jasonua написав:На мою думку, вакциновані небезпечніші ніж не вакциновані тому, що вони можуть переносити вірус в легкій формі незнаючи про це і наражати інших на небезпеку! А вакцинація не всім підходить... Але хто ж буде робити повний аналіз крові чи підходить йому вакцина..
Це пропагандистське кліше антивакцинаторів, яке розбігається в народних масах.
1. Якщо людина захворіє в легкій не легкій формі, то вона це побачить. І тут її відповідальність. Я виявляется минулої середи віз в своїй машині знайомого, у якого в понеділок 25-го був ДР, він прийшов на роботу з температурою, загасив симптоми шипучками, відзначив днюху і продовжував працювати, не дивлячись на слабскість. У середу 27-го він проїхав зі мною з Києва до Броварів і назад.. У п'ятницю стало знов істотно гірше, ПЦР тест підтвердив.. Зі мною нічого і вчора я отримав першу дозу пфайзера і нічого досі. Він був не вакцинований.. А якщо б був вакцинований? даруйте це маячня..
2. Який аналіз крові? На що конкретно? На гормони? На групу крові? Загальну біохімію? Що він покаже?? Хто що по ньому може сказати..Знов маячня що розходиться в народі... Я задавав два дні тому ці питання своєму другові лікарю.
Насправді 1 грам пфайзеру зокрема, що ширяють дозою, раз в 500 слабший за вірус, не дає хворобу з виділенням вірусу у мокротинні і створює відпрацювання "бойової тривоги в організмі" для вдпрацювання механізму створення антитіл. А далі як карта ляже.. В лікарню, на швл і т.п. потрапляє 96..98% невакцинованих . Середній портрет померлого вакцинованого за версією італійських медиків - 85 років і мінімум 5 (!) важких патологій..
Стосовно протипоказань - то їх там перелік по пальцях одніє руки можна перерахувати наперед усього це ВІЛ СНІД та пересаджені органи та інші хвороби. Поява тромбозу? У цивілізованих країнах існує механізм відсліковування і терапії за протоколом у разі ускладнень. Насправді ускладнення дуже рідкі.. Впевнений що і у нас призначать лікування якщо повідомити.. Після вакціонуванння дають аркуш пам'ятку.
Які задачі вакцінації як такої (повторюю слова педіатра моєї дитини):
1. Замістити всі існуючи штами одним слабким
2. Вакцинувати багато людей 75..80%, щоб був колективний імунітет і знижений ареал розповсюдження хвороби. В такій ситуації захищені навіть невакціновані.
За словами моєго шкільного друга лікаря в приватній клініці, де він працює, підпрацьовують спеціалісти с центрального військового шпиталю.. Після того як військових вакціонували поголовно вишикуваним строєм, то ковідне відділення майже порожнє, а в реанімації під ШВЛ нікого нема..Готові приймати цивільних у разі ускладення ситуації в місті.
VW Golf II 1.6D 1987 был в 2003-2008 гг
Logan Ambiance 1.4, ГУР+кондиционер, красный металлик+ГБО 2008 -2019 был
Renault Sandero 1.0sce Life+ ГБО BRC с 2019
0
Спасибо сказали: Don Kortes1