Сіренький написав:на перших етапах при високій температурі до 39 і сатурації нічого робити не потрібно окрім збивання температури + ударно вітаміни
Я б сказав, що на перших етапах хвороби мабуть скоро в протоколах з'явиться Феварін. Це в Україні під такою назвою продають Флувоксамін. Поки ще він офіційно в протоколи не включений але в дослідженнях виявив хороший ефект з перших днів прийому. Як, кому, скільки приймати - я не скажу. Треба розбиратись кому він показаний та протипоказаний. Але хто його вже приймав за призначенням лікаря, можуть його включити як препарат в перші дні ковіду
Сіренький написав:Якщо є якесь посилання то поділись, можна в приват.
Не маю. Але я з подібним стикався. Звичайно, коли людина хворіє, починаеш розпитувати і виявляється, що її лікувув якийсь гарний лікар, якого порекомендували. Він назначив антибіотики та гормони з перших днів. А потім лікарня, кисень.... Для мене це дуже дивно. Одна справа, коли це було у вересні 20-го року. Друга коли у грудні 20-го і зовсім інша коли це було у квітні 21-го. Зовсім дивує, що лікарі не розуміють як лікувати у листопаді 21-го. Адже є багато інфи, просто бери та слухай. Я це знав ще рік тому і по цьому відео в тому числі. Рік пройшов а наша медицина за рік ні кроку не зробила. Знову нема місць, кисню, грошей.
https://www.youtube.com/watch?app=deskt … 1U-VpkgScY
Сіренький написав:Рентген і КТ просто може показати структурні зміни по факту нічого не дасть
Саме так. Робити КТ чи не робити - нічого не дасть, бо лікування що з ним що без нього однакове. До падіння сатурації по ступіні тяжкості хвороби можна раз на декілька днів здавати аналізи, щоб розуміти, в яку сторону йде процес. Якщо потрібно, приймати антикоагулянти, мати в аптечці дексаметазон, не розраховувати на швидку а самим думати, як вийти на кисень чи кисневий концентратор чи хоча б СИПАП (заздалегідь мати якісь телефони, знайомих...)
0
Спасибо сказали: Deniskov, Сіренький, Bob30003