Тема: Амортизатори передні РЕНО ЛОГАН 2013р
Продам аморт передні на рено -логан 2013р
аморти проїхали 50 тис. один потік а інший в прекрасному стані оригінали
газо-масляні справний 400гр а той,що потік за 50 гр
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Продаж → Амортизатори передні РЕНО ЛОГАН 2013р
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
аморти проїхали 50 тис. один потік
Віктор 18 написав:аморти проїхали 50 тис. один потік
Я на Акценте у себя на 40 тыс поменял все 4. Так что
Zevs, ну так и фишка что их рекомендуемый ресурс 60к км, и менять нужно парой. Поэтому подобное объявление ну очень странное
Zevs, ну так и фишка что их рекомендуемый ресурс 60к км, и менять нужно парой. Поэтому подобное объявление ну очень странное
Имхуется мне, что ТС их парой и заменил. А иначе продавал бы 1, потекший.
На мсв проїхав більше 120тис км.
Загальний пробіг 285тис км і амортизатори всі рідні.
На бош сервісі перевіряв на стенді.
Тому тут все залежить від стиля водіння і від доріг по якому їздить авто...
jasonua, тебе обдурили, у тебе підробка - тобі продали не справжню дачію
jasonua, ну не знаю. После 60+ МСВ уже не так бодренько входит в крутой поворот на скорости на старых амортах. А один раз помял диск, потому что поленился поменять аморты по пробегу. Один оказался мягче и при торможении на гололеде машину повело в ту сторону.
Как меняю проверяю визуально. После 60 аморты уже не так бодренько выходят обратно.
И кстати по рекомендациям 2 замены амортов т.е. 60х2 = замена пружин.
jasonua, тебе обдурили, у тебе підробка - тобі продали не справжню дачію
Я знаю!)) Правда дачія з серцем рено к4м!))
Ну поки що на швидкості 140-160км/год авто добре тримається дороги.
Почне погано триматися, заміню.
А так нехай ще ходять оригінали!))
И кстати по рекомендациям 2 замены амортов т.е. 60х2 = замена пружин.
grinder, ви так робите?
Який кліренс на порожній машині у вас на кромці порогу де ставиться домкрат?
ви так робите?
Я вообще про рекомендацию писал. Свои передние поменял потому что одну пружину сломал. Где то на 2 замене амортов это случилось.
А задние через время до кучи, когда менял сайленты задней балки.
Ну поки що на швидкості 140-160км/год авто добре тримається дороги.
Дык по прямой мсв прижимает на такой скорости. А вот если в 90градусный поворот влететь на 90, то аморты сразу себя покажут.
grinder, пружини і амортизатори завжди парою міняються.
Який кліренс на порожній машині у вас на кромці порогу де ставиться домкрат?
?
У мене перед 18см а зад 20см. Думаю по любому на 1-2см авто просіло за 10років..
60х2 = замена пружин
Пружины, мне кажется, как-раз годами нужно мерить, ибо в статике они точно так же нагружаются в отличие от амортизаторов.
jasonua, моя пропозиція в силі - як будеш в Києві - порулиш фордом. Потім всім тут відпишешся як їде, і як він керується на 140-200. Цікава твоя думка.
Георгич, добре. А якщо захочеш, то можу дати тобі на мсв проїхатися.
Знаю, що форди добре тримаються дороги особливо на яких меньший кліренс!)))
Як би там твоє авто не їхало , в моєму мсв мені комфортно і є 7місць, що дуже важливо. Авто не збираюся поки міняти.
Доречі я недавно їздив на мсв з к7м то авто шумніше..
Ох ми і зафлудили тему.. Вибачаюся, все тікаю звідси і більше тут не буду писати!))
jasonua, я ж чисто для порівняння, щоб відчути у чому програє, а у чому виграє автівка. 7 місць то клас, моя мрія і старе мцв подобається, але надалі я дивлюсь вже на електрику.
grinder написав:Zevs, ну так и фишка что их рекомендуемый ресурс 60к км, и менять нужно парой. Поэтому подобное объявление ну очень странное
Имхуется мне, что ТС их парой и заменил. А иначе продавал бы 1, потекший.
Так і є поміняв парою і старі продаю можливо в когось так само один потік на 50 тис а інший справний тому і з моїм може спарувати
До речі купив в магазині на форумі 2 штуки МОНРО при установці бачив,що вони набагато мякші ніж попередники трішки поїжджу і напишу про них відгук
А перепрошую в чому дивина оголошення амрорти 2016 року проїхали 50 тис машина 2015 року через рік була в аварії заїхали їй в правий бік тому і мінялись аморти і були замінені парою хоч на момент дтп проїхали 10 тис якщо б тоді я був власником то 2 б не міняв бо 10 тис то не значне розходження в ресурсі
А перепрошую в чому дивина оголошення амрорти 2016 року проїхали 50 тис машина 2015 року через рік була в аварії з
Не не. Все нормально. Ничего удивительного в объявлении нет чему свидетельствует очередь желающих.
Приветствую! Имею такой же комплект амортов, заменил на 30 тыс. км один потек второй норм.
Может надо?
Куплю рабочую газо-маслянную стойку до 200 гр. 0675608825 Александр .
правий лівий різниця є?
ficus, немає
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Продаж → Амортизатори передні РЕНО ЛОГАН 2013р
Згенеровано за 0.155 секунд(и), виконано 92 запитів