сяся написав:Kap1toshka, ни гвоздя , ни карамельки !
Ну и за скоко выторговал , на базаре чи у знакомых,соседей и какой в литрах расход радует ?
Дякую.
На старій роботі здала людина машину по ТрейдИн, подзвонив спитав, що за автівка, сказали вогонь, стан чудовий. Сам видивлявся щоб на автоматі взяти. Обдивився декілька пріусів, були японці перероблені під наше кермо, зразу пішли мимо, гратись з проводкою після наших кулібинів я не зхотів, тим паче сам не електрик. Ще декілька джет дивися, фабій, одні відра биті!((
Коротко якщо казати то сама жива машина із тих що дивився. Дружина сказала, що за кермом сидіти не хоче, бо боїться через стан здоров'я влетіти кудись, ну й правильно, так що автомат коробка була знята з головного критерію.
По витраті пального +/-400км відкатав, бортовик пише 6.3 на 92 бензині. Ну як для чистого атмосферника то наче нічого так, по місту ще не знаю.
Після дизеля тяги геть не має, двигун овощь ще той.
Із плюсів шикарно зроблений обдув ніг! Просто шикардос! В Кліо влітку ноги потіли бо кондюк не додував, а в -20 на трасі трошки хотілося більше тепла для ніг, ну не геть задниця, але і не бризгало шампанським...
Тут з цим краще, але є мінус, задньому ряду достається лишень крохи від переднього, не має вент каналів.
Із того, що не подопається, пластик торпеди, що колір, що якість трохи відразливі.
Треба полюбому доставляти камеру або парктронік, бо геть не розумію де жопка машини, коли здаю назад.
ВАЗ 21111 2003 -> Renault Logan 2013 -> Renault Clio 2011 -> Ravon R4 2017 (Chevrolet Cobalt)
0