо? В нормальному стані з такими вимогами починаються десь в районі 7 тис., і то таких мало.
Чатланин написав:На авторио показывает от 6100$.
Де? Від 6900 можливо? В нормальному стані з такими вимогами починаються десь в районі 7 тис., і то таких мало.
Вот:
auto.ria.com/uk/auto_dacia_logan_mcv_29542050.html
Чатланин, ну я ж кажу що в нормальному стані і з такими вимогами. Тут невідомий пробіг і історія по ДТП, продавець vin приховує, пригнане... Було б реально таке, чому б він ставив ціну на тисячу нижчу він місцевих з відомою історією? Як мінімум це ризик.
На авторио показывает от 6100$. Могу 5500$ + надо еще на переоформление
Если реально интересует автомобиль, то имеет смысл начинать искать отсюда
Почему Луцк? -
А найбільший автобазар у західній Україні у Івано-Франківську. Кожної неділі, з 6ранку до 13год.
jasonua, в Києві більший автобазар. І в суботу і в неділю, а толку?
Вот:
auto.ria.com/uk/auto_dacia_logan_mcv_29542050.html
Базовая комплектация, как я вижу. Задний бампер повреждён, возможно так и должно быть, но цвет бамперов отличается от кузова, кондиционера нет, а для семьи с ребенком это комфортнее будет, двигатель 1.2л на такой сарай - ну откровенно слаб для трассы, для города еще пойдёт. Вы хотите купить самое дешевое авто и чтобы оно было без ДТП, пробег до 200х тысяч? Ищите 2007-2009 года и не стоит надеяться на подарок судьбы
умовно кажучи.. розгляньте клюху. наприклад. це просто об'ява, я навіть не читав. але під ваши запити +- підходить.
https://auto.ria.com/uk/auto_renault_clio_29832306.html
но еще минимум 1500$ нужно добавить. Или год опустить до 2008-2009. Ланос 2014 года продают как раз за 5200
мечта перекупа , пробег скрутил -марафет навёл и 1500-2500 в кармане!
доречі, опель також може бути цікавим придбанням..
типу https://auto.ria.com/uk/auto_opel_astra_h_29710186.html
знов таки, це просто об'ява, для прикладу. навіть не читаю, що там за комплектухи.
я навіть не читав.
а даремно. підняли б настрій; там є з чого посміятися.
там є з чого посміятися
А що саме? Не маю досвіду
Чатланин, а який тут досвід? читаєш написане і перед тобою спливає тупа реклама з телевізору!...
"приганяв особисто сам з Франції"... ну, за це треба представити чувака до високої державної нагороди!
"Салон в даному авто дуже просторий, чистий, не протертий". так і хочеться додати: а якби був протертий, то місця у салоні було б ще більше!
"Авто старше 2013 року, тому відсутня інформація в цифрових реєстрах МВС"
"Пробіг 170 тис. км". де ви такі пробіги пригнаних автівок в Україну зустрічали? а в об*явах--усі виключно до 200 тис.
зрозумійте, мені чужих грошей не шкода, але якщо вам вона до вподоби, то на проф. СТО її треба під мікроскопом розглядати. нагадаю: одні з перших пригнаних авто "рено кангу" на подібних сайтах з продажі виставлялися виключно з пробігом до 100 тис. км. я це гарно пам*ятаю, оскільки моніторив цю тему трохи більше за пів року. така от вам казочка про 170 тис...
спитайте у Юрка (Мішка) про цю тему. можливо, він розповість вам трохи більше цікавого . особисто я у лотерею з автошахраями не граю. тут он хлопці на нашому Форумі витягували хєрові лотерейні білети у салонах рено, а ви хочете шось б/в путнє... це я вам так, дуже стисло відповів.
щасливих покупок!
На межгород ехать вааще стремно - разрекламируют красиво, а по факту шлак
100 % . Убедился сам.
доречі, опель також може бути цікавим придбанням..
типу https://auto.ria.com/uk/auto_opel_astra_h_29710186.html
знов таки, це просто об'ява, для прикладу. навіть не читаю, що там за комплектухи.
В любому випадку Астра-Н в універсалі це варіант кращий від Дачії.
Доброго дня, ось моя Тема про логан
"Нарешті, мрія сбулась. MCV. (Сторінка 1) — Логан МСВ — Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine)" https://www.logan.in.ua/forum/topic1932 … s-mcv.html
Якщо коротко, то я шукав старший логан за більші гроші Шукав пару місяців. І все одно, вважаю, що мені дуже пощастило, купив хороший, з хорошим пробігом. Єдине чим я поступився - взяв 5місний, замість 7.
Георгич написав:На межгород ехать вааще стремно - разрекламируют красиво, а по факту шлак
100 % . Убедился сам.
А я поїхав у Львів, та ще й з дружиною. Це перша машина, яку я дивився вживу. І все ок.
у вас запити були інші ніж у топікстартера .
Бюджет - 6000 $ з гбо
Модель
DACIA LOGAN-SANDERO 1/TONDAR 1 Wagon/Estate - 1.6 16v Petrol Engine
Vehicle manufacture date 2009-05-04 (2009-05-04)
ну і відповідно
Тут форумчани підказали, що 7м в цьому бюджеті буде мотлох.
у вас запити були інші ніж у топікстартера .
Мішка написав:Бюджет - 6000 $ з гбо
Мішка написав:Модель
DACIA LOGAN-SANDERO 1/TONDAR 1 Wagon/Estate - 1.6 16v Petrol Engine
Vehicle manufacture date 2009-05-04 (2009-05-04)ну і відповідно
Мішка написав:Тут форумчани підказали, що 7м в цьому бюджеті буде мотлох.
Ну, я просто правильно зорієнтувався. Ну і допомогли форумчани
Автору теми я б радив дивитись логан з 2009 р. І то, менше 200 тис. Не знаю, чи реально знайти. Мені от дійсно пощастило.
А я поїхав у Львів, та ще й з дружиною. Це перша машина, яку я дивився вживу. І все ок.
Ми всі в курсі Мабуть тому, що з дружиною поїхав, то й угода вийшла вдалою В любому випадку це везіння.
Але ж пробіг скрутили, кондиціонер не працює і питання по ходовці / рульовому теж є. Це по-перше.
А по-друге - з Ірпеня проїхатись у Львів через Луцьк - це зовсім не великий круг. А там подивилися б можливо з десяток автівок.
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Купівля → Куплю себе Logan
Згенеровано за 0.165 секунд(и), виконано 90 запитів