1

Тема: Центральний замок

Раніше коли забував закрити авто на центральний замок через пару хвилин вона сама закривалася зараз ця функція перестала працювати хто підкаже що треба зробити в мене Рено логан мсв 2019р

0

2

Re: Центральний замок

Раніше коли забував закрити авто на центральний замок через пару хвилин вона сама закривалася зараз ця функція перестала працювати хто підкаже що треба зробити в мене Рено логан мсв 2019р

0

3 Відредаговано _AlexSander_ (2021-10-20 18:48:14)

не було такого. це якщо ви натиснули кнопку на ключі, але дверцята не відкрили.
хоча може бути запрограмована сигналка. але я маю сумніви, що хтось таке зробив.

Dacia Sandero 2008 1.6MPI,Renault Kangoo II 2013 1.5DCI, Renault Clio III 2007 1.6,VW Tiguan Sport 2012 2.0TSI-продано,
MAZDA CX-5 2018 2.5 SKYACTIV®-G, VW ID.4 2023,AUDI Q3Sport 2018 2.0TSI
Heckler-Koch VP9 , AK-103, Sig Sauer MCX Spear-LT 9" 300blackout
  0

4

valik.egor83, вона сама закривається, коли Ви з пульта відкрили, а дверку чи багажник не відкривали. А якщо відкрити дверку, то не закриється.

Logan 1.4 база, ГБО
  0

5

Помітив відповідь в сусідній темі

Logan 1.4 база, ГБО
  0

6 Відредаговано valik.egor83 (2021-10-21 14:55:15)

_AlexSander_ написав:

хоча може бути запрограмована сигналка. але я маю сумніви, що хтось таке зробив.

В мене немає сигналки і це не тільки я замічав що якщо не закрити її з ключа а просто закрити всі двері вона сама закривалася просто в мене був один випадок. Я приїхав до лікарні з однією людиною він сказав що зачекає на мене біля машини постоїть покурить і я авто не закривав а вона сама закрилася і він бідолаха замерз поки я був у лікаря ,а це була зима . І так було декілька разів. І я її брав із салона

0

7 Відредаговано alexkart (2021-10-21 15:26:11)

valik.egor83 написав:
_AlexSander_ написав:

В мене немає сигналки і це не тільки я замічав що якщо не закрити її з ключа а просто закрити всі двері вона сама закривалася просто в мене був один випадок. Я приїхав до лікарні з однією людиною він сказав що зачекає на мене біля машини постоїть покурить і я авто не закривав а вона сама закрилася і він бідолаха замерз поки я був у лікаря ,а це була зима . І так було декілька разів. І я її брав із салона

да, ну, это бред, так у людей каждый день в машине ключи оставались бы, представьте, оставил ключ в машине, вышел на пару минут и всё))

похожая функция есть на случай, если села батарейка в ключе и нужно закрыть авто, нужно при открытой двери удерживать кнопку блокировки дверей на панели более 5 секунд и тогда при захлопывании двери ЦЗ заблокируется сразу, и я так думаю, не проверял, что это работает только единоразово

0
Спасибо сказали: Андрей_1231

8

Всем привет. Подскажите пожалуйста, кто в курсе. Дачия Логан 2009 года, кнопки на брелке открывают и закрывают все двери, кнопка в салоне так же. Но просто ключом такого нет, только откр. и закр. ту дверь ,куда втыкаешь ключ. Это норм или что то не работает?

0

9

Перевірив в себе - відкрилась лише та, куди ключ впіхуяв.

БОРТОВИЙ ЖУРНАЛ
• Dacia Logan MCV 2011 1.6 16v К4М Laureate ГБО BRC
• Dacia Sandero 2009 1.6 MPI К7М Ambiance
  0

10

Grenkin, А що тут може бути незрозумілого? Кнопкою брелока ви відчиняєте усі дверцята одразу по радіосигналу. Кнопкою з салону відчиняєте комутацією одночасно усі замки. Ключем відчиняєте (механічно) лише ті двері, у замок котрих вставили та провернули ключа.

