Тема: Центральний замок
Раніше коли забував закрити авто на центральний замок через пару хвилин вона сама закривалася зараз ця функція перестала працювати хто підкаже що треба зробити в мене Рено логан мсв 2019р
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Логан МСВ → Центральний замок
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Раніше коли забував закрити авто на центральний замок через пару хвилин вона сама закривалася зараз ця функція перестала працювати хто підкаже що треба зробити в мене Рено логан мсв 2019р
не було такого. це якщо ви натиснули кнопку на ключі, але дверцята не відкрили.
хоча може бути запрограмована сигналка. але я маю сумніви, що хтось таке зробив.
valik.egor83, вона сама закривається, коли Ви з пульта відкрили, а дверку чи багажник не відкривали. А якщо відкрити дверку, то не закриється.
не було такого. це якщо ви натиснули кнопку на ключі, але дверцята не відкрили.
хоча може бути запрограмована сигналка. але я маю сумніви, що хтось таке зробив.
В мене немає сигналки і це не тільки я замічав що якщо не закрити її з ключа а просто закрити всі двері вона сама закривалася просто в мене був один випадок. Я приїхав до лікарні з однією людиною він сказав що зачекає на мене біля машини постоїть покурить і я авто не закривав а вона сама закрилася і він бідолаха замерз поки я був у лікаря ,а це була зима . І так було декілька разів. І я її брав із салона
_AlexSander_ написав:не було такого. це якщо ви натиснули кнопку на ключі, але дверцята не відкрили.
хоча може бути запрограмована сигналка. але я маю сумніви, що хтось таке зробив.В мене немає сигналки і це не тільки я замічав що якщо не закрити її з ключа а просто закрити всі двері вона сама закривалася просто в мене був один випадок. Я приїхав до лікарні з однією людиною він сказав що зачекає на мене біля машини постоїть покурить і я авто не закривав а вона сама закрилася і він бідолаха замерз поки я був у лікаря ,а це була зима . І так було декілька разів. І я її брав із салона
да, ну, это бред, так у людей каждый день в машине ключи оставались бы, представьте, оставил ключ в машине, вышел на пару минут и всё))
похожая функция есть на случай, если села батарейка в ключе и нужно закрыть авто, нужно при открытой двери удерживать кнопку блокировки дверей на панели более 5 секунд и тогда при захлопывании двери ЦЗ заблокируется сразу, и я так думаю, не проверял, что это работает только единоразово
Всем привет. Подскажите пожалуйста, кто в курсе. Дачия Логан 2009 года, кнопки на брелке открывают и закрывают все двери, кнопка в салоне так же. Но просто ключом такого нет, только откр. и закр. ту дверь ,куда втыкаешь ключ. Это норм или что то не работает?
Перевірив в себе - відкрилась лише та, куди ключ впіхуяв.
Grenkin, А що тут може бути незрозумілого? Кнопкою брелока ви відчиняєте усі дверцята одразу по радіосигналу. Кнопкою з салону відчиняєте комутацією одночасно усі замки. Ключем відчиняєте (механічно) лише ті двері, у замок котрих вставили та провернули ключа.
floyd47, у центральних замків є така функція, коли ключем відкриваєш замок водійської двері, інші також відчиняються. Але на Логані такої фішки нема.
у центральних замків така функція є , якщо три провода, наприклад, іде від водійського замка. додатковий провід як раз для керування.
Grim, ну, так саме про замок у Логані було запитання, а не якоїсь іншої автівки.
floyd47, у центральних замків є така функція, коли ключем відкриваєш замок водійської двері, інші також відчиняються. Але на Логані такої фішки нема.
У мене з заводу: ключем у водійських дверях відкривається і закривається все + багажник, пасажира - тільки двері пасажира. Логан 2012р.
grapes, опа! це щось на кшталт "Зазначена комплектація може бути змінена заводом-виробником Renault без попереднього повідомлення", чи вони там софт тасують, як колоду карт?
На моїй МЦВ 2009 року така функція була, можливо якась проблема в актуаторі, на водійській дверці він має бути з датчиками відкриття закриття замка. А ще може бути варіант що не у всіх комплектаціях така функція присутня.
Є дві комплектації, я в одній 5 проводний актуатор на водійській дверцяти, на іншій - 2 проводний. по факту цих 3 проводи підведені на кнопку салону
У мене водійський замок відкривав всі двері. Там актуатор з 5 контактами.
Grim написав:floyd47, у центральних замків є така функція, коли ключем відкриваєш замок водійської двері, інші також відчиняються. Але на Логані такої фішки нема.
У мене водійський замок відкривав всі двері. Там актуатор з 5 контактами.
В мене водійський замок відкриває лише водійські двері. Сандеро 2019 року.
alexgreen, так само.
О, даже не знаю как у меня. Надо попробовать.
На 99-й водительская открывала/закрывала все двери. Я думал по-другому и не бывает
Значит это с завода функция либо есть либо нет. Мне не повезло.
даже не знаю как у меня. Надо попробовать.
Первый раз за три года владения вставил ключ. Да, открывается/закрывается только водительская дверь.
Оно даже и лучше...
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Логан МСВ → Центральний замок
Згенеровано за 0.194 секунд(и), виконано 94 запитів