Re: Прикольные картинки
Зычу успихив....
Ой, що я ттам тільки не міняв..... ну чуть камасутреніш ніж заглушка
Rothmanz, у мене получилось без зняття.
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Прикольные картинки
Сторінки Назад 1 … 184 185 186 187 188 189 190 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Зычу успихив....
Ой, що я ттам тільки не міняв..... ну чуть камасутреніш ніж заглушка
Rothmanz, у мене получилось без зняття.
Замена салонного фильтра в ДачияЛоган)))))
Заміна одна з легших. Мало які авто можуть таким похвалитися.
Процедура займає 10секунд!)
Кожного місяця продуваю фільтр і 1-2рази на рік міняю його.
Так, хоча я не знаю як на МЦВ-1, а на Логан-2 трохи гармошку збираєш і фільтр заходить, без танців. Незручність лише в тому, що треба навколішки ставати)))
На рахунок 10 с, - ну не знаю... мабуть ти кмітливіший)))
З Фордом така халява не приходить, там або треба фільтр зім'яти в фігу))), або від'єднувати роз'єми блоку бортової електроніки (ВСМ). Коротше, зроблено як у логані, але у логані хоч не заважає ВСМ перед щілиною для фільтра))).
А щоб у форді зняти радіатор пічки, чи добратись до вентилятора, то треба і консоль розібрати, і всю бороду і торпедо. За день і не впораєшся.І це зняти... ащоб зібрати...
А от на Опель Вектра С салонний фільтр міняється за 1 хв однією рукою, не нагинаючись))) Він стоїть під капотом, в коробці повітря-притоку. Дуже зручно і максимально функціонально (Аналогічно як у дизельному Логані повітряний фільтр двигуна). В Опелі цей фільтр чистить повітря на самому вході в пічку, перед вентилятором. На відміну від від логанівського, який стоїть після вентилятора, із-за чого в вентилятор попадає листя, хвоя, павутиння, та їн. сміття.
Отже, якщо конструкторська думка працює головою, то можна зробити, щоб було зручне обслуговувати і функціональніше, і це навіть дешевше ніж творити через "Ж".
В Школе меняется, сидя с комфортом на пассажирском сиденье только бардачке нужно достать.
Ціла сторінка "прікольних картінок"...
на Опель Вектра С салонний фільтр міняється за 1 хв однією рукою, не нагинаючись))) Він стоїть під капотом, в коробці повітря-притоку. Дуже зручно і максимально функціонально
В Астрі теж так. Простішої і зручнішої заміни салонного фільтру напевно і не придумаєш!
Так, хоча я не знаю як на МЦВ-1, а на Логан-2 трохи гармошку збираєш і фільтр заходить, без танців.
Підтверджую. Єдине що в мене провід на розєм ОБД інколи попадає під кромку самого фільтру. З 1хв міняється точно. Вирізати заглушку то можливо гуморного. В мене з з заводу в базі було вирізано але замість фільтру заглушка. І там зекономили.
Кожного місяця продуваю фільтр і 1-2рази на рік міняю його.
У нас на фірмі було 3 логана-2, 1.2. Після того як в вентилятор попадало листя і він стрекотав, то я порадив надіти жіночі нейлонові колготки на отвір під капотом, в який надходить повітря в пічку. Панчохи затримують і пух, отже продувати фільтр доведеться рідше.
Не зрозуміло, чому румунські голови не встановили фільтр у цьому місці.
Там торпеду полностью снимать надо
Можно не снимать, только винтики выкрутить, чуть сдвинуть и.... изобрести новую позу для "КОМУ С УТРА"..... Снять - ерунда, а вот в назад сунуть - это второй акт.... "Мерлезонского балета"
Панчохи затримують і пух, отже продувати фільтр доведеться рідше.Не зрозуміло, чому румунські голови не встановили фільтр у цьому місці.
Дякую за пораду. Мабуть весною теж таке зроблю.
Реально на фільтрі багато порохів. Не знаю як люди їздять міняючи його раз в рік..
Процедура займає 10секунд!)
Не знав))))) А що, є гірше?
Проте , коли міняешь фільтр, можешь троха в небо подивитися)))))
Георгич написав:Панчохи затримують і пух, отже продувати фільтр доведеться рідше.Не зрозуміло, чому румунські голови не встановили фільтр у цьому місці.
Дякую за пораду. Мабуть весною теж таке зроблю.
Реально на фільтрі багато порохів. Не знаю як люди їздять міняючи його раз в рік..
Була свого часу тема, і у нас , і на росеянскому форумі. Люди робили фільтр грубої очистки на вхід повітря зовні. На магнитиках трималося.
Так вот ты какой, северный олень!
Не знав))))) А що, є гірше?
Ну х.з. Видно треба трошки спортом займатися, як тяжко нагнутися-лягти на підлогу спиною і дістати фільтр!))
Я на шиномонтаж приїзджаю перевіряти тиск у шинах і одночасно реально за 5-10секунд знімаю той фільтр і так само за 5-10 сек ставлю його назад.
Найдите кривую линию...
угадайте город или страну.
Yanus, это просто - М-видео палит)))
Но меня заинтересовало как она выглядит днем...
загуглил))))))))))))
Ну я продолжу тему)))?
Памятник Алёнушке
Этот памятник не просто сказочной героине, а легендарной основательнице села Новая Алёновка)))
Ну а это Лиде и Шурику из Операции Ы
ну и загадка. Впрочем гугл найдет, а в галерею перезаливать влом)))
Так вот, Астрахань, Черный тюльпан...
не смешно(((
И это с%издили…
В 1890 гoду из Японии в Pocсию привeзли фигурки мудpeца Фукуpими. Ceйчас их называют матрёшками.
Так вот, Астрахань, Черный тюльпан...
Так а загадка в чем?
В 1890 гoду из Японии в Pocсию привeзли фигурки мудpeца Фукуpими. Ceйчас их называют матрёшками.
Википедия пишет все наоборот.
Сторінки Назад 1 … 184 185 186 187 188 189 190 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Прикольные картинки
Згенеровано за 0.235 секунд(и), виконано 68 запитів