Re: Омыватели фар
Там стоять розпилювачі і з бачка подача йде під тиском - тому не потрібні щітки. Раніше, коли не робили насоси високого тиску - потрібні були щітки.
Ахфигеть, это ж можна вместо Кэрхера исспользовать
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Тюнінг → Омыватели фар
Там стоять розпилювачі і з бачка подача йде під тиском - тому не потрібні щітки. Раніше, коли не робили насоси високого тиску - потрібні були щітки.
Тряпочка с брызкалкой рулит! Остановился, протёр и поехал
ага, машину мыть :lol: :app:
ага, машину мыть
По периметру напихать бачков с прыскалками и работать поливаечной машиной :lol: :lol: :lol:
В недавних Авторевю был тест таких брызгалок на разных машинах, для себя сделал вывод:
Winner написав:без омывателя вполне можно обойтись.
Тряпочка с брызкалкой рулит! :plus: Остановился, протёр и поехал :tease:
Winner написал:
без омывателя вполне можно обойтись.
100% - я согласен что мона и без них обойтися! год езжу и тьфу-тьфу ничего небыло!
лутше выйти и самим почистить фары тряпкой! :moto:
Ajk
Malibu
Бывают ситуации, когда нет возможности вылезать из машины с тряпкой, например: 1) дорога вся по колено в лужах воды красных от кварцита и грязи, а вы в смокинге и начищенных до блеска туфлях, опаздываете на корпоратив, фары забрызганы нафиг и ничего не видно; 2) снег валит как в Лапландии и залипает на фарах, с тряпкой нужно останавливаться каждые пять минут, а у вас впереди ещё 500 км дороги; и т.д. :)
лутше выйти и самим почистить фары тряпкой!
Тряпочка с брызкалкой рулит! Остановился, протёр и поехал
ню-ню...спинився, виліз, дістав бризкалку з багажнику (на дворі сиро та моросить...бррр), побризкав, потер тряпочкою...повозив брудом по пластику фари - фара дряпається - шкло тьмяніє....кльово?(в нас на фарі не скло, а пластик! хоч і твердий, але пластик. Тобто він дряпається)
або так: їдеш, тепло, сухо, музон....натискаєш кнопочку - фари знов чисті...
Tank
:plus: :plus: :plus:
Crazy Poison
Президент Логан-Клуба----шутник ты однако! :app:
побрызгал на ходу а вода разлетелася ! если нету счетак то безтолку их ставить!
я собі поставлю...всього то розходів: 2 бризкалки/пісюкалки купити (ну нехай 120 грн. нові), метрів 3,4,5 шлангу (ну нехай по максимуму 50 грн.), на розборці купити бачок омивача від чийогось вживаного авто (найліпше шукати правда бачок від омивача фар - там двигун такий як потрібно)
Ну нехай це все стане в 50 баксів...але без тряпочки на пронизливому мороку...
побрызгал на ходу а вода разлетелася ! если нету счетак то безтолку их ставить!
читай уважно попередні пости! раніше потрібні були щітки, коли е було моторчиків високого тиску! Зараз завдяки формі сопла, яке пласким веєром розпилює під тиском воду, вдається збити бруд достатньо для того, щоб фара була чистою!
Тряпочкою ти також бруд весь не знімеш - тільки розвезеш...
А пирскалки під тиском збивають бруд нормально.
Подивись на фотки пирскалок по ссилці на російський форум
Кому интересно, видел сегодня обычный Simbol c форсунками омывателя фар.
RED
Надо было проследить где паркуется и... :D
на дворі сиро та моросить...
Саш, а смысл омывателя тогда? Чтоб то что мокро было ещё мокрее? А так оно будет не только МОКРО, но и ЧИСТО!
З.ы. Када будешь планировать ставить прыскалки - маякни - я поддержу :empathy:
Надо было проследить где паркуется и...
Стоял на парковке около супермаркета ОКЕЙ :lol:
RED
ОК! ;) Я уже положил в бардачёк на всякий случай отвёртку... Нет, ну-ууу... просто интересно устройство омывателя фар посмотреть :nose_eat:
в нете видел продажу готовых омывателей фар токо цена кусается 100$ :shok:. но есть и минусы нужно за собой бочку с водой возить так как розход у неё бешаный :tease: :tease:
в нете видел продажу готовых омывателей фар
ссилку дай
ссилку дай
От, пане Президенте, лінуєтесь пошуком в інеті покористуватись! :retas:
http://www.xenon-ua.com/omiv.htm
http://matrix.ua/shop/?c_id=17&sc_i … +%F4%E0%F0
Струйный омыватель фар SHO-ME предназначен для очистки фар мощной струей жидкости, подаваемой насосом высокого давления через подпорный и обратный клапан-тройник при помощи электронного блока управления в спаренные форсунки.
Кому интересно, видел сегодня обычный Simbol c форсунками омывателя фар
Только есть нюанс,если протрахал и не удалил корочку льда с форсунки то давлением выдавливает шарик который является распылителем.
Тряпочкою ти також бруд весь не знімеш - тільки розвезеш...
А пирскалки під тиском збивають бруд нормально.
Сашко ніколи не знав, що ти такий меркантільний , купуєш салфетки в рулоні і містер мускул, немає грязного-мокрого начірря в машині, вимив фару, салфетку викинув і все пучком
OZZY
И мыть фару через каждые 3 минуты? ) Устанешь выходить
вимив фару, салфетку викинув
сккільки разів треба виходити з машини з салфетками? скільки коштує рулон салфеток мокрих? від 26 гривень...
Викидати використану ганчірку куди? на дорогу? Я так не роблю...возити потім з собою мішок брудних ганчірок? витрачати по 26-52 грн на місяць?
Хлопці! Про що ви тут сперечаєтесь? Мабуть омивач фар придумали не для того, щоб ускладнити життя? Так само як ГУР, кондиціонер, склопідіймачі... Я дивуюся впертості сперечання! Я ж не заставляю Вас ставити собі омивачі, я кажу що собі поставлю)))
А якщо Вам подобається терти фари на узбіччі в той час, коли попутні машини підіймають мокрий бруд з дороги і він осідає ще й на Вас...та на здоров"я
я вам по секрету скажу: фары забыл когда последний раз протирал, и ничего- СВЕТЯТ!
від 26 гривень...
Викидати використану ганчірку куди? на дорогу? Я так не роблю...возити потім з собою мішок брудних ганчірок? витрачати по 26-52 грн на місяць?
Не мокрих 6грн 100шт
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Тюнінг → Омыватели фар
Згенеровано за 0.177 секунд(и), виконано 97 запитів