jasonua написав:Заміна одна з легших. Мало які авто можуть таким похвалитися.
Так, хоча я не знаю як на МЦВ-1, а на Логан-2 трохи гармошку збираєш і фільтр заходить, без танців. Незручність лише в тому, що треба навколішки ставати)))
На рахунок 10 с, - ну не знаю... мабуть ти кмітливіший)))
З Фордом така халява не приходить, там або треба фільтр зім'яти в фігу))), або від'єднувати роз'єми блоку бортової електроніки (ВСМ). Коротше, зроблено як у логані, але у логані хоч не заважає ВСМ перед щілиною для фільтра))).
А щоб у форді зняти радіатор пічки, чи добратись до вентилятора, то треба і консоль розібрати, і всю бороду і торпедо. За день і не впораєшся.І це зняти... ащоб зібрати...
А от на Опель Вектра С салонний фільтр міняється за 1 хв однією рукою, не нагинаючись))) Він стоїть під капотом, в коробці повітря-притоку. Дуже зручно і максимально функціонально (Аналогічно як у дизельному Логані повітряний фільтр двигуна). В Опелі цей фільтр чистить повітря на самому вході в пічку, перед вентилятором. На відміну від від логанівського, який стоїть після вентилятора, із-за чого в вентилятор попадає листя, хвоя, павутиння, та їн. сміття.
Отже, якщо конструкторська думка працює головою, то можна зробити, щоб було зручне обслуговувати і функціональніше, і це навіть дешевше ніж творити через "Ж".
0
Спасибо сказали: jasonua1