Тема: Куплю себе Logan
Добрый день.
Ищу для семьи Logan Универсал
Желательно:
С 2014 г.
Белый (ездит жена )
Механика
Пробег до 200 тыс.
Без ДТП
Бюджет - 5500 $
Желательно Киев и поблизости
Заранее благодарен
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Купівля → Куплю себе Logan
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Добрый день.
Ищу для семьи Logan Универсал
Желательно:
С 2014 г.
Белый (ездит жена )
Механика
Пробег до 200 тыс.
Без ДТП
Бюджет - 5500 $
Заранее благодарен
Автору теми я б радив дивитись логан з 2009 р.
Є інший варіант - якщо твоя забаганке не вписується в бюджет, то не шукати халяву, а відермінувати покупку на пару-тройку місяців, і за цей час дозібрати необхідну суму
.
Мішка написав:А я поїхав у Львів, та ще й з дружиною. Це перша машина, яку я дивився вживу. І все ок.
Ми всі в курсі Мабуть тому, що з дружиною поїхав, то й угода вийшла вдалою В любому випадку це везіння.
Але ж пробіг скрутили, кондиціонер не працює і питання по ходовці / рульовому теж є. Це по-перше.
А по-друге - з Ірпеня проїхатись у Львів через Луцьк - це зовсім не великий круг. А там подивилися б можливо з десяток автівок.
З приводу пробігу, я там писав вже, він за багатьма ознаками рідний, ходова - один наконечник кермової тяги (але, це не критично), з кондиціонером поки що не знаю, буду перевіряти.
А про Луцьк - я згоден, колись давно був там на авторинку.
Мішка написав:Автору теми я б радив дивитись логан з 2009 р.
Є інший варіант - якщо твоя забаганке не вписується в бюджет, то не шукати халяву, а відермінувати покупку на пару-тройку місяців, і за цей час дозібрати необхідну суму
.
Так, скоріш всього так і вчиню.
Якщо в когось будуть пропозиції, надсилайте в лічку.
Всім дякую
Чатланин, а почему именно Логан?
Других универсалов нет на рынке?
Вы в нем сидели, ездили?
Пару днів тому заїзджала людина, купила в Німеччині мцв універсал 2008го року, вийшло менше 5. 1.4 8клап, без гур без кондєя, без склопідіймачів...коротше база.. але менше 5..
Пару днів тому заїзджала людина, купила в Німеччині мцв універсал 2008го року, вийшло менше 5. 1.4 8клап, без гур без кондєя, без склопідіймачів...коротше база.. але менше 5..
он хочет с 14г
он хочет с 14г
и белый
Желательно:
С 2014 г.
Белый (ездит жена patsak )
Механика
Пробег до 200 тыс.
Без ДТПБюджет - 5500 $
Ближайший к вам и самый дешевый, похожий на ваш запрос, Логан МСВ бЭлый находится в Германии с мотором 1,2(75 л.с.), пробегом 140тыс км и ценой после расстаможки вам "всего" 5800 евро(не долларов) без учета трат на дорогу и доставку.
Якщо в когось будуть пропозиції, надсилайте в лічку.
Це у вас повинні бути пропозиції і посилання у лічку диллеру з Германії.
VH написав:он хочет с 14г
и белый
не,ну!
Полдумываю над продажей своего Логан в комплектации Престиж....2007 год 360 000, делалась ГБЦ и без дтп....ценник 5500...
5.5 это логан мцв
Ближайший к вам и самый дешевый, похожий на ваш запрос, Логан МСВ бЭлый находится в Германии с мотором 1,2(75 л.с.), пробегом 140тыс км и ценой после расстаможки вам "всего" 5800 евро(не долларов)
Это где уже с растаможкой такое? Мотор 1.2 как раз лучшее из того, что можно брать бу.. дизель наверное лучше, но это на любителя) Пока смотрю авто после лизинга, все устраивает, но одни седаны((
но состояние-цена норм, ездили смотреть вживую (царапины-вмятинки есть, но имхо мелочи)
Возьмите лучше Сценик... Логан такэ соби ...., с натяжкой, авто... Сценик - уже таки машина. По кузову - Логану до Сценика как Калине до машины.... А по сарайности комфортного салона, то универсалы и рядом не стоят....
Дядя Федор, логан нормальна невибаглива комфортна машина. Не треба тут брудом його поливати!
А взагалі покупка авто залежить від бюджету відкладеного на авто.
Живий хороший сценік буде не меньше 7к коштувати, логан мсв від 6к можна купити, логан седан орієнтовно 5к..
Живий сценік 2 мій брат купив в поляндії за 4700 злотих (1160 баксів) )))
2літроаий мотор ))
_AlexSander_, на бляхах в поляндії ще й за такі гроші не має живих авто...
Малий живе в польщі. До того у нього була лагуна 2 за 1200 злотих ))) за пів року володіння- заміна муфти генератора, посіяв картку, заглушив я йому єгр, перед продажем почав підтікати шланг гура. Проданий так само за 1200 )))
Живі автівки є. Просто їх треба шукати. За сценіка хтіли 6000. Невістка зторгувала до 4700. Але там претензії: ручка-кнопка електроручника , декілька вмятин від граду ))
_AlexSander_, доїде навіть в Запоріжжя?))
легко!
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Купівля → Куплю себе Logan
Згенеровано за 2.487 секунд(и), виконано 6 запитів