1 Відредаговано smyk (2007-11-26 11:10:30)

Тема: Терміново! Маленький песик шукає свого господаря.

Позавчора ввечері якась "добра" істота підкинула нам в під'їзд симпатичного песика. Саме підкинули, а не приблудилось саме, бо хоча на вулиці мокро і брудно, але собачка була зовсім чистенька. Хотілося б побачити так званого "господаря". Песик скавулів в під'їзді години дві, поки жінка не забрала додому. Нагодували, обігріли. Такої вдячності я просто не бачив!
Але проблема в тому, що в нас нема можливості утримувати собаку. Невелика квартира, я з жінкою, двоє дітей і на додачу шиншила, клітка якої також немаленька. Одним словом, прошу допомоги громади: треба десь прилаштувати симпатичне створіння собачого виду 

На додачу фото.
Дівчинка, орієнтовно 2-3 місяці, невизначеного походження, чиста, без бліх, на вулицю проситься.
Весела, слухняна, на вигляд абсолютно здорова.

Допоможіть песику знайти нового господаря!

http://www.purijdesign.com/smyk/pesyk.JPG

0

2

Re: Терміново! Маленький песик шукає свого господаря.

smyk написав:

собачка була зовсім чистенька.

smyk написав:

Дівчинка, орієнтовно 2-3 місяці, невизначеного походження, чиста, без бліх, на вулицю проситься.
Весела, слухняна, на вигляд абсолютно здорова.

Такая сабака нужна самому big_smile

KIA Sportage III Prestige 2.0CRDI AT AWD
  0

3

Смик попав на песика в хаті))) Вітаю, брате! Гарна скотінка

DACIA Logan 1.4 MPI Laureate Torreadore Red, чёрное литьё c наклейкай нажёпе+в салоне клёво:) R.I.P. 29.12.2011
Hyundai Sonata YF 2.4 L A/T 178 h.p.
САША не водка, чтобы его ффсе любили © Помните! Ничто так не защищает Ваши зубы 24 часа в сутки, как уважительное отношение к окружающим!©
[img]http://ametric.ru/r3qu.gif[/img]
  0

4

Крассиваяяяя-яя!! smile И я думаю, что когда вырастет, тоже симпотяшкой будет smile
Я же на съемной квартире живу. Да и холостяцкий пофигизм к животным не распологает.

Новое авто - новые правила wink
  0

5

Crazy Poison написав:

Смик попав на песика в хаті))) Вітаю, брате! Гарна скотінка

Я давно знав, що ти доброзичливий  :D

0

6

Хачу собаку!!!  sad

«Достучаться до небес» — «На небесах только и говорят, что о море. Стоишь на берегу и чувствуешь соленый запах ветра, что веет с моря, и веришь, что свободен ты и жизнь лишь началась, и губы жжет подруги поцелуй, пропитанный слезой!».
  0

7

Скіфія написав:

Хачу собаку!

Ксюха... У нас уже котик подареный Димоном  :gheart: Была б несьёмная квартира - сьездили б забрали  :upp:

Лень - это универсальное средство защиты человека от бесполезного труда.

8

У меня уже есть одна и тоже девочка - ревновать будет  smile

0

9 Відредаговано knizhenko aleksandr (2007-11-26 13:50:28)

Фух   слава богу!!! а я испугался, думал Кельт потерялся! :D   Собачка то красивая, но у меня КАВКАЗЕЦ 6-ти летний, боюсь проглотит, потом привикнет такими собачками  питаться, еле от людей отучил!!!! :D

RENAULT SCENIC (BLACK DRAGON)
  0

10

knizhenko aleksandr написав:

у меня КАВКАЗЕЦ 6-ти летний, боюсь проглотит,

Саша, а потомство в нього часто буває?
А то мені треба таку собачку!!!

smyk написав:

На додачу фото.

Міша, а собачка гарно позує, майже як для сімейного альбому!! Може собі залишиш?

0

11

smyk  : Точно также и я год назад стал счастливым обладателем симпотной дворняги smile

LOGAN AMBIANCE 1.4 ГУР, Кондёр, "комета" - продан
  0

12

В мене вже два попугаї (один залетів на 12 поверх), і кіт, що їсть червону ікру і запиває мартіні (подарений Кельтом і Скіфією), я вже просто не знаю чого чекати від милого песика??!!

