floyd47 написав:не треба вигадувати/перекручувати щось, або, як то кажуть зара, маніпулювати фактами/подіями. "активістами" не вони себе називають, а демократичні ЗМІ.
Вони самі себе так називають. Я нічого не вигадую і не перекручую, і не маніпулюю, ви просто неуважні.
floyd47 написав:це ви маєте на увазі захистити своє життя та життя близької людини "витворяти все, що заманеться?"
Нічого я не мав наувазі, і Стерненка так точно, це ви додумали і нафантазували собі щось.
floyd47 написав:я так розумію, ви пропонуєте усіх активістів Майдану (звісно, окрім тієї сотні, яка полягла там від беркутні) притягнути до відповідальності, як зара пропонує гнида-мураєв зі свого каналу "Їхній"? ну не можна ж такий "бєспрєдел" залишати безкарним?!
Я нічого не пропонував, це ви знову собі нафантазували.
floyd47 написав:у Ротманса -- організатори замаху на життя Стерненка (труханов/високі чини поліції Одеси/ісайкул), у нас з вами -- свої герої.
Сходіть до психолога, або до псіхіатра, бо у вас щось фантазія не в ту сторону працює, і таке враження що ви троха їбанутий на всю голову.
Такі сліпі як ви, не бачать нічого навколо, крім того що хочуть бачити.
Laureat 1.6+ABS+кондей+ПБП+Toreador Red+вешалка для пиджака+подлокотник+литьё. 2007г.р.
лучше по утру на Google Earth искать ГДЕ ты пил, чем на youtube КАК...
Постарайся получить то, что любишь, иначе придется любить то, что получил.....
Никому не доверяй, и тебя никто не предаст.
0