ПТН-ПНХ
"Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди." (С. В. Петлюра)
"Переговори з окупантами на твоїй землі можуть тривати не довше автоматної черги!" (В. С. Кук)
Дастер 4х2, робот, К9К G667, 2024
  0

11

floyd47, у центральних замків є така функція, коли ключем відкриваєш замок водійської двері, інші також відчиняються. Але на Логані такої фішки нема.

Dacia Logan Phase 2 AMBIANCE 1.4 MPI
  1

12

у центральних замків така функція є , якщо три провода, наприклад, іде від водійського замка. додатковий провід як раз для керування.

Dacia Sandero 2008 1.6MPI,Renault Kangoo II 2013 1.5DCI, Renault Clio III 2007 1.6,VW Tiguan Sport 2012 2.0TSI-продано,
MAZDA CX-5 2018 2.5 SKYACTIV®-G, VW ID.4 2023,AUDI Q3Sport 2018 2.0TSI
Heckler-Koch VP9 , AK-103, Sig Sauer MCX Spear-LT 9" 300blackout
  0

13

Grim, ну, так саме про замок у Логані було запитання, а не якоїсь іншої автівки.

ПТН-ПНХ
"Переговори з окупантами на твоїй землі можуть тривати не довше автоматної черги!" (В. С. Кук)
  0

14

Grim написав:

floyd47, у центральних замків є така функція, коли ключем відкриваєш замок водійської двері, інші також відчиняються. Але на Логані такої фішки нема.

У мене з заводу: ключем у водійських дверях відкривається і закривається все + багажник, пасажира - тільки двері пасажира. Логан 2012р.

Мало що в цьому житті довго буває важливим.
  0

15

grapes, опа! це щось на кшталт "Зазначена комплектація може бути змінена заводом-виробником Renault без попереднього повідомлення", чи вони там софт тасують, як колоду карт?

ПТН-ПНХ
  0

16

Grim написав:

На моїй МЦВ 2009 року така функція була, можливо якась проблема в актуаторі, на водійській дверці він має бути з датчиками відкриття закриття замка. А ще може бути варіант що не у всіх комплектаціях така функція присутня.

Dacia Logan MCV 1.4 F2 2009 р.в. -> Ford Fusion EU 2006
  0

17

Є дві комплектації, я в одній 5 проводний актуатор на водійській дверцяти, на іншій - 2 проводний. по факту цих 3 проводи підведені на кнопку салону

Dacia Logan MCV 1,6V8 2008 Base0 +ГБО + ЭСП + ЦКБЭС(Expression)_by_Лево +БК_by_Лево + ГУР + Airbag пассажира
Бортовой тут
Peugeot 308SW T9 1,5D 8AT Active Pack
  0

18

Grim написав:

У мене водійський замок відкривав всі двері. Там актуатор з 5 контактами.

Subaru XV 2.0 2018 + Тоyota Verso-S 2011
Logan MCV 2007 Amb ГБО - десь волонтерствує
Рецепт нашей победы прост. Мы взяли и убили всех плохих парней. Все остальные методы - пыль. Крис Кайл
Больше всего на свете рабы ненавидят не своих хозяев, а тех, кто стал свободным. Марк Катон
  0

19

grinder написав:
Grim написав:

У мене водійський замок відкривав всі двері. Там актуатор з 5 контактами.

В мене водійський замок відкриває лише водійські двері. Сандеро 2019 року.

Sandero 0.9 механика
  0

20

alexgreen, так само.

ПТН-ПНХ
  0

21

О, даже не знаю как у меня. Надо попробовать.
На 99-й водительская открывала/закрывала все двери. Я думал по-другому и не бывает  roll

2106 1,3 >> 1102 1,3 >> 21099 1,6i >> Stepway 1,5dCi '2020
  0

22

Значит это с завода функция либо есть либо нет. Мне не повезло.

0

23

TDream написав:

даже не знаю как у меня. Надо попробовать.

Первый раз за три года владения вставил ключ. Да, открывается/закрывается только водительская дверь.
Оно даже и лучше...

2106 1,3 >> 1102 1,3 >> 21099 1,6i >> Stepway 1,5dCi '2020
  0