0

13

Mirua
 :upp: Домашнє господарство у вас супер!

0

14

вот веточку прилепил
давайте про живность тутачки
Домашние питомцы

ты должен сделать добро из зла, потому что его больше не из чего сделать
. ЗАПЧАСТИ можно купить у МЕНЯ
VIBER/TEL/WhatsApp /TELEGRAM+380503113895
  0

15

Мішуня , а залишай собі таке чудо, одною дитиною більше буде , не страшно... і живеш ти на першому поверсі , і вихід на подвіря добре , і пес дужеж вже  чудовий.

«Достучаться до небес» — «На небесах только и говорят, что о море. Стоишь на берегу и чувствуешь соленый запах ветра, что веет с моря, и веришь, что свободен ты и жизнь лишь началась, и губы жжет подруги поцелуй, пропитанный слезой!».
  0

16 Відредаговано Аудитор (2007-11-26 18:56:21)

smyk написав:

Позавчора ввечері якась "добра" істота підкинула нам в під'їзд симпатичного песика.

О! Цуценятко! Таке мале, кумеднэ...

«Все говорят: Кремль, Кремль. Ото всех я слышал про него, а сам ни разу не видел.» Венидикт Ерофеев
Volvo XC60 2,4 - турбодизель
  0

17

І так, дякую за увагу до теми. Дуже дякую тобі, Сашко, шо ти накаркав :dumbom: Наша родина поповнилась. Коли ввечері товариш прийшов забирати цуцика, в хаті стояв плач і сльози текли рікою. Ну я подумав, шо я ізвєрг якийсь? Давай ім'я тепер придумуй!

0

18

smyk
Поздравляю с пополнением в семействе! Хороший четвероногий друг должен быть хорошо надрессирован!
Блин. Хачю сабаку.  :rolleyes:

З.Ы. Но-но! Без мыслей мне всяких тут панимаешь ли...

0

19

Але ж - файна собачка! Заздрю, їй бо! Назви її Челсі та й буде щастя тобі та всій родині!!!!

Nissan Qashqai 1.6 SE LEO
Logan 1.4 sport передан по наследству Henry Junior
Клубу жить , нам - дружить , а кто против - будем бить!!!
Нету кризиса лишь у тех , кто доволен всем - Я ДОВОЛЕН!!!
  0

20

На спільній нараді вирішили назвати Джулькою (від Джульєтта) - якраз в той момент закурив сигарету "Ромео і Джульєтта" smile

0

21

smyk написав:

якраз в той момент закурив сигарету "Ромео і Джульєтта

Миша, ты что, куришь?  :o
 :lol:

0

22

smyk
маладец!!!!!  :upp: :upp: :upp:

Синий Лауреат 1.4
  0

23 Відредаговано scorp (2007-11-27 12:54:02)

Миша, поздравляю. С прибавлением в семье. Собака - это море положительных эмоций и дети при деле big_smile

0

24 Відредаговано Скіфія (2007-11-27 13:24:14)

Ура.... поздоровляю....  upp

0

25

smyk написав:

Сашко, шо ти накаркав  Наша родина поповнилась. Коли ввечері товариш прийшов забирати цуцика, в хаті стояв плач і сльози текли рікою. Ну я подумав, шо я ізвєрг якийсь? Давай ім'я тепер придумуй!

smyk написав:

На спільній нараді вирішили назвати Джулькою (від Джульєтта) - якраз в той момент закурив сигарету "Ромео і Джульєтта"

На спільній нараді з Пойзоном, ти забув додати))) Раз вже я накаркав))) Признавайся що ти хотів назвати скатінку по іншому)))

DACIA Logan 1.4 MPI Laureate Torreadore Red, чёрное литьё c наклейкай нажёпе+в салоне клёво:) R.I.P. 29.12.2011
Hyundai Sonata YF 2.4 L A/T 178 h.p.
САША не водка, чтобы его ффсе любили © Помните! Ничто так не защищает Ваши зубы 24 часа в сутки, как уважительное отношение к окружающим!©
[img]http://ametric.ru/r3qu.gif[/img]
  0