Re: Новий клубний проект- клубні нарди
Замовлення
pokemon22 1 штука + тризуб
відправлено
instagram laser.brd
Dacia logan MCV 2007
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Форум та його мешканці → Новий клубний проект- клубні нарди
Замовлення
pokemon22 1 штука + тризуб
відправлено
serge.sunday, "рамочка" как то бомжевато выглядит... надо чет окультурить! хотя б углы на стусла кинуть. да и клей или силикон видно...
Клею там нема як і сілікону. Рамочка така і є, бо лазер прорізає і залишає темний слід. Якось так.
Клею там нема як і сілікону. Рамочка така і є, бо лазер прорізає і залишає темний слід. Якось так.
Вы, наверное, о разных рамочках говорите. Yanus, имелл ввиду рамку, в которую вставлен логотип
serge.sunday написав:Клею там нема як і сілікону
Сереж мне показалось блестит по краям... сорян!
serge.sunday написав:Рамочка така і є, бо лазер прорізає і залишає темний слід. Якось так.
та я за углы. зарезать бы их на стуслах под 45 градусов! для эстетики!
фанера покришиться, розмір же невеликий. Можна шліфанути хібащо
serge.sunday написав:Клею там нема як і сілікону. Рамочка така і є, бо лазер прорізає і залишає темний слід. Якось так.
Вы, наверное, о разных рамочках говорите. Yanus, имелл ввиду рамку, в которую вставлен логотип
Це не зовсім рамка Це бокові стінки нард.
її
Є пропозиція- щоб це була справжня клубна пам'ять- зменшити донизу на третину клубне лого а зверху Сергій нанесе нік замовника. Ото вже буде супер
Є пропозиція- щоб це була справжня клубна пам'ять- зменшити донизу на третину клубне лого а зверху Сергій нанесе нік замовника. Ото вже буде супер
Підтримую! Ніж з ніком вже є, ще й це буде...
буде і нік
Просто царский подгон! Респект ребятам из Бердянска!
О , а шо можно разделочную доску клубную заказать ?
Шоб к клубному ножу в комплект .
Просто царский подгон! Респект ребятам из Бердянска!
Я тут здається один, якщо цікаво можу зробити дошку з логотипом клубу і ніком
Саме цікаве- співпрацю клубну з Сергієм ми починали з ідеї клубної дошки =))). Але потім я побачив нарди і почалось
serge.sunday, якщо можна- мені 2 дошки з клубним лого і моїм ніком Don Kortes
сяся написав:О , а шо можно разделочную доску клубную заказать ?
Так
serge.sunday, якщо можна- мені 2 дошки з клубним лого і моїм ніком Don Kortes
Добре. Напиши мені про це в вайбер 0990570128
перенес на новую страницу - вдруг там не увидишь.
Yanus написав:serge.sunday, Сереж, хочу вам маленький заказик сделать. буквы вырезать (удалить). кстати если буквы (и значок) будут красиво вырезаны - их тоже заберу! )))
ЕПТ! апгрейд. мне даже сами буквы наверно круче подойдут!!!
размер полоски фанеры (не букв) 300мм на 50мм . толщина фанеры 5мм в идеале.
(изображение увеличивается)
Я все побачив. Давай в вайбері далі, у мене всі замовлення там. 0990570128
сяся написав:О , а шо можно разделочную доску клубную заказать ?
Можна. Завтра буду Кортесу робити
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Форум та його мешканці → Новий клубний проект- клубні нарди
Згенеровано за 0.143 секунд(и), виконано 94 запитів