Re: Взаимоотношения водителя и инспектора ГАИ
А почему западэнци ?
Если люди живут в восточной галичине , скорее восточники или как там - схиднякы
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Юридичний → Взаимоотношения водителя и инспектора ГАИ
Сторінки Назад 1 … 83 84 85 86 87 … 90 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
А почему западэнци ?
Если люди живут в восточной галичине , скорее восточники или как там - схиднякы
шановний східнячок, вчитися спілкуватися треба вам....перші почали з западенців...
Жесть...Через таких людей і роздирають країну на шматки.
Ні, чувачок, саме ти, особисто назвав запоріжців сепарами, хоча по факту Запоріжжя завжди згрунтовували єдність, одб'єднували українців, що підтверджено історичними фактами, а твої галичани спустившись з гір, лише розколювалиі продовжуєье розколювати Україну.
Через таких людей і роздирають країну на шматки...
Ні! Розірвали і знищують Україну твої нацисти - пройдисвіти. З подачки злодія +
біглого президента Порошенка.
шановний східнячок, вчитися спілкуватися треба вам....перші почали з западенців...
Жесть...Через таких людей і роздирають країну на шматки...
да східнячок .. якби ви своє рило всюди не сунули то був би мир і спокій..
Одне запитання - а чому, на вашу думку, згадувані вами "западенці" їздили тоді до вас на сезонні роботи?
так вони ліниві і на свою країну ніколи не працювали , спочатку при ссср до нас на сезонні роботи , а після розвалю в поляків полуницю визбирувать та німцям з іншими... задниці підмивать.. навіщо їм на заводі пахать і країну з руїн піднімать...
Ні, чувачок, саме ти, особисто назвав запоріжців сепарами,
Георгич,
Можна ссилку на такі мої слова? Знову трошки фантазуєш..
Я писав, що у Запоріжжі і Харкові багато сепарів але не писав за всіх..
так вони ліниві і на свою країну ніколи не працювали ,
333, західна Україна завжди славилася працьовитими людьми.. Подивись як живуть на заході люди у селах і порівняй з своїми селами на сході.
Точка сидения определяет точку зрения)
Ось фільм про Стуса, всім раджу переглянути https://ua-tv.net/biografiya/3554-zapre … -2019.html
І ще, з точки зору патріотизму правильно вживати словосполучення захід України, а не Західна Україна...
західна Україна завжди славилася працьовитими людьми.. Подивись як живуть на заході люди у селах і порівняй з селами на сході.
jasonua,большая часть, этих работяших, занимается контрабасом, при этом налоги они не платят.
Например, ты, налоги платишь?
Подивись як живуть на заході люди у селах і порівняй з своїми селами на сході.
Я не такий заможній щоб мати ,у володінні, села
Люди схаменіться... Люди опомнитесь... Какой Брежнев с Конституцией??? О чём вы???
Не сваріться між собою, вражині на радість. Бережіть Країну.
Так. Орієнтовно 1000-1500грн. в місяць. А ти?
jasonua,большая часть, этих работяших, занимается контрабасом, при этом налоги они не платят.
Розсмішив))) Контрабасом займається 1% Не знаєш не пиши дурниці.
Так. Орієнтовно 1000-1500грн. в місяць. А ти?
Я сам не плачу, за меня платит предприятие ,на котором я работаю. Но сумма иная.
))) Контрабасом займається 1% Не знаєш не пиши дурниці.
Тогда,как ты обьяснишь цитату sensa 2012 c Ланос Форума. Может они тоже платят налоги?
Может они тоже платят налоги?
Скільки їх?
В той цитате сказано, что целая индустрия, это явно не 1%.
а ви, часом, не з податкової? і як ви можете звинувачувати у кримінальному злочині людей, яких у житті ви ніколи не бачили, не знайомі з ними? ви скажіть, шо ви таке курите, може і мені сподобається.
так вони ліниві і на свою країну ніколи не працювали , спочатку при ссср до нас на сезонні роботи , а після розвалю в поляків полуницю визбирувать та німцям з іншими... задниці підмивать.. навіщо їм на заводі пахать
якби ви краще у школі навчалися, то знали б напевно, що уся тяжка промисловість в Україні завжди була розташована і залишилася в центральних та східних областях. відповідно, мешканці західних регіонів Країни завжди потерпали (навіть ще до більшовицького перевороту) від безробіття. вам українська діаспора у Канаді не про що не каже? просто сумно стає, коли отаке (начебто не від ватанів) чуєш у третьому тисячолітті від розвинених співвітчизників з інтернетом. шановні, хоча б свою неосвіченість на люди не показуйте. просто соромно...
.. якби ви своє рило всюди не сунули то був би мир і спокій..
поясніть, будь ласка, це ви, часом, не на війну натякаєте, у якій у перші роки відкритої окупації московітів загинуло дуже багато хлопців саме з західних областей Неньки? чекаю на відповідь.
В той цитате сказано, что целая индустрия, это явно не 1%.
Ну давай подумаємо: хтось на якомусь форумі, в своєму оціночному суджені написав метафоричне слово "індустрія", при цьому не привівши ніяких чисел. Надіюсь не треба пояснювати чому спираючись на це "джерело" неможливо зробити ніяких висновків щодо кількості людей які цим займаються?
Тому питання залишається відкритим: скільки їх? 1%? Меньше? Більше?
sergey100675, цю цитату тяжко коментувати.
Ти меньше читай нісенітницю, яку там часто випусує той чоловік..Він архітектор, сидить в офісі...
Взагалі перекупи, як на те пішло теж платять податки при переоформленні і розмитненні авто.
сказано, что целая индустрия, это явно не 1%.
це якось не дуже схоже на "контрабас"... чи ви не розрізняєте такі речі? зверніть увагу: ввозити з закордону автівки (чи то з Польщі, чи то зі Сполучених штатів) не є кримінальний злочин, не є контрабандою.
як ви можете звинувачувати у кримінальному злочині людей, яких у житті ви ніколи не бачили, не знайомі з ними?
В том и дело, что хоть и абстрактно(я знаком с людьми, которые знают его) но я jasonua знаю.
А он только и пишет,что большинство харьковчан(и не только),он их знает?
но я jasonua знаю.
sergey100675, що ти мелеш?
Ти на зльотах клубу був хоч раз? Зі мною особисто спілкувався?
sergey100675, що ти мелеш?
Ти на зльотах клубу був хоч раз? Зі мною особисто спілкувався?
Чего ты нервничаешь?
Да, я был всего лишь на одном( не считая 3х теннисных турниров в Киеве). А ты много был? ДА и не писал я, что тобой общался.
Hidden message by (Zevs) 2022-01-19 15:36:43
Hidden message by (Zevs) 2022-01-19 15:36:47
Сторінки Назад 1 … 83 84 85 86 87 … 90 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Юридичний → Взаимоотношения водителя и инспектора ГАИ
Згенеровано за 0.232 секунд(и), виконано 77 запитів